![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na emeryturze
Imię: Pall'Adynek
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 9^^
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() Gra baaaardzo mi sie podoba XD Ale niestety... Chociaz mam wszystko ustawione na najmniejsze wymagania gdy wchodze w wiekszy tlum ludzi gra mi "skacze" Da sie temu jakos zapobiec ze strony gry/ustawien czy musze dokupic cos do kompa?(ram, karta graficzna, procek)?
EDIT: Czy moze ktos mi powiedziec jak podniesc umiejetnosc jakiegos skila? Np. mam 1 w tym pierwszym skilu dla Vagranta i zeby miec nastepny musze miec 3 poziom tej umiejetnosci. Jak ja podniesc? Ostatnio edytowany przez B@rteK - 02-04-2006 o 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
![]() |
![]() Gra fajna, ale mi się już nudzi. No bo mam 20 lvl, niby radocha bo sobie latam deską za 200k, mam flower seta, ale ciągle to samo, exp exp exp jedyne co zmnieniam to potworki na lepsze i eq tak samo jak w KalOnline. Pogram pewnie ze 2 dni i skończe. Chyba, że ktoś mi powie co jeszcze można robić w tej grze
![]()
![]() |
#24 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() poczytalem sobie troszke na forum tej gry i oni cos wspominaja o buildach czy cos takiego ? o co chodzi ? Jeszcze mam pytanko czy postac robimy jak wlacze klienta ? bo acc juz mam na stronce zrobilem
Zaczelem sciagac narazie 30% ,do 22 godziny powinno sie sciagnac xD
Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... " ![]() Ostatnio edytowany przez ..::QRAS::.. - 03-04-2006 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Pall'Adynek
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 9^^
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() Czemu nikt nie odpowie mi na moje wczesniejsze pytanie;/??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() @up
Omg juz ci mowilem lepiej w to nie graj jak nawet nie wiesz ze trzeba uzywac danego skila zeby podnosic jego lvl umiejetnosci ![]() I pewnie nie byles na tyle inteligenty i nie sprawdziles tej kreseczki kolo paska expa skila no nie?? (Specjalnie dla ciebie jeszcze napisze i uprzedze twoje kolejne pytanie typu "Wiem widzialem ta kreseczke, tylko po co ona jest?? PLZ HELP" A mianowicie musisz na nia kliknac, slyszysz wskazac kursorem i kliknac lewy przycisk myszy) @Quaras 1.Tak buildy to sa sposoby na rozwijanie danej profesji postaci czyli np. ile powinna miec sily albo inteligencji. 2.Postac robisz w grze pozalogowaniu sie na swojego acca. 3.Nie ciesz sie za szybko bo u niektorych troche sie gra updatuje xD
![]() Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 03-04-2006 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Manga & Anime
![]() |
![]() kurcze mam problem ! gdy chce sie zalogowac wpisuje id i pass biore login to wyskakuje mi "Cannot connect the game , please check the network" a net przeciez dzialczy mi , niewiem o co chodzi ? Fire walla tez wylaczylem ale dupa ;/
jak ktos wie o co biega z tym problemem niech napisze bym byl bardzo wdzieczny.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Ja mam to samo I don't know why ![]() @Btw. Da sie w jakikolwiek sposob(nawet zaplace) przeniesc itemki z jednego chara na drugiego ? Są na tym samym acc.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Mam ten sam problem. Please chek network.
Edit: Tera włączyłęm i mi sie zaczeło patchować. Może znów se pogram ![]() Edit2 ![]() Ostatnio edytowany przez Polny Lowca - 04-04-2006 o 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Manga & Anime
![]() |
![]() Oke juz wszystko gites
![]() jak mam tworzyc combosy? jak zwieksza sie attk do comba tam cos takies procenty sa nierozumeiem zabardzo mam 70.00%.? i co to za pasel Pex ? i co to oznaczalo przy wyborze swiata normal2-1 , 2-2 , 2-4 , 2-4 (pk) normal ? jeszcze sie pochwale mam 5 lvl xD i w co mam dokladac bo chce zostac knightem?
Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... " ![]() Ostatnio edytowany przez ..::QRAS::.. - 04-04-2006 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rinnaroc
Kiedys byla taka opcja ze w banku przenosisz itemy do innego chara ale wycofali to nie wiem dlaczego ;/ Musisz poprosic kumpla zeby ci przeniosl
![]() |
#32 |
Manga & Anime
![]() |
![]() mam pytanko : jak tworzy sie combosy? jak je uzywac ? i co to ten znak $ na dole ? mam 9 lvl i chce zostac knightem w co musze pakowac skille mam str 25 /sta 21 czy dobrze mam rozdzielone punkty?
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Piątek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: RL
![]() |
![]() Podoba mi sie ta gra.
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Czy w tej grze mozna byc tylko dziewczyna bo jak patrze na te SS to widze tylko kobity a ja niechce grac kobieta xD(a moze to bardzo urodziwi chlopcy o.0 )
btw co to za system cash shop na czym to polega?
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Mozesz kupowac itemy za real kase i to jest wlasnie cash shop
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dopuki jestes Vargantem pakuj skile jak chcesz, najlepiej str, bo i tak po 15 lvlu ci się wszystkie staty kasują ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kasują się?? Czyli jak jestem na poziomie 1-15 to moge sobie staty ustawic jak mi sie podoba a po wyborze klasy znowu bede je ustawiał? Bo jak tak to Fajnie
![]() PS. Narazie mam tylko 11 lvl i idę na mecenary ( chyba). Pozdro i życze powodzenia we FlyFFie |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Tak, kasują się. Nie wiem jak jest z 1st joba na 2nd joba, ale z Varganta na 1st joba wszystko ci się redukuje i masz 28 pkt. do wklepiania ![]() PS. Mam 24 lvl, eq za jakieś 100k, deske za 200k i ze 200k przy sobie na fooda ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Rinnaroc - 07-04-2006 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |