![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tworzysz systm RPG, a nie potrafisz czytac k4? Gratz za przygotowanie...
Teraz odpowiedź: Kostka jest w kształcie trójkąta tak? Na górze, tam gdzie sie ścianki stykają, jest z każdej strony ta sama liczba. To wynik. (no chyba, że masz jakąś inną kostkę, ale wedy to ci nie pomogę)
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() @up
niuestety co do mojej kosci nie masz racji bo ja nie mam liczb przy katach tylko przy bokach i nie moge odczytac kiczby bo kosc wyglada mniej wiecej tak (nie chcialo mi sie rysowac ![]() ![]() Wiec wie ktos moze jak odczytac cos z takiej kosci? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() to ja zadam pytanie..
po co wtedy kupowałeś taką kostkę?? nie można było innej? choćby zwykłą k10 - tak popularną.. d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 05-04-2006 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() @ Cor
Ja mam inną kostkę i mam liczbę u góry ... trzeba było tak odrazu ... Czytasz tą liczbę (twoje 3 na rysunku) na dole ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Akurat dzisiaj rano sie kanalem ![]() PS jak wyglada k4 ze sciana na gorze??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() @ up xD
Ta kość wygląda tak: ![]() Nie potrafię rysować.. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moze pytanie jest nie na miejscu ale moze wi ktos skad mozna wziac soundtrack z icewind dale? Ten co jest w glownym menu, jakby ktos wiedzial to plx pisac
@down klikam i oto co widze (klikam nie to co ty dales tylko to co sam sobie poszukalem ![]() Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 11-04-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Kod:
IWD Theme Główny motyw muzyczny z Icewind Dale 2,1 MB 26-06-2002 1828 [ pobierz ] Nie, niemógłbym. Swoją drogą ciekawe czemu nie chce Ci się to ściągnąć.... Popatrzyłeś może gdzie prowadzi ten link czy nawet nie? --------------------- Bombardujesz mnie z @up i @down więc się gubie, Sorki ![]() Ostatnio edytowany przez emilok - 13-04-2006 o 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
moglbys mi przeslac na e-maila bo mi nie chce sie sciagnac cos mam z netem jak wchodze to nie mozna strony wyswietlic itp wiec plx przeslij na [email protected] |
![]() |
![]() |