Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-04-2006, 20:41   #21
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2004

Profesja: Elite Knight
Gildia: Faint
Świat: Xerena
Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

@kruliczek
Nah to nie mialo nic wspolnego z Ato to byly ich prywatne porachunki jak widzisz Ablaze jest w domn a Ato u nas ...Jak mowilem wczesniej glownie chodzilo o Arnoo i Fabiena i nie powiesz mi ze to sa aniolki...
Reod jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-04-2006, 20:44   #22
dzg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny gracz
Imię: ~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Domnesticus
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reod
Coz wojna jest wojna a ataki z zaskoczenia sa czescia tego...Co do pa to aktualnie Domn najwiecej PA robil ...nie wmowisz mi ze bylo inaczej bo to Domn jest u wladzy...A co do pa z naszej strony to nikt sie na nasza gildie nie skarzyl dopiero jak sie wojna zaczela , zaczely sie posty pisane przez noob chary i kumpli domn ...Propaganda tez jest czescia wojny...I rozumiem tez ze kazdy stoi za swoimi znajomymi tak jak ty za Kryptonem~~ Mam tylko nadzieje ze obejdzie sie bez niepotrzebnych wyzwisk etc...
Teraz opowiem Ci rzecz, która uslyszalem od osoby, którą bardzo cenie. Mianowicie gdy studiowała(mniejsza z tym co) dostali pewne zadanie. Narysowac punkt na bialej kartce i powiedziec co widza. Pare osób się meczyło, wszyscy mowili, ze widza czarna kropke, punkt itd itp. Nikt nie zdał. Wiesz dlaczego? Nikt nie powiedział, ze dokoła tego czarnego punktu jest dużo białej przestrzeni. Jeśli zrozumiałeś aluzje, to teraz zastanów się nad walką o "DOMNESTICUS = PA!!11oneone"
dzg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 20:45   #23
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bacik_
oO

wojna wojna pora sie wziasc za exp
Jesli znowu wrociles na Xerene i wbiles podobny lv, to naprawde jestem pelen podziwu dla ciebie. _/
stary 02-04-2006, 20:56   #24
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

@dzg
Nie mowie ze Cale Domn to pa...w wiekszosci gildi znajdzie sie pare takich osob...nawet w naszej .... chodzi o to ze Domn ma o wiele wiecej mozliwosci do PA i...Doszlo poprostu do konfliktu interesow ...prawie zawsze do tego dochodzi..a co do masrekrutacji...skad sie wzielo tyle osob chetnych do nas dolaczyc?Chyba nie powiesz ze wszyscy oni dolaczyli tylko byle by rozrobe robic...wiekszosc z nich ma jakies urazy do Domn...
stary 02-04-2006, 20:59   #25
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzg
Jesli znowu wrociles na Xerene i wbiles podobny lv, to naprawde jestem pelen podziwu dla ciebie. _/
_/ z tym sie zgodze

Zapomnialem dodac ze jak na kartce jest masa bialej przestrzeni to nie znaczy ze ta czarna kropka zniknela -.^
stary 02-04-2006, 21:01   #26
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

@reod
To erisus wszedl do tombu arnoo i zaczal go wyzywac, arnoo nie wytrzymal i go zaatakowal. Ty bys tego nie zrobil gdyby 30 minut ci ktos glowe zawracal? I to jest PA twoim zdaniem? Zreszta patrz, walczyliscie z nami przeciwko osobom, których tak nie nawidziliscie. Kompletnie nie rozumiemi bylych memberow Botoxu. Zreszta poczekajcie Polacy az beriah i jego koledzy z Nebuli zaczna rzadzic to juz na zawsze sie z serwerem pozegnacie. Domnesticus potrafia docenic pomoc, oni nie maja zadnych zasad. Nie zniknela, racja, ale wszystko ma swoje wady i zalety, nie ma rzeczy doskonalych. (no moze oprocz mnie ^^)

Ostatnio edytowany przez dzg - 02-04-2006 o 21:02.
stary 02-04-2006, 21:03   #27
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Wojna jak wojna, szkoda, ze bede musial walczyc przeciwko osobom, które cenilem i uwazalem za najlepszych znajomych. Teraz wiem, ze nie mozna ufac nkomu oprócz tych, z którymi sie naprawde dlugo gra.
Swiete slowa wiem cos o tym ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vrael
Widzialem film i braliscie ich z zaskoczenia.
poprostu nie mieli wlaczonych botow no chyba ze jeszcze nie bylo zadeklarowanej wojny ;]
Miltoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 21:07   #28
kruliczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Imię: Korun Dore
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
@kruliczek
Nah to nie mialo nic wspolnego z Ato to byly ich prywatne porachunki jak widzisz Ablaze jest w domn a Ato u nas ...Jak mowilem wczesniej glownie chodzilo o Arnoo i Fabiena i nie powiesz mi ze to sa aniolki...

