|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Meros Finox
Profesja: Knight
Gildia: Avalars
Świat: Morgana
Poziom: 26
Skille: 90/90
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Z pewnych żrodeł wiadomo mi, ze Nizahe nie kamerowal =/ Trayiel powiedzial, ze nikt oprocz Nizahe nie wie co wypadlo z Orsha~ poniewaz po zabiciu go Nizahe zwinął loot schowal go do skrzynki w swoim domku i znikł....naprawde nie wiem co o tym sądzic....a moze wypadl TH?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Ja napisałem coś pewnego - cipki nie wiedzą, jaki był loot (cipki - cipsoft, jeśli ktoś nie wie, w co wątpię ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Imię: Legendarny Banita
Gildia: Archangels of Darkness
Poziom: 20
Skille: 60\60
|
![]() Ty sie Lasoch czepiasz kielbasy, wez idz, ty masz kaca, a po zatyym zasmiecasz... Trza cie zbanowac...
Ehh Nizahe mogl chociartz powiedziec co bylo, a nie tak chowac... Trza go urabac xD Ale spodziewam sie ze to byl jakis rar, ale nie thunder hammer. Sadze ze tam byl magic long sword... |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Teraz mozna wymieniac wszystkie rary...ja osobiscie uwazam, ze jest to great shield^^
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Hehe, ja stawiam na warlord sworda/great axe
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ja stawiam na nic
![]() ~Yours Jojo
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Aff. Nie ma filmiku?? Widziałem jak leli osrhaballa, a Senoth sam mówil gosciowi obok stojocemu ze filmik kreci
![]() ![]() Wydaje mi się ze gdyby z orsha byl SWIETNY loot to by shootzerzy sie pokusili na niego ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Razem z kumplem pytalismy sie Ahazina jaki byl loot. oto rozmowa(nie podale nicku kumpla):
14:20 Ja:Hiho. Do you know what's the loot from orshi? 14:21 Ahazin:ye;p 14:21 Ahazin:can't tell it 14:21 Ja: Why? This is some kind of secret? 14:22 Ahazin:ye;p Nie chcial powiedziec, bo to tajemnica...co jest grane czemu nie chca zdradzic loota? |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jeśli nie chcą zdradzić to jest to albo jakiś zajefajny rare, albo po prostu nic nie wyleciało ;p . Moze soft boots xD (nie no, joke ofkorzz
![]() BTW. Na erig.net już są statystyki ze wczoraj. Orshh zabił u nas 181 osób xP . To i tak lepiej niż na Forterze gdzie padło aż 348 osób ![]() Ostatnio edytowany przez Leefoo - 29-03-2006 o 18:39. |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Orshabaal jest jak Anihilator w sumie... Potrafi robić kombo za ponad 1500+ Hp i jeszcze te jego przywołane Demony na karku - to już coś...
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
|
![]() Loot z Orshabaala to Demon Legi(tak sadze po poscie Saweh on Morgana :"its red arm 9 and very cool as legs " > http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1173939 < [17 post]), czyli z punktu widzenia kolekcjonera swietny loot, dla "expera" gorsze od Golden Legow. Tak czy siak niezly item.
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmmmm... Ciekawe.
Ja sie pytalem Nizahe Inferno pod pretekstem kupienia blue robe, ale nic nie odpowiedzial. Byc moze. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
|
![]() Chyba z tymi demon legami to nie do konca prawda, dzisiaj porozmawialem z Sawehem:
18:47 XXX: Is that true about demonlegs from Orshabaal? 18:47 Saweh on Morgana: no 18:47 XXX: ![]() 18:47 XXX: can You tell me what was the loot or it's a secret? 18:48 Saweh on Morgana: its a secret XXX to oczywiscie moj wyciety nick ![]() Jest oczywiscie mozliwosc ze Saweh wczoraj sie wygadal i Nizahe kazal mu wszystko odkrecic, jednak ja wierze Sawehowi...
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem czemu to ukrywaja. Jak ja bym ubil Orshabaala to bym nie robil tajemnicy.
JESZCZE GO ZABIJE ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: pokój>biórko>forum.tibia.pl
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
otorz jakbys sie pochwalil przed grupa ludzi uzbrojonych w sdki to bys do domu nie doszedl (chyba ze od templa). po prostu bloker lootnol cos fajnego a teraz sie obawia hunta, naturalne. |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Cortez Blackheart
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 90~
Skille: 93
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Jezeli uwazasz ze Nizahe Inferno boi sie hunta z czyjejs strony na Morganie to mysle ze jestes w duzym bledzie i nie do konca wiesz jakie panuja zasady na Morganie ![]() Po drugie: Po to sie nosi AoLa zeby w razie jak ktos cie atakuje i ubije nie stracic loota. Po trzecie: Gdyby wypadl jakis rare to nie wierze ze Nizahe by sie nie pochwalil, chyba ze wczesniej obiecal sie podzielic lootem z paroma osobami a teraz ukrywa ten rare zeby tego nie robic :> rly dunno.. hehe |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() nie gram na morganie ale pewnie wypadl jakis shit i sie boi przyznac? a moze jakies dragon scale mail ? g helm? mozna wymieniac i wymieniac
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Set van'Thorn
Poziom: 71
![]() |
![]() ![]()
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cos sie nie postarałes z tymi demon legsami, bo zle wklejone i niewyraźne
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Set van'Thorn
Poziom: 71
![]() |
![]() Cytuj:
Wiec nie oskarżaj mnie o to , że jestem autorem tego jpg'a skoro na tym ss'ie nie widnieje mój nick to po pierwsze . A po drugie slaba jakość wynika najprawdopodobniej z tego ze jest to obrazek jpg może nie wiesz ale jakość obrazka jpg zapisanego ponownie w formacie jpg pogarsza sie wraz z kazdym kolejnym zapisem. (możesz to sprawdzic samemu o ile nie jestes bardziej tempy niż mi sie wydaje) I jest to jedyne co może wskazywac na to ze jest to fake jeśli już by sie upierać przy twojej "teori spiskowej demon legs'ów Nizahe~".