|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Carlin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Broderhood of Nigers
|
![]() Teraz wszyscy polacy chodza na Bialo Czerwono a swe na Zolto Niebiesko.Chyba bedzie wojna.Jesli polacy by sie zlonczyli to by ich rozwalili .Bysmy ich pojedynczo wybijali ;d
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Cześć Wszystkim moim zdaniem powinnismy walczyc jeśli sie poddamy to szwedzi beda nami rządzic i robic z nami co chca z drugiej strony mamy małe szanse na wygranie ale zawsze jakies sa dobra taktyka pelno rónów duzo hlvli z wszystkich miast... To nie my chcieliśmy wojny tylko szwedzi sami zaczeli zabijac naszych to ze thaldus ma 163 lvl nieznaczy ze niemozna go zabic mozna go otoczyc kilku pk bedzie go bila a reszta tylko stala i uhala jesli thaldus uzyje UE to zabije zwykłych ludzi nie tylko pk i za to moze dostac bana lub delte konta
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co prawda wydaje mi sie ze polacy maja male szanse..
Ale jest ich duzo i przypomina mi sie sytuacja berylii gdzie KH glownie wieksze lvle przegrali(KH robi tylko\az mass loggi ) z liczebnoscia AO .... Ale tam maja fobrych liderow Excail , Yukori a na pandorii polacy nie sa znani z dobrego PvP i strategii |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ja bede walczyć!! zbieram ekipe jest nas 10 sorków 30+lv i bedziemy walczyc z sd do rokka(albo do 15mlv ;p) ludzie dolączajcie noob hary piszcie do powrot mondragona moze cos zrobimy (ps. gadalem z kimem ownerem thaldusa i musi sie tera do matury(swedzkiej;p) kucale jak wróci to mowi ze zrobi porzadek z rasistoskim PA> ALE MY BEDZIEMY WALCZYC!!!!
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() Nie wiem czy to wojna czy nie,ale zauwazylem ze h lvl zaczynaja atakowac kogo popadnie(niewime czy swe,br czy pl)dzis dednolem 2 razy stracilem 2lvl i 2mlvl i dragon shield.Troche odechcialo mi sie grac,boje sie ze jak pujde na expowisko to wpadnie jakis h lvl i 3 raz dzis obejrze napis "You are dead"....
edit: mialem 31lvl a teraz mam 29lvl scor... |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Początkujący
Imię: Spellcoaster
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 53
Poziom mag.: 53
|
![]() Za kazdym razem jak jakas gildia gdzie sa szwedzi ma wojne z gildia gdzie jest nawet kilku polakow, znajda sie nooby ktorzy pieprza bzdury ze to swe vs. pol.
u szwedow tak samo. pamietajcie ze to gildia thaldusa kontra invisible. ale zawsze znajdzie sie ktos kto krzyczy na oficjalnym forum pandorii na tibia.com ze wszyscy polacy powinni pomuc. ja niemam zamiaru mieszac sie w wojne i nie, niebede pomagac polakom ktorzy w wiekszosci by mi tez niepomogli. cheers |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, z tego co wiem ta wojenka wybuchła z powodu konfliktu(?) Gonzaleza z TK. Jak powiedzial mi jeden ze szwedów, beda oni zabijac do momentu, az gozno przystapi oficjalnie do walki.
Szybko powstala gildia gonzaleza, dolaczylem do niej, gdyz tego samego dnia dostalem deda od thora, drotera i relyta. Przez caly dzien nic sie dzialo, tzn. polacy siedzieli w dp. Nastepnego dnia dostalem deda od thora( jebac kicki). Pomyslalem sobie, po co tu grac? Nie zamiarzam przez cala moja grę placic szwedom za wolnosc, przymilac sie na sile do nich, udawac ze wszystko jest w porzadku. Nie chce ukrywac mojego zdania, ktore jest sprzeczne z mysleniem szwedow. Dlatego gram jush na innym serwie Jezeli chcesz kupic jakies itemki/runki na Pandorii, to pisz na GG 9460962 |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: Giżycko
Poziom: 106
|
![]() Witam.
Hmmm... Moim zdanie powinna być wojna z tego powodu,że swe robią se co chcą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: Giżycko
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() stalem sobie dzis kolo 22 w dp i jakis kilku low lvl(10-20lvl) zabijalo low lvl(nawet nie patrzyli czy br czy swe) i krzyczeli cytuje "POLSKA MISTŻ" albo "JEB** SWE" i uwazaja sie za wojownikow......a jak by zobaczyli h lvl swe to by nie wiedzieli w ktora strone spier****c
wg mnie to bylo glupie zachowanie nie wiem co chcieli tym pokazac...
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. I am too fast because today I not drinked of no beer - Ja też jestem szybki, ponieważ dzisiaj nie piłem żadnego piwa . lol ![]() Polowa polakow wyniesie sie na nowe serwy, beda placic za życie na serwie swe, albo retired i sellna chara. Btw. chce ktoś kupić itemki w Tibii za rl kase? Ostatnio edytowany przez Mithgar XX - 09-04-2006 o 02:48. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Przecież Polacy nie mają szans wystarczyłby Thor pee Fenza Thaldus i Pyros Xelith żeby wybić gildie gonzaleza a po za tym tyle co widze to gonzalez i reszta to jak sie juz odwarzyli walczyć to niech nie siedzą non stop w pz a jak nie mają szans w otwartej walce ;] to przynajmnij Mas logi ...
