![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Troche z ap dejtowałem bo faktycznie nie ma gdzie to zlapac ![]() teraz raczej lepsze ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Ten topor jest juz zbytnio polamany -.- Jeden cios i by sie rozpadl - i to ma byc potezna bron?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() A więc wypowiem sie tak jak matheus ostatnio w moim temacie otóż , forum jest dla wszystkich i każdy może wypowiadać sie jak chcę , jak to było w shreku ? A tak " wolność rządzi " tym razem jest to wolność słowa , myśli , wracając do tematu ostatni topór naprawde ci nie wyszedł , ale jest to dobre że zrobiłeś go sam , nie to co moje niektóre monsty , a więc nie rób takich oszczerbionych rarów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
K Thnx Bye xDDDD Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poprostu nie umiesz przyjąc do wiadomości że niektóre pracę są złe , a tak wogle teraz ten drugi jest ładniejszy ( topór ) od pierwszego odrazu lepiej .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
k thnx bye xD P.S Pracuje nad shieldem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie no , trzeba pamiętac że trzeba spokój zachować Aaah...
![]() Cytuj:
Sry za różne źle napisane słowa , za błędy orograficzne ale jestem wkurzony i już chciałem to jak najszybciej napisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatni raz mówie że ostatni axe jest ładny , chłopie ja jestem w włoszech i ostatnie euro wydaje na kawiarenke żeby siedzie tu i sie z toba kłucić ? W tym czasie mógłbym przejrzeć duzo tematow , nawet nie ewiesz jak na początku było trudno isać ale nastawiłem klawiaturę na polskie znaki , ide z tąd bo tobie nic wyjaśnic sie nie da , cały dzien schrzaniony bo się wkurzyłem aaaah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S Wcale nie mowilem ze ktos NIE moze pisac wiec po co ten twoj cytat to nie wiem ._. kk zrobilem Dark Wooden Shield ![]() Troche sie napracowalem ale i tak cos mi nie pasuje :S Comment plx x)
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Przyznaj sie-sam ja zrobiles? Cholernie mi przypomina ta tarcze, co jest w sprze Zaga i yona(jest na tym obrazku w ich temacie) tyle ze ciemniejsza i obciete brzegi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Gorgi-a co ty se gebe wycierasz moja xywa, ze sie tak brzydko wyraze??? ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tarcza ładna... Ja bym go nazwał "Crushed Buckler", wyglądałby świetnie zamiast Wooden Shielda
![]() Ale i tak twój miecz wymiata...
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja mowie jeszcze raz ze sam robilem te wszystkie itemki no te pierwsze to moze nie ja
![]() ![]() Edyt: No wlasnie se zobaczylem ta ich tarcze ale ona wyglada zupelnie inaczej niz moja ![]() P.S Co wy sie czepiacie ze to szczerbate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Pierwsze itemy brzydkie
![]() Mieczyk b. ladny, widzialbym go jako twohandeda ![]() Toporek rowniez ladny, widzialbym go jako knight axe, bo na stonecuttera troche za maly ![]() Tarcza hmmm... tez ciekawa, ale najmniej mi sie z tych 3 podoba... ona jest czerwona, czy mi sie wydaje? Jakby ja na jasnobrazowy przerobic to bylby swietny ancient shield.. i to uciecie w prawym gornym rogu jakos takie dziwne... Niemniej carry on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ta tarcza i ostatni topor wygladaja na takie troche eee.... źle odlane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moj temat tonie jak to sie stalo? ![]() ![]() ![]() Zamierzam sie tez pochwalic moimi pracami na tibia.de/forum :S jestem ciekawy jak skomentuja moje prace ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta druga tarcza bardzo ładna jest, he, he, he
![]() Albo mi się wydaje, czy ta tarcza powstała na fali zainteresowania nowym miastem? ![]()
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nastepny projekt: Ice sword Ukonczone: 85 % (dodac tylko raczke i zblurowac ale na raczka sie mecze zeby pasowala do miecza x/ )
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moge tylko jedno o tym poweidziec x/ moglo byc lepiej... o wiele lepiej... troche wyglada jak dno no ale comment plis x\
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Erm...Dla mnie to wyglada jak kontur, narazie... Ew. cien samego ice rapiera o_0 Bo naszkicowac obrys i wypelnic textura to kazdy (prawie) potrafi =/
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol to juz 470 wyswietlen! xP no mowilem ze ten sword to dno x/ ale sie nie poddam i chociaz troszeczke go zmieniłem:
Teraz zdecydowanie lepszy od poprzedniego bo tamten za ciemny jakis jest ._."" Btw. Gratz zostania modkiem xDDDDD
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() To 2 axe z poprawioną rączką lepiej by wyglądało jak byś te krople czy co to jest spływające z ostrzy usuną. Albo tylko jedną krople bo jak są takie dwie to wygląda to tak..ekhm.., sztucznie.
Sword jest najlepszy ze wszystkiego jak narazie. ![]() Tarcza też fajna tylko tak jak ktoś już powiedział na jasny brąz byś ja zmienił. A ten Rapier niestety ale mi się nie podoba. ?( |
![]() |
![]() |