|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dobre, z tymi debilami trzeba tak robić, nie umiejąsami grać to se wogóle nie pograją
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rastaman Toxic
Profesja: Knight
Gildia: Justice Force Academy
Świat: Keltera
Poziom: 23+
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Pewnego razu w Thais jakiś koles pisał przed dp FREE WARRIOR HELMET!! to ja sobie myśle co on wymyśla... koleś do mnie FOLLOW ME. Zaprowadził mnie do bibloteki?? ( budynek kolo dp w thais ) tam pomiedzy regalami polozyl parcel i pokazuje Warior helmet... i do mnie show me you helmet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: ...
Profesja: Elite Knight
Świat: kyra
Poziom: 51
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dzien w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną sie strzały I staniemy sie bardziej czerwoni I staniemy sie bardziej czerwoni Lecz my nie będziemy pokorni Nie będziemy bezsilni i bierni Weźmiemy co bedzie pod reką I staniemy po stronie rebelii I staniemy po stronie rebelii Gdzie wtedy schowacie swe twarze? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Ja bynajmniej oszukalem... To było tak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Jezeli chodzi o oszukiwanie Thiefow to czesto oszukuje tych co kradna loot
Smigam sobie z lootbagiem, obok przechodzi typek, wiec ja zucam na mojego loota pusty worke, zanim ten zczaji sie o co biega to ja juz jestem daleko, albo jak jeszcze nie dobierze sie do loota, tylko biegnie z mna to rzucam pusty bag w widocznym miejscu, a moj loot bag pod drzewem w przeciwnym kierunku 99% thiefow sie nabiera ![]()
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789 A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^ Ostatnio edytowany przez Sifu M.S. - 17-03-2006 o 15:32. |
![]() |
![]() |