|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() @up
czsami tak robie ![]() ale to bywa zgubne ![]() Next part started ![]() oto pierwszy odcinek Wyprawa na kontynent 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() Nasi przyjaciele jeszcze nie wiedzieli ale wkrótce miała ich spotkać nowa Przygooddaa rozwinięcie wątku na stronie "www.tibia26.fora.pl" w dziale fake ![]() Ostatnio edytowany przez Manata - 10-04-2006 o 16:01. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() COMENT COMENT COMENT PLAAAAX!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jak większość z was sie domyśla to był mój fake
![]() no to mam pytanie Czy mam go kontynuować a może kontynuować mój wcześniejszy fake ("Draku wymiata") moge również zrobić nowy ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Nasuwa mi się bajeczka Xiaolin. A fake nawet ładny... Ale mało krwi... Fake Taki niedopracowany troche...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Tak jak mówi większość...orodrafia do **** <końca pleców>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nie rozbawiaj mnie :lol:
na jakiej podstawie stwierdzasz że używam OTS ME wiele osób w tym dziale może ci potwierdzić że nie używam OTSME bo mnie znają zanim wyskoczysz z takim „Dnowskim” tekstem przyjrzyj się bo to łatwo ocenić tak na oko nie znasz się dobrze a roznosisz ploty ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 11-05-2006 o 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Tak jak już pisałem... przypomina mi się pewna bajka, wymieniona przez Crowa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
dobra już poprawiłem a co do bajeczki to spokojnie to dopiero 2 pierwsze odcinki ![]() dziś po szkole może się wezmę za trzeci ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() nie pier...
bo przepuściłem przez Word a jak mnie wkur... to cię sprzedam do moda za oftop @topic wkrótce zacznę robić fake po za tym nie mam ochoty pisać wszystko dokładnie co do przecinka bo to już przesada a jeśli chodzi ci o fake to nie będę tego poprawiał teraz bo jak go wstawiałem to się nikt nie zainteresował (to było koło miesiąc temu)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 11-05-2006 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ukończyłem prace nad odcinkiem fake i oto rezultat
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7.literówka ;/ Dostał, włuczni, wściekł ![]() 8.znowu -.- użył ![]() 9.znowu ![]() ![]() 10. ![]() 11. ![]() jeśli chcecie patrzeć na gotowe obrazki a nie na linki to idzcie na moje forum http://www.tibia26.fora.pl/viewtopic.php?p=325#325
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 13-05-2006 o 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ehh.. Kojarzy mi sie z Karate Kidem >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Nah, nawet fajnie ale jak ten feadonor trzymał tą "dzide" to myślałem że chwyta się za myęskyi narzyąd płyciowyi o.O
Troche zabardzo skupiłeś się na walce ale tak to ok 8.5/10
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() myślałem że przybędzie już jedna strona komentarzy patrze, a ty nic, zero ![]() nie możecie chociaż ocenić?? ![]() odebraliście mi wiare w ludzi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ja raczej często będę tu patrzył, bo bardzo mi się to spodobało. A błędy wale. 9/10
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() no i co i znowu to samo??
ludzie możecie chociaż napisać czy wam sie podoba?? jak patrze po forum to w takich zrytych fake ciągle są odpowiedzi a jak patrze na te lepsze to świecą pustkami (najczęściej) komentujcie PLAX bo niedługo biore sie do kończenia następnego odcinka (puki co zabrałem sie za ulepszenie tła i outfitów)
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Tajfoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50+
Skille: 77/75 +
Poziom mag.: 5+
|
![]() Zauwazylem cos smiesznego napisales ze szli na wschod...a caly czas szli na zachod
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() masz racje ^^
to takia głupia nieścisłość ^^ sory za to ![]() od tej pory umówimy sie że idą na ZACHÓD ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() skoro obrazki wruciły
to ja również wznawiam prace nad fake sądze że jeszcze dziś dam nowy odcinek ![]() sry za duble post P.s. [img][/img] ROX!!! ![]() koment plx
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 25-05-2006 o 08:44. |
![]() |
![]() |