![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Gratuluje 60 lvl i Banshe Questa
![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
|
![]() Dzisiaj wreszcie odszedlem od starego nawyku huncenia hydry i tombow (tylko na razie).
Oto ss: ![]() a to juz po 30 min przerawie przez labirynt: ![]() i to co tygryski lubia najbardziej: ![]() podzial expa byl rozny czasem taki... ![]() ...a czasem taki: ![]() A tutaj uchwycilem konajacego wrl: ![]() I wlr i innym miejscu: ![]() A oto koncowy loot po 8.5bp explo : ![]() Ostatecznie jesli sprzedaly ring of sky za 90-100k to mi sie zwroci. Wbilem tez 130k expa w 1.5h. Niedlugo kolejne ss. Moze wiecej komenta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
|
![]() Cytuj:
ładnie tylko szkoda ze non pvp ![]() Ostatnio edytowany przez Raynold - 06-06-2006 o 02:07. Powód: Nie cytujemy zdjęć |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio bylem na hero i...
![]() ![]() ![]() i po 4h hunta na 30bp mf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Gz eq.
![]() ![]() Gz 60 lvl-a. ![]() Gogogo 100 lvl! Wtedy zobaczymy co będzie się działo na Anihilatorze ![]() Ostatnio edytowany przez Raynold - 19-06-2006 o 02:42. Powód: Edytuj posty!!! |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Po dluzszej przerwie czas na ss. adv: ![]() ![]() i jeszcze kilka huntow... jeszcze maly adv na wrl... ![]() loot.. ![]() a tytaj zwiedzanie tombow... ![]() ![]() ![]() maly gs huncik... ![]() ![]() a tutaj atak na ancienty... ![]() ![]() i dzisiejszy behemoty hunt... ![]() ![]() a tutaj GM przyszedl po kumpla... ![]() no i to narazie tyle. nastepna dawka to juz demony i moze faraon. KOMENT PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
![]() |
![]() Fajne, fajne
![]() ![]() - How are you? - I dont understand ;p Owned ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Smuci mnie brak zainteresowania w tym temacie. <chlip chlip>. Moze zamiast pisac do mnie w grze i prosic o itemy, napiszcie cos w tym teamcie... Ok. No to jazda... ![]() ![]() Kupa byla na tych demonach. Nic nie wypadlo i 20bp sd + bursty poszlo sie ybac. ![]() ![]() poza adv na wrl doszukalem sie niezlego wasta...30bp explo + 1100 burstow a loot to raptem 12 ss. ![]() ![]() ![]() Dl klepalem sobie dzisiaj solo z visa i mi to szlo nadpodziw zgrabnie, az do czasu gdy mnie ubil 1 drag na combo jak juz byl naredzie...-.- Co prawda wyszedlem na "+" w expie ale 50k na blessy powiedzialo "papa" ![]() A to jedyna dobra rzecz ostatnio. 190k expa w niecale 2h i spory zysk. To tyle. Mialy byc faraony, ale sie przesunely na sobote. Mam nadzieje, ze juz nastepne ss wkleje z behe questu. Prosze o wiecej komentow. Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() o.O Misiu Gratz ! Jak oglądałem niedawno ss'ski to ty na 40 lvlu biegałeś
![]() Gz for you ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Zajefajne ss'y
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() super ssy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() No, zdjęcia są niezłe.
Widzę, że PACC'a opłacało ci się kupować ; P Sam zaczynam grać na Refugii, 10 lvl druid. Czekam na więcej ss'ów! : )
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Sapphire-93 - 10-06-2006 o 10:52. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Kaczory
Stan: Początkujący
![]() |
![]() No misiu dawaj zdjatka bo fajnie sie oglada jak czlowiek tak szybko wbija lev
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Niestety z uwagi na fakt ze mam w dp tylko 1k nie moge expic. Tylko to udalo sie uklepac przez ostatni okres. ![]() ![]() ![]() Dzisiaj faraony, wiec pewnie cos jeszcze wkleje. @ Sapphire-93 To prywatny temat gdzie sa tylko moje zdjecia ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() Nice ss'sy ! gz Misiu ! Oby tak dalej ... i plx more
![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cos mi sie wydaje ze poradnik dla druida gdzie chowasz swoj nick to wlasnie Ty. ;p
SSY ZAJEBISTE po prostu moj ulubiony temat razem z tematem Bezelowca. Jedziesz do 100 |
![]() |
![]() |