|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Szlachetny rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Rozpadła sie ;(
Świat: Iridia
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() ale denne<19znaków>
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ja pierdole ale gówno...
2 słowa SPADAJ STĄd Powiem to inaczej <Sven wychodzi z nory> <Sven patrzy> <Sven mówi że to jest gówno> <Sven w*****a sie na debilnych pseudofakeowcow> <Sven chowa się do nory> <Sven woli RL>
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 13-04-2006 o 16:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Jako wielki fan świata Star Wars, ŻĄDAM od Ciebie, abyś natychmiast przestał robić ten "fejk" !! Bluźnierstwo! Herezja!! Chewie jak behemot? LORD Sith??!! LEIA WYPROWADZAJĄCA MŁODYCH JEDI NA SPACERY??!! Człowieku, z takimi pomysłami to ty lepiej siedź cicho, bo jak to zobaczy jakichś agresywny fan SW, to, ekhem, ładgodnie mówiąc Cię wykastruje...
To nie bł żart, sam bym to zrobił, ale nie wiem gdzie mieszkasz. Ocena: Wykonanie - 4/10 (standard) Pomysł - 0/10 Moje uczucia po oglądnięciu tego "fejka" : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Do robienia Jedi i Sith używajcie ludzie jednego z outfitów Kobiety PACC, cały jasnobrązowy dla Jedi, i cały czarny dla Sith, fajnie wygląda... Edit: przyjżałem się nieco bliżej, i Chubbaca mnie rozwalił... Jeśli którychś z moderatorów jest fanem SW, niech poczęstuje banem tego kolesia i jego temat skasuje, bo zaraz się zrzygam.... Napawasz mnie obrzydzeniem, autorze tego fejka Ostatnio edytowany przez Always hunted - 15-04-2006 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie kapuje o co tu chodzi stoi 2 kolesi coś gadajom i nagle jeden rozwala kawałek mostu czy co to tam jest a co wklejania to twoja wina że tak wklejasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Zaczynam żałować że się zgłosiłem, zaraz inni fani SW mnie zabiją... Mieczy jeszcze nie dostałeś bo mam zrypaną pocztę, niedługo dojdą. I proszę, popraw się (i przeczytaj moją ksywę -.-, chyba że tak specjalnie nazwałeś, to ujdzie ;P) bo mnie pozarzynają.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Hehe
Imię: xXx
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Guild ;[
Świat: Eternia :>
Poziom: 78
Skille: 84/79ax
Poziom mag.: 7
|
![]() O jesuusss... A jakie miecze swietlne 0.0 zrobiles kilka kresek i wypelnienie -.-
Paintem mozna zrobic 1000000000x lepsze meicze switlne a nie takie lipne |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() OMG... fake do dupy... może nie znam się zbytnio na "Gwiezdnych Wojnach" ale wiem kilka rzeczy... Chewbacca (Dobrze napisałem? Jeśli nie to poprawcie mnie) behemotem?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cały ten obrazek robiłem w około 5 minut. (Każdy miecz robiłem oddzielnie, bo tak to by raz trzymał w prawej a raz w lewej ręce.) ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() ech stary blużnisz SW lekko mówiąc
![]() ![]() ![]() poza tym to wykananie mnie dobija -.- pozostaje w nadzieji ze Moc Cie dopadnie -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Jeżeli oglądaliście "Gwiezdne Jaja" (kicz jakich mało) to powiem, że to jest jeszcze gorsze. Powiem taże żebyś po prostu wyszedł z tego forum i więcej nie wracał, ponieważ hańbisz zawód robienia fake'ów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Hehe
Imię: xXx
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Guild ;[
Świat: Eternia :>