Vrael tak napisal ze widzial film w ktorym zabili z zaskoczenia. Tylko ten film jest ogólnie dostepny wiec dlatego dalem odpowiedni komentarz. A na Ablaze~ grał RL kolega Iyphon bo Ablaze~ z nim próbował share'ować i właśnie o to mi chodzi, że zrobił hamsko oszukując kolesia który mu zaufal i dał passy do konta.

Co do Arnoo i Fabien... W obu gildiach są PA, już nie róbmy z tego jakiegoś powodu do wojny. Chcieliście wojny to macie, obie gildie na tym stracą, zyskają neutralne gildie.

@dzg
ownage xD
kruliczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 21:09   #29
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kruliczek
Vrael tak napisal ze widzial film w ktorym zabili z zaskoczenia. Tylko ten film jest ogólnie dostepny wiec dlatego dalem odpowiedni komentarz. A na Ablaze~ grał RL kolega Iyphon bo Ablaze~ z nim próbował share'ować i właśnie o to mi chodzi, że zrobił hamsko oszukując kolesia który mu zaufal i dał passy do konta.

Co do Arnoo i Fabien... W obu gildiach są PA, już nie róbmy z tego jakiegoś powodu do wojny. Chcieliście wojny to macie, obie gildie na tym stracą, zyskają neutralne gildie.

@dzg
ownage xD
Ablaze to jeden z najlepszych gosci na tym serwerze, ufam mu w 100% ale faktem jest, ze chlopak jest zbyt naiwny. Kolega iyphona zrobil z niego wala, niektorzy nie maja nawet za grosz honoru. Ownage? dlaczego? ^^
stary 02-04-2006, 21:13   #30
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

@reod: To prawda, w pewnym % trzymam sie Kryptona, ale po przeczytaniu tematow na forum tibii.com sam sie zaciekawilem domne (wczesniej nie zwracalem wiekszej uwagi). Pozatym wy tylko z zaskoczenia, lub iloscia potraficie zabijac, bo jak domne~ chcieli open battle to sie baliscie. <pokazuje jezyk> xD
Vrael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 21:13   #31
Reod
Użytkownik forum

Reod's Avatar

Reod ma numer GG 5143604
Domyślny

Cytuj:
@reod
To erisus wszedl do tombu arnoo i zaczal go wyzywac, arnoo nie wytrzymal i go zaatakowal. Ty bys tego nie zrobil gdyby 30 minut ci ktos glowe zawracal? I to jest PA twoim zdaniem? Zreszta patrz, walczyliscie z nami przeciwko osobom, których tak nie nawidziliscie. Kompletnie nie rozumiemi bylych memberow Botoxu. Zreszta poczekajcie Polacy az beriah i jego koledzy z Nebuli zaczna rzadzic to juz na zawsze sie z serwerem pozegnacie. Domnesticus potrafia docenic pomoc, oni nie maja zadnych zasad. Nie zniknela, racja, ale wszystko ma swoje wady i zalety, nie ma rzeczy doskonalych. (no moze oprocz mnie ^^)
Nic takiego nie zaszlo ...Jak juz weszlismy do tomba Arnoo to bylo nas pare osob i nie przyszlismy z zamiarem wyzywania to nie mialo sensu jak juz chielismy go zabic...Kazdy kto zna dobrze Arnoo z xereny/beryli wie jaki to typek ... mielismy go naprawde dosc tak samo jak fabien ...Co do botox to jak oni wypowiedzieli wojne Potenti to wiekszosc osob ktore oni nienawidzili zwialo pod skrzydla Phy do domn wiec wojna z Potentia nic nie rozwiazala.
stary 02-04-2006, 21:20   #32
kruliczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ownage? dlaczego? ^^
chodziło mi o te historie z kropką tylko postów napisaliscie z 5 w międzyczasie i to tak głupio wyszło
stary 02-04-2006, 21:22   #33
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

@Reod
Widać jak walczycie o PA, jak nawet nie wiecie dlaczego każa wam liderzy walczyć tylko ślepo ich sluchacie. Wiesz dalczego poszliscie zabic arnoo? Bo zaatakowal erisusa, który go wyzywał, nie chciał wyjsc z jego tomba i lurowal na niego pelno monsterków zeby dal spokuj i sobie poszedl. To nie jest pierwszy raz, erisus za duzo sobie pozwalal pare razy widzialem jak wyzywal kogos i wchodzil na expowiska. Jesli chcecie byc respektowani, respektujcie innych.
@Kruliczek
Ty, czasem warto jednak uważac w szkole ^^

