![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diana the Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Świat: Valoria
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Cytuj:
...wow <śmiech> -->www.allegro.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Cytuj:
niestety tak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Katowice
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Your opponent, in the end, is never really the player...or the team...on the other side... Your opponent is yourself, your internal voices, your level of determination. Red Rose forever and ever in my heart. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Gildia: Ruthless Hordes
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Ogolnie to lepiej byc frajerem niz hakerem. Ale to tylko btw.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() 20 minut spedzilem na zmudnych rozmyslaniach na temat: "dlaczego ja odwiedzam to forum 4 razy do roku i tylko wtedy kiedy nie mam juz nic innego do roboty". Potem znalazlem ten temat i umysl moj stal sie otwarty na wiedze pradawna! Zrozumialem, ze frajerstwo zagniezdzilo sie tutaj szerzac swa wiare o zielonym kapturku i 20 krasnoludkach, niszczac umysly 10-latkow i wpajajac im do ich pustych glow debilizmy okrutne.
Najsmieszniejsze jest tu to, ze propagatorem powstania tego kotla idiotyzmow jest koles, ktory dzieki temu, ze (mowiac bardzo delikatnie) nie zaczail co to asertywnosc, wkrecil sie (tylko dlatego, ze 'lubi' duzo expic) gdzies pomiedzy czlonkow gildii, ktora dzien z dniem schodzi nizej i nizej. Czlonkowie tej gildii wpoili mu, ze Dark Side cheatuja i dlatego sa silni, wiec trzeba ich zbanowac. 0 obiektywizmu ale kumplom trzeba wierzyc, co nie? Nalezy rowniez dodac, ze kieruje sie on notka na tibianews, ktora zapewe wyjasnia caly sens istnienia. Oczywistym jest rowniez, ze obecni Dark Side cheatuja bo zabili ich kumpli! Przeciez jakby nie cheatowali to by nie zabili - jasne, co nie? Xanadu ma zbyt wysoki lvl i nie moga go zabic, wiec cheatuje. Wniosek oczywisty i nie ma tu o czym mowic. Niewartym wspomnienia faktem jest to, ze co poniektorzy czlonkowie Alliance mieli w zwyczaju wspomagac sie wlasnym portfelem by moc w sposob latwy i wygodny zajsc wysoko. A teraz cel mojego postu: P~, ile razy juz wyszedles z depo? ;-D
"So here I am, In solitude I stand" Ostatnio edytowany przez Zami - 16-04-2006 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Well said zami
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Może jakieś filmy ??, lub opisy ataków ?? Hail Dark Side
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś - rano:
1. Bokaj Apr 17 2006, 08:49:09 CET Killed at Level 113 by Yskloisky and by Strinnity 2. Vogiker Apr 17 2006, 08:48:33 CET Killed at Level 107 by Yskloisky 3. Martin Langbogen Apr 17 2006, 08:47:03 CET Killed at Level 160 by Yskloisky and by Ziphoz 4. Sir Hybrid Apr 17 2006, 08:50:43 CET Killed at Level 115 by Yskloisky and by Salve Knight 5. Quandur Apr 17 2006, 08:51:02 CET Killed at Level 102 by Yskloisky 6. Brightstorm Apr 17 2006, 08:44:51 CET Killed at Level 126 by Yskloisky and by Bubbakung 7. Lord Maseda Apr 17 2006, 08:52:26 CET Killed at Level 121 by Yskloisky and by Lobello 8. Dark Skorpion Apr 17 2006, 08:48:55 CET Killed at Level 120 by Yskloisky and by Bubbakung 9. Mamut Da Shina Apr 17 2006, 08:49:28 CET Killed at Level 105 by Yskloisky and by Wolfy The Hero 10. Bullonick Apr 17 2006, 08:45:34 CET Killed at Level 142 by Yskloisky and by Kolter A teraz niech opadnie kurtyna milczenia... ![]()
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() .pwn3d. ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do tego czy DS oszukuje czy nie i czy na poprzedniej wojnie ich slusznie skasowali: Sprawdzcie sobie czasy online kolesia o nicku - Gofot na: http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_display/ Cytuj:
A co do Xanadu, to mial on bana za sharing na poprzedniej wojnie, i pewnie jak wiesz po ostatnim update dostal bana za bug abuse(ten bug z drzwiami ktory umozliwial wchodzenie do cudzych domkow), spokojnie mogl zostac za to skasowany, a dostal tylko bana. Wiec nie probuj mi wmowic, ze on i ta cala banda idiotow co walcza w DS jest swieta...
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 17-04-2006 o 18:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() <WaVes>
Odezwal sie wielki znawca wojen i historii Antici czyli Phoelerius ... osoba ktora swoj lvl i equipment kupila za pieniadze z rl ... no brawo brawo wielki wojowniku ... no naprawde szkoda ze nie bylo ciebie dzis rano pokazal bys klase i wszytskich powybijal ... wierze w ciebie! a wracajac do Dark Side to wszystkie plotki o ich oszukiwaniu i uzywaniu botow to pomowienia ... wsrod nich sa po prostu osoby ktore umieja walczyc i ktroe wiedza jak grac i ustawiac taktyke ... widze ze wzioles sie do pisania posta ale chyba nie jestes odpowiednia osoba ... jak Zami powiedzial gadasz jak wszystkie polaczki w Allaince ze tamci uzywaja botow ... pokza mi dowody ... ty botow nie uzywasz? sorki ty siedzisz caly czas w PZ ... a co do Drazharma to sie nie lubilismy ale tez przyznajem mu 100% racjia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przynajmnie ja sie nie musze chowac za plecami Satori tak jak ty, zabij Ghosta solo jak z ciebie taki kozak! A nie, nie dosc ze chcesz go zabijac za nic, to przychodzisz z 1-2 osobami po niego na dodatek. rofl
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorki ale z ktorym ownerem mam przyjemnosc?bo slyszalem ze jest was 4 ... nawet mialme przyjemnosc z dwoma rozmawiac ... jeden studjuje a 2 chodzi do szkoly sredniej ... widzisz spostrzegawczy jestem ... a czym mam sie chwalic?ze tylko ja mam pasy do mojej postaci?no w sumie dla ciebie to pewnie jest "obelga" ze jedna postacia gra tylko jedna osoba ... ty wychodzisz z zalozenia im wiecej ownerow tym jestes bardziej trendy ... a co do Ghosta to raz go zabilem ... i bylem wtedy nawet bez gildi i co?wlos mi z glowy nie spadl
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |