|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() heh glin za zawsze dosadnie i tematycznie uderzasz
![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Kiroy już ci wrzutów robić nie będę bo mi szkoda klawiatury na Ciebie ;] Jak już napisał klamka, na obsidię nie wracamy bo nie ma do czego... wiem, bedziesz tęsknił ;]
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Pitt : kurde dosyc ze mancubus mnie wyzywa ryba ty borgo : to jeszcze rodzine sprowadzacie ??
![]() ![]() Borgo : niech tak zostanie zyzce tobie i sobie abysmy jzu nie musieli rozmawiac ze soba ![]() a reszta wolfow mnie nie rusza ![]() Klamka powodzenia na Morgonie czekam na msg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() 1. pierwsze slysze, zeby nazywac kogos kumplem po wypiciu z nim wodki. jak tak u was to wyglada to mozna od dzis na was mowic alkoholicy. pozdrawiam mile zycie w takim razie macie.
Ja z kiroyem wodki nie pilam a uwazam go za bardzo dobrego kolege. jak wiekszosc z was kiedys kiroya tak samo nie lubilam, taksamo sie klocilismy , ale czasami naprawde wystarczy poznac 2ga osobe a miec ciagle jakies wyimagowane wyobrazenie o niej. 2. widze ze wszystko zostaje w rodzinie- no nie poradzi sie na to zektos kogos ciagle tak obraza. ja zawsze mialam na to jedno uzasadnienie- zazdosc, lub po prostu nawet jak sie ma blizej do 30 toi tak mozna miec umysl 5 latka wciaz obrazonego, bo nie moze rządzić serverem. 3. Tylko z jedną rzeczą zgadzam się z Klamka, męczące jest to najeżdżanie na Kiroya. Nawet mu krzywdy tym nie robicie, a wrecz przeciwnie. Pokazujecie nam tym samym jak mało dojrzali jesteście. 4. Widze, że jest dużo więcej osób traktujacych ta gre jak coś realnego. Może lejepiej by było gdybyście zostawili ta gre, bo to żle wpływa na waszą psychike (hunted in rl buhahahaha uśmiałam się- ale jak się w grze nie da to może w rl. U mnie w sklepie możesz kupic tanio plecak SD) 5. Co do NG- jest jakie jest ale wystarczy ich traktować tak jak siebie traktujecie,a bedzie całkiem inaczej. Mylicie się, że free dla wszystkich jest dlatego, że NG nie opłaca się expic jak jest tak malo osob. Mylicie się. Duzo ludzi z NG nie grało. Teraz powraca tak samo jak inni. Poniewaz nudne jest wyzywanie sie miedzy soba i wojny, które i tak zawsze się tak samo kończa. Może gdyby powód był jakiś konkretny..... ale wy nawet tego nie potaficie wymyśleć 6. Każdy robi co chce- jedni wracają na obsidie, inni obrażeni i zawstydzeni uciekli tam gdzie mogą rzadzic (i widać o co w tym wszystkim chodzilo) jedyne co zostaje zyczyc wam dobrego rzadzenia i mniej wojen. ale nie wiem czemu w waszym przypadku widze to calkiem odwrotnie pozdrawiam Kiroy :** kiss kiss Vixi- mraU :* i reszte ![]()
![]() |
#25 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS: Wódki nie pijcie bo szkodzi!
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka Ostatnio edytowany przez Glin - 22-03-2006 o 14:44. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() moja odpiedz na twojego posta : BUHAHAHAHAHAHAHA
o tym właśnie mówiłam... łatwo obrażać jak się nie zna tej 2giej osoby. nie mówie, że jestem ideałem, bo niejestem. ale to co napisałeś to są kompletne bzdury. wiec jeśli ci to ułży obraż mnie. jak ciebie podnieca mówienie na mnie ze jestem "grubą babą z komleksami"- mów tak mam przynajmniej dobry ubaw ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() sol masz racje
![]() BUAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA hahahah omg juz nic nie bede pisal ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: Ja wykazuje szacunek pisząc "Ty" "Ci" z dużej litery, Ciebie nawet na tyle nie stac?
