|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Tak potem wbij red skulla i cię przez przypadek zabiją i wtedy aol nic nie da .. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
a po 2 tak poszedbym na wojne z dh i sovem bo chyba widac kiedy unjusty lapiesz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
On widocznie unjustów nie liczył (rubera war). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() Widocznie mial pecha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ehhh Dixtra.. czym tu sie chwalic.. z podbiegliscie w 20 osob do jednego gladiahtora.i ubiliscie go za nic.. z zaskoczenia.. wasze powody są smieszne.. a pozatym i tak zanoobowaliscie bo laliscie go dobre 20 minut w trapie.. po prostu żenada apropo bothow gladiahtora.. znam og i wiem ze nie uzya bothow. a ze sie szybko uhal wcale mnie nie zdziwilo po prostu jest świenym graczem. I jezeli myslicie ze BB złąmie FIngerouta nexagona gladiahtora i reszte to jestescie w błędzie wasza jedyna mocna strona jest Dranit eh
![]() pozdrawiam serdecznie MArcina(fingerouta) i tych ktorzy sa lojalni wobec innych graczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: W polsce
Imię: Elvan de Danan
Świat: Danubia
Poziom: 40+
Skille: 75+/xx
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
HEhehe ,prawda to co się dzieje na danubi to jest poprostu BArdzo śmieszne, najbardziej mnie wku..... że paladinka wyzywa na tym filmiku Gladiego że jest newbie, a o ile mnie nie myli pamięć to on padł "dziwnie" ,no ale nie ważne, na danubi nie zaznamy spokoju, na danubi moge być hunted za to że wywale kogoś z kopalni w której expiłem i byłem pierwszy..No ale co my zwykli gracze możemy ?Czekać na lepsze czasy i spokojnie expić(nie za szybko bo wtedy hunted) no i nie szukać skulla. ![]() Ostatnio edytowany przez Elvanek - 09-04-2006 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() "Comment: With great power comes great responsibility. _____________________________ Game Over. " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Odezwał się ten co nie używa bota .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
![]() |
![]() Bothow nie uzywa znam go lepiej a czy go zlamaliscie czy nie.. Marcus.. sie tak latwo nie poddaje; ] inie szalej tak.. najglosniejsze pieski sa najmniej grozne pamietaj o tym; )
HAil FIngerout HAil Glaiahtor ![]() Ostatnio edytowany przez eben - 10-04-2006 o 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Dixtra
Pytanie nie związane z tematem: po co nosisz *magic hat/hat of the mad* i knight legsy? Przecież z crown helmetem i plate legs miałbyś w zasadzie tyle samo capa a pancerz o 3-5 punktów większy. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 10-04-2006 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() film niby spoko ale nie znosze takich trapów - 30~: 1
taki ktoś pada a nie ma szans się bronić. zresztą to BB to kto przyjdzie go wydostać z trapa ? conajwyżej ten noob char i inne. Danubia nie jest wolnym światem.