|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Wpełni popieram Vila. Skille są ważne, ale jeśli ktoś nie umie expić i nie wykorzystuje swoich obecnych skilli 150/150 + ring i tak wszyscy Cię na schodach wyprzedzą.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ja nienawidze skilowania, jednak do poziomu 32 zrobilem skile 70/70, trenilem co kilka leveli po jednym skilu zaczynajac od 15lvl i skili 55, ktore mozna wbic w kilka dni. Teraz mam 46 prawie 47lvl i skile 75/75 expi sie mi naprawde BARDZO dobrze uwazam, ze skile 80 wystarczjace sa wzupelnosci nawet na bardzo wysokim poziomie postaci, jesli sie nie zamierza lazic na potwory do ktorych bicia potrzebne sa dobre skile. Uwazam takze, ze skile 70 wystarczaja do 40lvlu dla FACC, dla PACC moga byc nizsze i expi sie dobrze na scarabach i tombach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Szybkie expienie knightem zalezy od eq jakie masz . Np : jezeli 100 lv ma juz sova lub sca i jako takie skile to moze w ciagu 1 dnia wbic 2 levele na dragonach w venore . Jezeli nie masz dobrego eq to nabijanie lv'i wiąże sie z waste uh's np : idziesz na 2-3 dni expic na guardach zbierasz lootbag kupujesz uhy i lecisz np : na tomby lub na dragi ale za to szybko awansujesz te kilka lv'i . Tak czy siak pewna monotonność jest grajac wysokim knightem
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() grani knajtem jest o tyle dobre że moge expic bez względu czy mam lagi czy nie (na cycach, katedrze , soldkach) bo itak nic mnie nie zabije,
moge wstać o 3.00 rano i zaspany zdobywać expa, a sorc, palek czy druid ? Najmniejsze lagi tworzą potencjalne zagrożenie deda, muszą być w pełni rozbudzenie zeby expic i nie pasc, musza sie manaskować (sorcowie), lub co 0,5h biegac w miasto po bolty ( palki), a knajci ? wezmą sobie kilka bp uhów, kilkanascie bp manasów (<--niepotrzebne, ale warto wbic ten 6 czy 7 mlvl ![]() Na katedrze jest go pełno, mace ,brass army, viking helmety...wyswyłam to backpackami (przez skrzynke w outlaw camp). Pozatym, dla paladyna otoczenie przez silne potwory oznacza deda, a dla knajta ? Może na luzie powoli je tepic, ewentualnie napisac sobie "exori" i patrzec jak umieraja w męczarniach ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mówicie, że na DC jest dużo lootu? Eee... to może ja chodzę do innej DC xD Po 1h na katedrze mam lootbag o wartości około 2k + jakieś 800gp w kapuście. Na Senji wyciągam 6k oz lootu + 1k kapusty. Expa na katedrze robię jakieś 8k (zawsze są jacyś ludzie), na Senji 11k/h. Do tego jeszcze mam skrzynkę po 2 minutach ciągnięcia lootbaga i 0 zagrożenia lurniętym GSem (First user, who spier***** przed GSem z kanapką w ręku xD) DC SuX, Senja RoX
Ostatnio edytowany przez Moddox - 26-04-2006 o 23:09. Powód: Zamuliłem <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Chwal się tak dalej to wszystkie nooby z katedry przejdą na senję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie chodzę do KFC ![]() @up up Spoko spoko, jeżeli nikt się nie wygada to nikogo tam nie będzie. Kiedyś Vil powiedział takie mądre zdanie, że drogi na Senję nie da się odkryć przez przypadek. Zgadzam się z nim (po 3h szukania tej miejscówki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jedno z ostatnich moich madrych zdan ^^
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
OTS o nazwie Furora. 1 x real tibia exp, oraz real mapa tibii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Średnio wierze co do zwracania sie przy takim expieniu. Podaj ceny itemków (dshield, dhammer, ssword, woi, dsm, rh, tshield, fs) na swoim świecie i nakręć film, chociażby godzinny. Przeliczymy koszty i zyski, ciekawe ile na plusie będziesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Stan: Aktywny gracz
Imię: Saviour of askara
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja tam nie lubię knightem grać bo przy skillowaniu się nudzę ale znam się trochę na tym. Znajomy od 8lvla wbijał 70/70 a potem całymi dniami (wakacje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Ja tam robie skile 60/60 do 20 lev 4 mlev kupuje f-axe i expie na scrabach do 30 lev od 30 lev wbijam skila 75/75 i expie-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Ja mam kumpla(nie mam z nim już kontaktu bo HACK
![]() A tak wogóle to każdy ma swoje sposoby. Niektórym dobrze będzie na skillach 50/50 a innym 80/80 będzie mało. Ale wg. mnie lepjej troche poskillować do tych 50/50 nabić ten 25lvl a potem do jakiś 65/65 może 70/70 jak kto chce.
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() ja jakos nie narzekam na exp knightem (jezeli dobre skille) xD sorcem/drutkiem wiele ciezej expic .....
... knightem 85/85 to sama przyjemnosc ^^ ja mam moim hcarem co gram teraz 70/70 spoko sie expi ... ale skilluje .... 90/90 bedzie =] |
![]() |
![]() |