|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja siedze na tym forum od 04, i pamiętając swoje pierwsze posty, to sporo się nie zmieniłem.
Nie wiem, może to źle, może dobrze? Ale cóż.. idiotyzm na tym forum zawsze będzie, a ja zawsze będe się starał go tępić. To wszystko.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() No racja, ze pisza madre posty, tematy(czasami) ale za bardzo sie wywyszaja.
Uwazaja sie za cos czym nie sa. Irc uwazaja za ich prywatna twierdze do ktorej wpuszczaja tylko siebie samych. |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() dobrze jest jak jest ale lepiej by było bez bluzgów. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Nie rozumiem, w ostatnim poście tak wam pojechałem, że powinienem dostać dożywotniego bana na IP, ale ja nadal tu jestem.
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() niech mi ktos wytlumaczy co ten temat ma na celu?
![]() ![]() co sie z tym forum dzieje... najpierw 13 latkowie wymyslili sobie elite z irca zeby miec kogo atakowac, a teraz elita z irca wymyslila sobie elite 13latkow... az sie boje pomyslec co bedzie pozniej ;P
![]() Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long Ostatnio edytowany przez Gtyk - 02-04-2006 o 00:48. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() mhm. tak sie zastanawiam, bo skoro ten temat to jest jedna wielka ukulturalniona polemika to czas oprocz marnego podlizywania sie hoomowi napisac co sadze na ten temat.
Otoz, kazdy z nas pisal glupoty na forum (patrzcie pierwsze tematy kazdych z uzytkownikow) tylko ze niektorzy z tego wyrosli a niektorzy dalej robia to samo tylko ze w innej formie. Bardziej "hardcorowej"? Wulgarnej? Na to juz kazdy musi odpowiedziec sobie sam.
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() A jak dla mnie większość tej "elyty" (IMHO wymysł bandy niedowartościowanych dzieciaków) zachowuje się jak zwykłe buraki i tyle ;p
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() @up: czy ty chcesz skończyć tak jak twój idol? On też wymyślał sobie jakąś elitę. Bo to wszystko spisek masonów z TVNu - taka prawda. Ile trzeba wam powtarzać, że elita nie istnieje?
PiXik, OnlyM: malo kto was widzial na ircu (jak w ogole ktos widzial), wiec po cholere sie za takich znawców realiów ircowych uważacie? Wejdźcie i pogadajcie, a dopiero wtedy się wypowiadajcie na ten temat. @down: Nie tylko Emma... poza tym, jeżeli już mówić o 1337 - ja? phi... elitarny? rotflor - jestem zwykłym noobkiem ledwo wystającym spoza masy innych. A jeżeli mówisz już o "true" 1337... to oni piszą tak tylko dlatego, żeby mieć z was... za przeproszeniem cholerny ubaw. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 02-04-2006 o 02:08. |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Czy motyw Emmy jest powodem porownywania mnie do Fako? Tylko to nas laczylo no i wy
![]() A czy jego zachowanie spamowanie zdjeciami Emmy i mowienie Emma roxorox jest porownywalne z moim? Raczej nie. A co do Irc'a to malo jest tematow o nim? I malo o nim gadacie, malo jest cytatow z chat'a? Wiem ze to nie 100% ale jednak iles % jednak jest =] I skonczcie pieprzyc -.-' ze nie uwazacie albo nie uwazaliscie sie za Elite forum i irc. Przeciez czasami widzi lub widzialo sie takie posty Elita, Elitarny uzytkownik etc.... Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 02-04-2006 o 01:55. |
![]() |
#32 |
Fallen Angel
|
![]() Tak sobie czytam i z podziwu wyjść nie mogę. Spędziłem na tym forum ponad dwa lata. Byłem tu już na długo zanim pojawiła się elyta(no, może z wyjątkiem kalda), a już w pierniki wcześniej przed opozycją. Ale zjawisko nadal mnie fascynuje. Z ludzi którzy poprostu dość dobrze się znają i mają podobne poglądy tworzy się bandę krwiożerczych arogantów gotowych zjeść biedną, zbłąkaną duszyczkę. Toż to być nie może! Bracia w wierze! Klawiatury w dłoń, ratujmy ziemię świętą z rąk profanów! Toż to być nie może, żeby ich racja była, skoro każdy wie że jest ona nasza! Bo nawet jeśli jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, ŻE WŁAŚNIE MOJA RACJA JEST RACJA NAJMOJSZA!!!
Tym ciekawym sposobem powstała nam wojna, w której obie strony nie bardzo wiedzą kim są, za to świetnie wiedzą kim jest wróg. Wszak kretyna każdy z samego wyglądu pozna. Pisać na temat można by wiele o ile posiada się wystarczającą elokwencje. Ja pozwolę sobie skończyć już teraz, a jako puente podać szanownym bojownikom cytat z twórczości Artura Andrusa: "Zajmijcie się chłopcy sobą. Po co odrazu narodem?"
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chyba wszyscy (albo to tylko mój chory wymysł) zdajemy sobie sprawę z tego, jak ten temat się skończy... No ale wracając do samego tematu...
