|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Wszyscy macie racje ... wiec powiem o sobie ... mam 14 lat , na kompie siedze codziennie 10+ godzin , nosze okulary... bez nich jestem prawie kompletnie slepy ... gram w Tibie od 3 lat ... oczywscie wstydze sie ich , i tylko w domu przy kompie je nosze ... ostrzegam wszystkich!wzrok jest bardzo wazny!dbajcie o niego bo jak go stracicie to juz bedzie za pozno na jakiekolwiek przemyslenia!Przykład tego głupstwa mozecie wziasc ze mnie ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A u mnie zalezy to od kilku czynnikow:
a)Ilosci wolnego czasu(no jasne...) b)Mojego rodzenstwa(NO KTO SIE OSMIELI MNIE WYWALIC Z KOMPA??? NO KTO??? NO JASNE ZE MOJE KOCHANE SIOSTRZYCZKI I BRACIK!!!) c)Mojego brata(Komp jest w 80% jego ![]() d)Jakie gry mam wgrane(Czyli od mojego brata, powzoli, nie pozwoli ![]() No i srednio na kompie siedze tak po 1-2 godziny w rok szkolny, 3-4 w wakacje(za jednym zamachem of korz ![]() Pozdro for all PoWeRgAmErS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() To zależy.Teraz jak jest lato , to przeważnie 2-3 (czasem 4) godziny na sesje .Potem oczywiście przerwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja na komputeże gram pszecientnie od 3-7 h czasem i wiencej i gram tylko w tibia i hodze po forum tibia.pl
![]() |
![]() |
![]() |