|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nub moze mowic ze Karol to nub ![]() Same wasze wypowiedzi o tym swiadcza.... powyklinac powyklinac i co z tego macie? Kazdy z takich osob jak Karol leje na was z gory cieplym moczem. Albo ten madrala co powiedzial ze jest knightem i nie ma niewidki ![]() ![]() Zaraz obejrze sobie filmik i zobacze Karolq co tam zepsules ![]() Jeszcze tydzien zostaje u kobiety, wiec zwiewaj ze szkoly to skoczymy na guardy ![]() ![]() Ok... sciagam film..... |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
|
![]() bardzo dobrze znam tego kolesia
zaczalem niedawno grac na Celescie i ide sobie z kazoo do carlin, nagle on idzie i zaczyna mi blokowac droge, to ja mu zaczynam wrzucac "u are the noob king", a on do mnie "no, i are the best lurer here" jescze powiedzial ze jestem hunted i gdy bede mial wiekszy lvl to mnie przyblokuje moral: glupi pedal, noob i moim zdaniem kupil chara na aukcji typu allegro i zgrywa "mastah" ~ pozdrawiam @edit Karol~ zasluzyles na miejsce w moim podpisie ^.- Ostatnio edytowany przez TraP - 02-04-2006 o 00:02. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Karoleer Incarcerated
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
twoj angielski pozostawia wiele do zyczenia jak juz to nie zmieniaj czego mowilem co?najpierw bloczyles mi w ten sam sposob innego low lv chara i myslales ze kozak. poza tym powiedzialem co innego-Nope,im ur new nightmare ^.- |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja napewno czegos takeigo nie mowilem ciotko ^^ @edit co do mojego ang. mzoe i pozostawia wiele do zyczenia bo dopiero 2 klasa gimnazjum (od 1 ucze sie ang.) ale co cie to wogole obchodzi? -.- Ostatnio edytowany przez TraP - 02-04-2006 o 00:06. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Karoleer Incarcerated
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Takis kozak?K, poprosze nick pod ktorym grasz na celescie
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
druga rzecz - to moj ostatni post w tym temacie... poprostu mam za dobry humor zeby jakis nóbek mi go psul ^^ ~ pozdrawiam pana |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Fallen Angel
|
![]() Zamykam wątek bo jak widzę panom ciężko idzie konstruktywna dyskusja.