![]() Nie pamiętam kto na początku rzucił hasło "elita", ale zaraz potem kilku innych użytkowników umiejscowiło się w tej elicie i zaczęło robić z siebie męczenników, walczących o porządek na forum. Męczenników, którzy musieli wyzywać od debili i poł-idiotów założycieli kolejnych, głupich tematów. Męczenników, którzy byli aroganccy i zarozumiali... a w końcu... męczenników, którzy są dla mnie zwykłymi burakami ;p Zarówno na forum, jak i na IRCu. Bo na prawdę niewielu z tej tak zwanej "elyty" potrafi trzymać poziom. Ale ci którzy ten poziom trzymają, są na prawdę inteligentnymi ludźmi, ale na pewno nie są żadną "elitą" forum. Są to użytkownicy, którzy poziomem inteligencji wystają ponad przeciętną tego forum... Z drugiej strony mamy tą, kolejną zresztą wyimaginowaną, "anty-elitę", że tak to ujmę. Ci z kolei starają się podjąć (nierówną =p) walkę, co niezbyt im wychodzi. Gdy tylko w jakimś temacie pojawia się ta ich wyimaginowana elita, pojawiają się i oni, co prowadzi do kolejnej, bezsensownej kłótni... A więc, co tu dużo gadać, sytuacja na forum jest po prostu chora... A gdzie w tym wszystkim jestem ja? Ja staram się być neutralny i mam nadzieję, że do tej pory nie zostałem umiejscowiony po żadnej ze stron barykady ![]()
![]() |
#34 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kolejna rozmowa, ktora nie ma jakiegokolwiek celu - ani jedna strona (uwazajaca sie za elitarna) nie przekona sie do racji "nieznanych", a "nieznani" (uwazajacy sie za pogromcow elity) do ich racji. I bedzie sie to w nieskonczonosc ciagnelo. Nie wspominajac juz o tym, ze wiekszosc postow jest na jedno (no...w sumie dwa) kopyta, tj :
- "je,je, Hoomik ma racje, on naszym bogiem!" - "je, je, ja znam 13 latkow, ktorzy sa inteligentni! @UP : nie zartuj sobie, bo cie elita pojedzie, je je!"
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @hoom:
Krotka odpowiedz: Twoja opinie i tak mamy gleboko w ... (from Nasza Muzyka by Toples) [joke]
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 02-04-2006 o 12:16. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @OnlyM:
A co Ty wiesz o IRC'u ?Prolly nigdy tam nie byłeś i odrazu mówisz,że wszyscy są tam "be" bo spławili albo pojechali jakiemuś idiocie na IRC'u a potem wkleili to do odpowiedniego tematu na forum.A prawda jest inna.Ja np. jestem zwykłym,przeciętnym idiotą (pospólstwem rzec można).Ale po pierwszym wejściu na IRC'a nikt mnie nie wyzwał,nie zrównał z ziemią.A dlaczego ?Bo zachowywałem się normalnie,normalnie się przywitałem a gdy nikt nie odpowiadał nie spamował wiadomościami typu : "ej nuby jest tu kto ???!!!" tylko przemilczałem i czekałem cierpliwie aż ktoś odpisze.I to jest właśnie ten sekret.Normalne zachowanie i przestrzeganie zasad.A ktoś kto zachowuje się inaczej niż ustawa przewidziała i zostaje wywalony z IRC'a robi z siebie męczennika jaki to on jest pokrzywdzony,ble,ble,ble a wstrętna "elyta" jest "be" i w ogóle ja wiedziałem,że tak będzie... @Down: Dokładnie.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 02-04-2006 o 10:23. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Nie ma czegoś takiego jak elyta. Ktoś to sobie wymyślił, bo: Mamy podobne poogladny na różne tematy (nie na wszystkie, ale na niektóre). Mamy regulamin kanału, i jest cos takiego Np. Przychodzi jakiś TibijczykXXX
TibijczykXXX joined to tibia.pl TibijczykXXX: ej ludzie gdzie expic z skilami 15/15 knajtem????????11111111!!!11 I jak to Sie nie, wkvrwic, jeśli co chwila przychodzi przepraszam, ale taki kompletny idiota i zadaje takie pytania. Potem taki jeden z drugim idzie na forum i mówi, jacy to my niedobrzy i w ogóle że my elyta itp. Potem przychodzą tacy anty-elyciarze i mówia ze my tacy i owacy. I że lepiej tam nie wchodzic bo tylko cię zjadą. Ale do kvrwy nędzy tak nie jest! Wystarczy być normalny. @down magiczny przycisk "Szukaj"
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 02-04-2006 o 11:01. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Wszyscy bulwersujący się o zachowanie "noobków" na IRCu:
A czego wy się spodziewacie skoro jest to kanał tibia.pl? Gościu wchodzi na tibia.pl, ma problem, widzi - kanał IRC #tibia.pl. A więc tam wbija w poszukiwaniu pomocy. A co tam go spotyka? Rozumiem, do tego wszystkiego są poradniki bla bla bla. Rozumiem także jak wkurzające jest gdy po raz setny ktoś się pyta o to samo, ale to jest kanał tibia.pl, czyli miejsce raczej związane z Tibią(przynajmniej tak sugeruje nazwa ;p), gdzie powinno się pomagać "początkującym tibijczykom". A jeśli tak nie jest, to po ką cholerę ten kanał ma nazwę tibia.pl? Jak chcecie prowadzić jakieś wasze rozmowy, to zmieńcie nazwę kanału (o ile to możliwe ;p) i usuńcie jego adres z www.tibia.pl. To chyba jedyne rozwiązanie tego problemu ;p
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @up
Ludzie pytający rozumnie uzyskują pomoc. |
![]() |