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka Ostatnio edytowany przez Glin - 22-03-2006 o 14:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Alez mnie sie to podoba ;]
Glin niedlugo cie dorwe to sie wodki napijemy (spotkamy sie po klubie AA ![]() Sol z tymi ciaglymi wojnami to pamietaj kto te wojny zaczynal (bo nie przypomian sobie zeby byl to kto inny niz NG) wiec mozesz ich bronic ale prawda jest jaka jest. BTW: Sol nie jest gruba i ma faceta (przynajmniej z tego co wiem )-- to tylko w celu sprostowania ![]() ps: Sol na morganie nie mamy zamiaru rzadzic ,tylko grac. Gildia rzadzaca jest tam FIRE i wiesz co ? Oni maja price liste (baaa nawet huntuja ludzi za jej lamanie).Widac ,że im zalezy na rozsadnej ekonomi to oznaka ze chca tam robic naprawde duze lvl a nie tylko zdobywac serwer i go zostawic. Jak wiesz ja nie ucieklem bo mialem hacka ale jakby obsidia mi sie wydawala przyjaznym swiatem to bym na niego poszedl. Poprostu nie kazdy tak szybko wybacza. Jak i na pogarde tak i na wybaczenie trzeba zapracowac, a to że nie tylko ja sie tam przenioslem powodowane jest raczej tym ,że widoczne inni wolą innych znajomych niz tych z NG. To że ich poznalas i sa dla ciebie mili nie znaczy ze sa mili dla wszystkich.
"Pamiętajcie, żaden głupi bękart nie wygrał żadnej wojny umierając za swój kraj, wojny można wygrać tylko zabijając innego głupiego bękarta za jego kraj." George Smith Patton Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 22-03-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() To, ze NG nie robi nic wam (ob~, sol~) to nie znaczy, ze sa swietni nawet jak sie ich pozna. Poznałem i co? Byłem w gildii i co? Zabijali mnie, bo cos od kogos uslyszeli, co bylo kompletnym klamstwem i wypowiedziane bylo, zeby uratowac sobie swoj tylek, a wine zrzucic an kogos innego. Zdarzało mi sie, ze ng tez mi pomagalo to prawda, ale moznaby najpierw pogadac, jesli nie jest sie pewnym wszystkiego w 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Dzq... : Widac NG nie ufało ci... ![]() Kiroy... : Nmzc ![]() Sol... : Dobrze powiedziane... a prawda w oczy kole (widac jak bardzo) ![]() ![]() Borgo, Kala, Glin... : Polecam Bolsa... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widać że się znasz na wódce ![]() ![]() @Down Tylko grzecznie dziękuje. Mój post jest chodz odrobine w temacie, Twój za to to totalny offtop (masz jakieś ale to na pw a nie miałcz offtopami majk).
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka Ostatnio edytowany przez Glin - 22-03-2006 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
O ile mi sie zdaje to jest dzial na tamat Obsidi a nie Morgany a tym bardziej to nie tamat o wodce;/ wiec prosze cie nie plec tu jakis bzdur...
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() //Gwardzistaa ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() GLin : z całym szacunkiem należytym filozofom
![]() Play in PEACE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() I słowo stało się ciałem. Mówisz i masz mistrzu
![]()
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Kiroy widze ze dobre smiechy tu masz 3m sie pozdro /Mua
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() a pozatym borgo mialem przyjemnosc zobaczyc po co grasz na obsidi wiec nie pier*** ze szukasz spokoju -.- I nie szukaj desperacko pomyslu jak popsuc humor kiroyowi bo on na to leje i dobrze robi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() Pomysl raczej o zakonczeniu tematu bo jest to bez sensu nic tu nie zwojujesz po chu* te gadki?
|
![]() |
![]() |