|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Autor jest zwykłym, prostym, głupim kretynem. Powieś sobie transparent przy monitorze "Okradłem kolesia, ale jestem boski".
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
A ty napewno masz 6-10 lat i uważasz , że jesteś wielki... Btw. Gratuluje za zrobienie z siebie kompletnego pośmiewiska i Debila na forum.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ecik Czanon
Profesja: Paladin
Świat: Rubera
Poziom: 8+
![]() |
![]() Oj nie ładnie tak okradać ... :/ wcale mi się to niepodoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ecik Zawodowiec - 29-03-2006 o 13:59. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Aldar the Elite Knight
Profesja: Knight
Gildia: nie mam :)
Świat: Nova
Poziom: 39
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Przez takich idiotów jak Ty ta gra schodzi na psy...
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Imię: Dark Elderosso
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
|
![]() Nie mowcie do niego noob, typ co sie wymienil jest najlepszym noobem, najpierw sie sprawdza czy dana osoba ma chara na tamtym servie, niech pokaze czy ma to co ma... potem dajesz naprzyklad f axe za 10k k legsy za 10k i tak dalej a nie idiota stracil tyle kasy bo nie pomyslal, nastepnym razem pomysli... Gratz Zlodziejstwa i tepienia noobow.
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xurda
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
![]() |
![]() Cytuj:
My nic nie umiemy powiadasz... Coz... Ukradlem koledze (!!) MPA... Noobcharem - jak, niewazne... Oczywiscie nie wiedzial, ze to ja - chcialem sie tylko sprawdzic i go nauczyc... Zgadnij co potem zrobilem? Oddalem mu te MPA... I tyle... A chlopak mial nauczke ![]() ![]() @TOPIC Coz... Jestes zlodziejem jakich pelno - czyli jestes NIKIM i tyle co mam do powiedzenia... Pozdro Pingwin |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() GZ jak dla mnie to on jest dobry a wy ****ay ***ane jezu ale z was lamy i nooby
wiecie co oznacza słowo noob???JAk bym mial go nazywac to bym go thief nazwał a nie noob !!!! Tamten koles to najwienkszy noob A co do innych to kilka słów Ale z was *******one dziwki ****a mać to ja bym powiedzial że wy na psy schodzicie ***e zasrane |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Up@ podejzewam ze to zalozyciel tematu kryje się pod nazwą tomek gietek...
otóż tomku ( albo autorze tematu ) więcej kultury twoje wyrażanie sie świadczy tylko o twojej inteligencji...co do nooba , to osoba która nie potrafi grać w tibie ale sądzi ze potrafi ^^ dajmynato takie kradzieże , ukradl bo nie potrafi sam zarobić ale i tak próbuje ludziom wmówić jaki to on sprytny , koles który mu te itemy dal poprostu byl latwo wierny , co skończylo się nie najlepiej dla niego , pewnie juz nie będzie taki nie ostrożny ![]() Mówisz ze go nieznaleś tylko na trade zobaczyles , a nagle wyskakujesz z tekstem że już wczesniej Cię okradal , chyba by nie byl taki glupi i oddawal itemy dla kogos kogo juz wczesniej okradl...
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 29-03-2006 o 16:31. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Imię: tasanko
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
|
![]() skille masz beznadziejne potrenuj troche :s
a co do tego ze go okradles to zle swiadczy o Tobie,ale to mi to tam zwisa to tylko gra on pewnie i tak zlewa te itemy na tym swiecie skoro idzie na inny. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Centrum
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() Cytuj:
10 lvl na Harmoni (non-pvp) ze skillami 48~ Wątpię. @Topic 1. Okradles typa , niema sie czym chwalic 2. Moze on sam byl winny bo mogl sie upewnic czy masz postac na innym servie 3. kazde skille sa dobre jak na 9 lvl 4. Duzo ludzi gada ze to jest niesprawiedliwe ze kradną itp. Pomyslcie i rozkmińcie to co teraz napisze Znajdujesz dead humana, otwierasz a w nim c-legsy. Niemusisz mu oddawac, przecierz ty to znalazles, nawet niebedzie wiedzial ze wzieles. Bierzesz czy nie? Naturalny odruch ludzi to 'biore'. A czy gdybys widzial jak kobieta okolo 50~ (lat), np. posliznela sie na lodzie i wypadl jej telefon z reki, lezy na ziemi, podbiegniesz i zabierzesz? Niemusze pisac dalej . . Zastanow sie kim jestes A teraz zastanow sie kim chcialbys byc W zyciu nieliczy sie ile masz pieniedzy tylko kim jestes dla kogos kogo moze spotkasz przypadkiem Uswiadomila mi to moja tibijna siostra <kocham Cie> i dziekuje za to
![]() |
#34 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@Zalozyciel tematu : ciekawe, jakbys sie poczul, gdyby w rzeczywistosci znalazlo cie 2 dresow, obilo ryj i zwinelo telefon. Mam nadzieje, ze kiedys sie dowiesz, jak czulbys sie w takiej sytuacji ![]()
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() LOL!!Ale z was idioci rl to nie to samo co tibia!!Boże co za idiota rl porównuje do tibi!!!NIe to jest wogule inny ludek jen jacor16!!!A jak mnie jakiś *** oszukal bo giant sworda mi sxellnol a to byl two handed sword to ****a bylo dobrze??Nie oddal mi kasy za niego!!!Gadacie że on ma zle skille jak dla mnie doret a ty pacanie ***any gadasz że to złe skille!!****a lamo ***ana naucz sie grać!!!TY to pewnie na 60 lvlu masz 55/55 i 1 magic lvl noobe za***any
|
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up. Zamilcz i wyjdz.
Topic. Tu trzeba sie zastanowic kto jest wieksza lama ten ktory ukradl czy ten ktory zostal okradziony. Suma sumarum i tak powinien oddac te itemy.
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() Cytuj:
Niejestem idiotą z tego powodu ze porownuje tibie z rl zyciem. Kiedys duzo gralem, teraz ostatnio dlugo retired. Tibia. Jak myslisz co ona w zyciu pokazuje? Kto jest idiota ten kto umie ukraść czy ten kogo okradną? a moze jestem idiotą bo umiem sie temu przeciwstawić? Nierozumiem twojego systemu wartości. Prosze modkow o usuniecie twojego obrazliwego posta. Okrasc kogos to zaden problem ale pomysl sobie kim jestes w oczach drugiego czlowieka. Przykro mi ze sa tacy ludzie jak ty na swiecie. Kiedys dorosniesz to zrozumiesz.
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Oleśnica
Świat: Harmonia
Poziom: 76+
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROSBA DO MODKOW : PROSZE O USUNIECIE TEGO ROMBNIETEGO POSTA ! ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Master Alucard
|
![]() A zostawie, niech sie posmieja inni
![]() 1. Wasze wyzywanie nic tu nie da. Gosc i tak sie nie nawroci. 2. Nie wiem kto jest wiekszym, hmm..., pacanem (słowo nie ma na celu urazenia kogokolwiek, po prostu jest wymowne). Ten, ktory dał itemki za free, czy ten co zarobil kase na biednym, nie doswiadczonym przez tibijskie zycie knighciku. 3. Karałem surowo i bez skrupułów.