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Eh. W sumie to zgadzam sie z Naabsky, bardzo czesto jak jest wojna i po jednej stronie sa glownie swedzi a po drugiej glownie polacy, to zaraz pełno low lvli krzyczy ze szwedzi to wielcy PA, i ze tez beda walczyc za Polskę, rotfl. Ale fakt, ci którzy są teraz atakowani przez Fighters of Trust (gildia Thaldusa), powinni tez stworzyc swoja gildie, zrobic kiedys mass loga i zbic kogos na huncie, kiedy nie bedzie zbyt duzo z reszty FoT. A narazie to są zabijani pojedyńczo, niech zrozumieja ze wkoncu im sie znudzi nagle uciekanie z hunta/stanie w pz.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
Ta wojna nie jest Wojna Swe vs PL To poprostu wojna Gildi FoT wraz z pojedynczymi osobami z TH i AoTK z ludzmi których oniuwazaja za sharerów, oszustów. Czemu krzyczycie swe to PA, PK itd a sami nie powiecie ze maja oni racje ze z czym takim trzeba walczyc. Inna sprawa jest fakt ze czlonkowie TK, FoT, i AoTK sami nie sa lepsi od tych z którymi walcza. aLe poprostu oni maja na tyle zgrania i umiejetnosci oraz maja na tyle wysokie lvl ze to Oni decyduja kto jest ok a kto jest bad. Przykład: stoi drooter, thor pee, relyt - idzie knight lvl +50 wiec okolo 800 hp leci SD - knight sie uha - werdykt oszukuje za szybko sie uhnol, macro. end inny przyklad: knight ciagnie lootbag, podbiega lov lvl i zaczyna mu go podbiarac , zarzucac pustyni bagami smieciami, - uderzenie ostrzegawcze(odstraszenie) - przebiegajacy drooter - "PA" "PK" - trade equip or die and change serwer - end przykladów jest wiele. A reszta graczy, myslenie ja jestem ok, po mnie nie przyjda, to nie moja sprawa, to sprawa hlvl - blad oni sa znudzeni kogo nie zastrasza to zabija. Niema na nich rady nikt tu nie zaryzykuje niema lidera, hlvl z swe sie dogadaja z nimi, Polacy albo sie wyniosa albo sie dogadaja serwer nadal bedzie taki jak jest, to nie pierwsza taka sytuacja, zawsze bedzie to samo. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Carlin
Gildia: Broderhood of Nigers
|
![]() Polacy jak by chcieli to by wygrali ale nie chca.gdyby sie zjednoczyli pozbierali jakis sorow na 15mllv + i dali sd .To Bysmy ich pojedynczo wybili.Po co mamy placic za expienie??.Nie rozumiem tego .jesli Wruci Kim 1 owner Thaldusa to zobaczymy jak bedzie narazie gra nim Amilad .Wczoraj mi sie udalo zagadac z kimem byl na chwilke i ja pisze mu "Why Swe Kill Pl" o on
"Relyt To huj" Nie chodzilo mi tylko o niego ale jak to ujol ![]() ALe juz takiego trio nie ma teraz jes "Thor Pee,Drotter.Relyt Ca.Glownie to oni zbijaja .i Jeszcze Pyros ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Wy ci co tutaj opieprzaja "polakuf" za kompletny brak organizaji nie są lepsi od nich samych bo zamiast po kilku deadach cos z tym zrobic i pomóc w organizacji to placzecie i zmieniacie serva od razu. Jak nie gracie na pandori a graliscie, to co wam szkodzi zabic jakiegos szweda który robi PA
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Sam gram na Pandorii i to co się dzieje nie za bardzo mi pasuję.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myśle, że Polacy powinni się zjednoczyć i przejać serwer, a nie nawzajem się zabijać. Ale chyba nigdy się to nam nie uda. ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jestes kolejnym ograniczonym polaczkiem który uwaza ze poscy gracze sa lepsi. Niema lepszy gorszy wszyscy sa tacy sami Ta gra ma to do siebie ze jesli posiadasz siłę to ja wykorzystujesz. Wiec by tu grac sa dwa wyjscia dogadujesz sie albo płacisz trzecia droga to juz nie Pandoria. Niemoge zrozumiec czemu wiekszosc w tym temacie pisze ...ac szwedów, wg mnie sa o wiele lepsi w tym co robia od polaków, a najwieksi PA na serwerze to Kanadyjczyk Relyt Ca, Szkot Drooter, oprócz niego tez co niektórzy szwedzi, ale tez duzo wiecej polaków.. Tu niechodzi o to by zjednoczyc polaków... tu bardziej chodzi o to by Ci którzy chca grac dla przyjemności wykopali stad Tych którzy dla zabawy bija przypadkowe osoby. @wojtas666 bez komentarza... no moze kolejny "polaczek" uosabiajacy 90 % polskich graczy z Pandori identyfikowanch z stajacych pod depo nuubkiem wykrzyjujacym rasistowskie hasłą pod adresem szedzkich graczy na przemian z friiitamzblixxxiwashacked. Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 10-04-2006 o 18:03. |
|
![]() |