|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Powiem tak: sciagnalem, zeskanowalem bo musialem...
Norton Antywirus nic nie wykryl. Oczywiscie odrazu mowie ze moze to byc dobrze ukryte, ja sie o hacka nie boje bo nie gram... Nie ponosze odpowiedzialnosci jesli ktos was okradnie nie mowicie ze ja powiedzialem ze to dobre jest. Co do programu to powiem ze jest on totalnie bezuzyteczny przez to jak dziala. On poprostu sam wpisuje adres na tibia.com gdzie jest opis postaci. Myslalem ze sciaga te dane i wyswietla to wtedy jeszcze by bylo dobre w miare ale to w jakiej jest to postaci teraz to poprostu smieszne. Odradzam sciaganie tego tego programu gdyz jest to totalne marnotractwo przestrzeni dyskowej... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() JA też byłem pewny, że informacje bee w okienku programy wypisane... Jakby tak bylo to looz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Zobaczylbym sobie ten programik ale wole nie sciagac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale wy jesteście... Boicie się jakiegoś durnego progamiku, który waqs "hakuje". Te osoby które to pisza mają pewnie 15 level.... Jak się boicie to sie zabezpieczcie.... Takie trudne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() ***********
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm ze nie zostałeś ciepłoprzyjety to nei powód zeby bluzgac... Ja powiedzialem co sadze. Ludzie sa tacy a nie inni i wszystko ma keylogery i trojany wedlug niektórych. LOL. Zrob tak żeby program sam ścigał dane i w okienku programy by si epokazywaly. I np. Wpisuje imię gracza i automatycznie szuka czy jest na jakiś high scorach. BYlo by looz. I mowie... ci co sie boja maja chary 8 levelowe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() @re Nexy
Sry, ale ci nie ufam - to morze byc keylogger... Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing |
![]() |
![]() |