Ostatnio edytowany przez dzg - 02-04-2006 o 21:23.
stary 02-04-2006, 21:26   #34
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
W piatek Thallur juz byl z nimi w gilldii i walczy "przeciwko PA", smiech na sali
sorry ale smiech na sali to jestes Ty(Yovx,Overcom~,Yebro?) i reszta z NS ktora dołaczyla do Domnesticus.Zrozumiec moge Zwida bo on tam juz jakis czas byl i mial znajomych.Nie wiem po co dolaczacie do gildi ktorej nienawidziliscie i z ktora walczyliscie juz 2krotnie o wladze.Chyba dlatego aby zostac unhanted(nie wiem jaki tam macie uklad).Szkoda bo wierzylem w was gdy stworzyliscie NS a teraz jestem za Castigatorsami bo moim zdaniem Phy i kilku jego ziomow zbyt mocno sie wozi na tym swiecie i czuja sie bezkarni ;/ i zebyscie za jakis czas nie zdziwili sie co z wami zrobia Domnesticusy jak wygracie wara..

p.s ciagle mam w pamieci wasz filmik jak zownowaliscie Phy~

Ostatnio edytowany przez malyjanek - 02-04-2006 o 21:28.
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 21:29   #35
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malyjanek
sorry ale smiech na sali to jestes Ty(Yovx,Overcom~,Yebro?) i reszta z NS ktora dołaczyla do Domnesticus.Zrozumiec moge Zwida bo on tam juz jakis czas byl i mial znajomych.Nie wiem po co dolaczacie do gildi ktorej nienawidziliscie i z ktora walczyliscie juz 2krotnie o wladze.Chyba dlatego aby zostac unhanted(nie wiem jaki tam macie uklad).Szkoda bo wierzylem w was gdy stworzyliscie NS a teraz jestem za Castigatorsami bo moim zdaniem Phy i kilku jego ziomow zbyt mocno sie wozi na tym swiecie i czuja sie bezkarni ;/
CZY WY NIGDY TEGO NIE ZROZUMIECIE? Masz klapki na oczach, bo przegraliscie z phy to juz jest be. My, w przeciwienstwie do niektorych, za pomoc okazujemy wdziecznosc. Kordun dore, pomogl nam - jest w gildii. Z reszta bedzie tak samo, jesli nam pomogli my to docenimy czy to takie trudne?
stary 02-04-2006, 21:31   #36
kruliczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nic takiego nie zaszlo ...Jak juz weszlismy do tomba Arnoo to bylo nas pare osob i nie przyszlismy z zamiarem wyzywania to nie mialo sensu jak juz chielismy go zabic...
Arnoo trąbił na GC że siedzi u niego w tombie Erisus jakieś 15 minut więc bez kitu Zrobił sobie na nim PZ i wpadliscie... Uciekl wam az do miasta ale niestety miał pz-locka i tyle :X

@malyjanek
nie jestem zadnym z tych ktorych wypisales miśq
stary 02-04-2006, 21:36   #37
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Jezu ludzie, ide po kanapke wracam po 15 minuatch i juz jest 10 nowych postow... Co wy kampujecie przy kompach az sie nowy post pojawi?xDDDDD
Vrael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 21:40   #38
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vrael
Jezu ludzie, ide po kanapke wracam po 15 minuatch i juz jest 10 nowych postow... Co wy kampujecie przy kompach az sie nowy post pojawi?xDDDDD
To chyba oczywiste, ze tak... XD
stary 02-04-2006, 21:48   #39
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
My, w przeciwienstwie do niektorych, za pomoc okazujemy wdziecznosc.
taaaa szczegolnie ex czlonkom krew ktorzy pomogli wam w wojnie z NS,Botox im wypowiedzial wojne a wy....zrobiliscie nowa/stara gildie i niech sie martwia o siebie nie zdziwie sie jak teraz bedzie podobnie

@kruliczek
no oki Korun Dore ew Mordi~ xD

cya
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 21:50   #40
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malyjanek
taaaa szczegolnie ex czlonkom krew ktorzy pomogli wam w wojnie z NS,Botox im wypowiedzial wojne a wy....zrobiliscie nowa/stara gildie i niech sie martwia o siebie nie zdziwie sie jak teraz bedzie podobnie

@kruliczek
no oki Korun Dore ew Mordi~ xD

cya
Byles z nami w gildii? Ex. czlonkowie krew powiedzieli na ventrilo, ze nas wykoncza po wojnie z NS wiec stfu jak nic nie wiesz, zal takich osob jak Ty, wymadrzasz sie a gowno wiesz.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania