Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-07-2004, 10:30   #21
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez she_devil
Dla mnie to jest strasznie ee.... obgryzione, dlatego mi sie nie podoba.
To masz ee... pecha... ehhhhh.... jak masz za kazdym razem pisac ze jest "obgryzione" to lepiej nic nie pisz bo jakos nic mi nie pomagasz a juz drugi raz to samo napisalas -.-"""
Troche z ap dejtowałem bo faktycznie nie ma gdzie to zlapac

teraz raczej lepsze

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-07-2004, 10:48   #22
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Ten topor jest juz zbytnio polamany -.- Jeden cios i by sie rozpadl - i to ma byc potezna bron?

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2004, 10:59   #23
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

A więc wypowiem sie tak jak matheus ostatnio w moim temacie otóż , forum jest dla wszystkich i każdy może wypowiadać sie jak chcę , jak to było w shreku ? A tak " wolność rządzi " tym razem jest to wolność słowa , myśli , wracając do tematu ostatni topór naprawde ci nie wyszedł , ale jest to dobre że zrobiłeś go sam , nie to co moje niektóre monsty , a więc nie rób takich oszczerbionych rarów
gorgi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2004, 11:04   #24
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ten topor jest juz zbytnio polamany -.- Jeden cios i by sie rozpadl - i to ma byc potezna bron?
Juz dobrze? xD
K
Thnx
Bye
xDDDD
Cytuj:
A więc wypowiem sie tak jak matheus ostatnio w moim temacie otóż , forum jest dla wszystkich i każdy może wypowiadać sie jak chcę , jak to było w shreku ? A tak " wolność rządzi " tym razem jest to wolność słowa , myśli ,
I co ma piernik do wiatraka?? ._.""
stary 30-07-2004, 11:14   #25
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Domyślny

Poprostu nie umiesz przyjąc do wiadomości że niektóre pracę są złe , a tak wogle teraz ten drugi jest ładniejszy ( topór ) od pierwszego odrazu lepiej .
stary 30-07-2004, 11:23   #26
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Poprostu nie umiesz przyjąc do wiadomości że niektóre pracę są złe , a tak wogle teraz ten drugi jest ładniejszy ( topór ) od pierwszego odrazu lepiej .
A na jakiej podstawie uwazasz ze nie umiem przyjac tego do wiadomosci?? Gadasz mi ze Matheous w twoim temacie dal Ci negatywny komentarz (jak zreszta chyba wszyscy ._.") Mi tu smierdzi tym ze przyszedles tutaj juz nastawony zeby negatywa dac ._."" A Wrocmy do tego ze niby nei przyjmuje do wiadomosci... gosciu zastanow sie zrobilem juz chyba 3 wersje axe to chyba przyjalem ze wczesniejsze wersje nie sa dobre i je poprawilem ehhhh... mozesz se komentowac jak chcesz mi zalezy na komentarzach bardziej doswiadczonych osob -.-"
k
thnx
bye xD
P.S Pracuje nad shieldem
stary 30-07-2004, 11:33   #27
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Domyślny

Nie no , trzeba pamiętac że trzeba spokój zachować Aaah... . Ok , powiem ci że na podstawie ostatnich aru postów uważam że nie umiesz przyjąć , następne przeczytaj komentarze wszytskie w moim temacie nie śa negatywne tylko podpowiadają co mam zrobić aby były leprze , wiem że sie starasz i jak widzisz taki post to odrazu jesteś wkurzony , ale tak to już jest , i ostatnie najważniejsze ,
Cytuj:
NA TYM FORUM MOŻE WYPOWIADAĆ SIĘ KAŻDY KTO CHCE

Sry za różne źle napisane słowa , za błędy orograficzne ale jestem wkurzony i już chciałem to jak najszybciej napisać

Ostatni raz mówie że ostatni axe jest ładny , chłopie ja jestem w włoszech i ostatnie euro wydaje na kawiarenke żeby siedzie tu i sie z toba kłucić ? W tym czasie mógłbym przejrzeć duzo tematow , nawet nie ewiesz jak na początku było trudno isać ale nastawiłem klawiaturę na polskie znaki , ide z tąd bo tobie nic wyjaśnic sie nie da , cały dzien schrzaniony bo się wkurzyłem aaaah
stary 30-07-2004, 11:39   #28
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez gorgi
Nie no , trzeba pamiętac że trzeba spokój zachować Aaah... . Ok , powiem ci że na podstawie ostatnich aru postów uważam że nie umiesz przyjąć , następne przeczytaj komentarze wszytskie w moim temacie nie śa negatywne tylko podpowiadają co mam zrobić aby były leprze , wiem że sie starasz i jak widzisz taki post to odrazu jesteś wkurzony , ale tak to już jest , i ostatnie najważniejsze ,
Cytuj:
NA TYM FORUM MOŻE WYPOWIADAĆ SIĘ KAŻDY KTO CHCE
nadal zero dowodow na to ze nie umiem przyjac tego o.o odbilo?? Nie ma sensu sie z toba klucic skoro ty wiesz lepiej ._." Zaden napisany post nie swiadczy o tym ze nie umiem tego przyjac do wiadomosci nie pisz juz bzdur niech ktos inny mi powie ze nie umiem przyjac tego do wiadomosci bo ty nic nie mozesz znalezc co by o tym swiadczylo i w cale sie nie wkurzam jak widze negatywny post nie wiem skad zes to wytrzasnal... Tak wiec ktos tu jeszcze uwaza tak jak gorgi???? Nawet do glowy mi nie przyszlo ze mozesz takie cos napisac skoro o niczym nie wiesz ._." niech zadecyduje publicznosc! xD
P.S Wcale nie mowilem ze ktos NIE moze pisac wiec po co ten twoj cytat to nie wiem ._.

kk zrobilem Dark Wooden Shield (albo nazwijcie jak chcecie xD )

Troche sie napracowalem ale i tak cos mi nie pasuje :S
Comment plx x)
stary 30-07-2004, 14:01   #29
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Przyznaj sie-sam ja zrobiles? Cholernie mi przypomina ta tarcze, co jest w sprze Zaga i yona(jest na tym obrazku w ich temacie) tyle ze ciemniejsza i obciete brzegi Nie wyglada najlepiej Jak dla mnie najlepsza twoja praca jest Miecz Bez Nazwy Ten wyszczerbiony On jest fajjjjnyyyyy
@Gorgi-a co ty se gebe wycierasz moja xywa, ze sie tak brzydko wyraze??? Ja w twoim temacie sie chyba wypowiadalem ze nie najlepiej to wyglada ale dobrze ze robisz to sam-tak? No coz... Kazdy to mogl powiedziec I duzo osob zreszta tak uwaza;D
stary 30-07-2004, 14:03   #30
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Tarcza ładna... Ja bym go nazwał "Crushed Buckler", wyglądałby świetnie zamiast Wooden Shielda

Ale i tak twój miecz wymiata...
stary 30-07-2004, 14:13   #31
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

No ja mowie jeszcze raz ze sam robilem te wszystkie itemki no te pierwsze to moze nie ja joke wszystko jest robione przeze mnie szczerze z reka na sercu ta prawa of korz xD jutro zrobie nowe bo dzisiaj mnie nie bedzie -.-" thnx za comments
Edyt: No wlasnie se zobaczylem ta ich tarcze ale ona wyglada zupelnie inaczej niz moja
P.S Co wy sie czepiacie ze to szczerbate lol p lubie takie robic
stary 30-07-2004, 14:25   #32
_Saijan_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2003

Domyślny

Pierwsze itemy brzydkie
Mieczyk b. ladny, widzialbym go jako twohandeda
Toporek rowniez ladny, widzialbym go jako knight axe, bo na stonecuttera troche za maly
Tarcza hmmm... tez ciekawa, ale najmniej mi sie z tych 3 podoba... ona jest czerwona, czy mi sie wydaje? Jakby ja na jasnobrazowy przerobic to bylby swietny ancient shield.. i to uciecie w prawym gornym rogu jakos takie dziwne...
Niemniej carry on
_Saijan_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2004, 21:09   #33
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

