|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Czy ten poradnik przyda się początkującym graczom? | |||
Zdecydowanie im to ułatwi życie! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 31.43% |
Raczej im to ułatwi życie! |
22 | 31.43% |
Raczej ten poradnik się nie przyda! |
12 | 17.14% |
Ten poradnik jest totalnie bez sensu! |
14 | 20.00% |
Głosujących: 70. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Stan: Początkujący
Imię: Hencaran
Profesja: Knight
Gildia: Infernal Avengers
Świat: Askara
Poziom: 25
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Dodałbym punkt : "jeśli masz kumpli na wyższych lvlach to nie naduzywaj znajomości, by straszyć innych - możesz ściągnąć zgubę i na siebie i na nich".
To wiele osób chyba przeżyło - chłopaczek straszył mnie kolegą, a że ja nie lubię takich akcji, to zaliczył deda. Przyszedł kolega, 3 lvle wyżej niż ja, stracił 3 uhy i uciekł. Znajomości należy używać z rozwagą - czasem jest to jedyna szansa na przeżycie, ale wyrzucenie kogoś z expowiska, a potem straszenie go kumplami, ew. wybicie mu stworków do trenienia, a potem znowu zastawianie się kumplem może zostać na masę źle odebrane ;]. Zwłaszcza, że wiele osób w ogóle nie wierzy, że masz jakichkolwiek kumpli i grają va banque ;]. Za dużo jest po prostu nubów, którzy kłamią o znajomościach (rekordzistą jest typek, który straszył mnie swoim kolegą na 140 lvlu - na Askarze ;ppp). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
|
![]() napewno sie przyda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() jesli bylbym newbem to po przeczytaniu twego poradnika mówilbym tak:
siemqa!cio tam slyhac u cjebie?ostatnjo tak dobze gram ze nic mnie nei dednie muwie ci!! i ty zalatw se protektoranta tak jak ja to cie nikt nie dednie mowie ci!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Znacznie lepiej jest zapytać osobę, która poluje w danym miejscu kiedy kończy i czy może cię zawiadomić, gdy już odejdzie, wpisać się na karteczce jako następny i cierpliwie poczekać. Naprawdę jest to znacznie bardziej korzystne dla obu stron niż wpychanie się i wybijanie sobie nawzajem potworków. PS. Ostatnio expiłem sobie na guardach, przyszedł EK na 103 lvl i grzecznie spytał czy jestem w jaskini, po czym odszedł nie robiąc żadnych problemów. Za to chwilę wcześniej jakiś typek na 22 lvl wepchał mi się do kopalni i jeszcze straszył mnie swoją gildią, choć ja mu nie groziłem, a tylko grzecznie poprosiłem go, żeby wyszedł, bo byłem pierwszy. Jak widzisz więc, zajmowanie expowisk nie ma nic wspólnego z PA. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 16-04-2006 o 09:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() @up:
Popieram w 100%.Tibio-gracz sam kiedys poprze "system zajmowania expowisk". @topic: Poradnik sie przyda ale punkt o protektorach lepiej usunąc ,bo wtedy newbie mysla ze im wszystko wolno i lamią ten regulamin w prawie kazdym punkcie.