Ta tarcza i ostatni topor wygladaja na takie troche eee.... źle odlane?
she_devil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-08-2004, 11:41   #34
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez she_devil
Ta tarcza i ostatni topor wygladaja na takie troche eee.... źle odlane?
Moze sie sama odlej? Albo sprecyzuj wypowiedz ehhhh...
Moj temat tonie jak to sie stalo? ale ja sie nie poddam bez walki, bo pojawia sie coraz wiecej konkurentow trzeba zmiazdzyc wroga :evil: zauwazylem ze coraz wiecej tematow z grafika sie pojawia jezu szok, trzeba bedzie sub forum dla grafiki no ale to nei moje forum wiec nie bede decydowal ale fajnie by bylo no tak jak mowilem nowa praca a wlasciwie dwie wersje druga jakos bardziej mi sie podoba :S Obsidian Shield:

Zamierzam sie tez pochwalic moimi pracami na tibia.de/forum :S jestem ciekawy jak skomentuja moje prace
stary 02-08-2004, 12:13   #35
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Ta druga tarcza bardzo ładna jest, he, he, he

Albo mi się wydaje, czy ta tarcza powstała na fali zainteresowania nowym miastem?
stary 02-08-2004, 13:25   #36
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Ghost Nieudany
Ta druga tarcza bardzo ładna jest, he, he, he

Albo mi się wydaje, czy ta tarcza powstała na fali zainteresowania nowym miastem?
Hmmmmm... no fakt, bardzo mnie interesuje nowy apdejt i mysle o nim ogladam mase screenow itp. wiec cos w tym jest
Nastepny projekt:
Ice sword
Ukonczone: 85 % (dodac tylko raczke i zblurowac ale na raczka sie mecze zeby pasowala do miecza x/ )
stary 02-08-2004, 17:34   #37
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

Kurde patrz w tworczosci rozgladam sie cala strone obejzalem i nie ma mojego tematu O.o szukam dalej na drugiej stronie moze tam jest... nie ma o.o" to ale patrze ze duzo tematow o grafice nie ma x/ no to se przypomnialem ze forumowicze chcieli sub forum no to jest ciesze sie bardzo i z tej okazji zrobilem Ice sword/rapier (szczerze mowiac nie lubie nazywac przedmitow )

Moge tylko jedno o tym poweidziec x/ moglo byc lepiej... o wiele lepiej... troche wyglada jak dno no ale comment plis x\
stary 02-08-2004, 17:43   #38
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Erm...Dla mnie to wyglada jak kontur, narazie... Ew. cien samego ice rapiera o_0 Bo naszkicowac obrys i wypelnic textura to kazdy (prawie) potrafi =/

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-08-2004, 18:45   #39
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Domyślny

lol to juz 470 wyswietlen! xP no mowilem ze ten sword to dno x/ ale sie nie poddam i chociaz troszeczke go zmieniłem:

Teraz zdecydowanie lepszy od poprzedniego bo tamten za ciemny jakis jest ._.""
Btw. Gratz zostania modkiem xDDDDD
stary 02-08-2004, 19:14   #40
Isarek
Użytkownik Forum

Isarek's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu

Isarek ma numer GG 3909000
Domyślny

To 2 axe z poprawioną rączką lepiej by wyglądało jak byś te krople czy co to jest spływające z ostrzy usuną. Albo tylko jedną krople bo jak są takie dwie to wygląda to tak..ekhm.., sztucznie.

Sword jest najlepszy ze wszystkiego jak narazie.

Tarcza też fajna tylko tak jak ktoś już powiedział na jasny brąz byś ja zmienił.

A ten Rapier niestety ale mi się nie podoba. ?(
Isarek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania