|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Krapniknil
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 25
Poziom mag.: 20
|
![]() Świetnie! Wszystko ładnie poukładane, posklejane a ten drag przerobiony na konia xD wymiata jak dla mnie 10/10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jutro kolejna część.
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Noom fajnie fajnie tylko ze mi sie nie chciało wiekszosci czytac xD.
Very big plus za to ze sa tu nowe grafiki ![]() Co do koni to mogles im chociarz tę końską grzywe na headzie dorobic xD reszta spoko, ładnie sklejone i w ogóle... Ocena:9.9/10 za konia xD Pozdr0 ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trzecia strona trzecia część.
1.U wrot do Tajnej Komnaty. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10.W tym czasie w siedzibie Drago ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() Komentować.Obiecuje ,że dokoncze fake. ![]()
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 20-04-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Wszystko dobrze, ale nie rozumiem dlaczego on zabil tego Del jak mu tam,
i nie widze trzech ostatnich obrazkow ;D EDIT: Zapomnialem, wszystko by bylo dobrze gdyby NIE UZYWALS BYS STAREJ GRAFIKI! ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Nieźle. Ale parę błędów się znajdzie. Największy to ORTOGRAFIAAAAA! I jeszcze ten Avger. Gdzie zgubiłeś drugie "a"?
Grafika: 8/10 (Stare spritsy, źle zrobieni strażnicy bramy (2 sklejone dwarfy -.-) i korona Króla Gnolli i Dworców. Poza tym co to jest ten Gnoll? nie pokazałeś ani jednego.). Ortografia: 3/10 (Oj cieniutko... np. Ryserze, nieumieraj, poswiencam...) Pomysł: 6/10 (Niezbyt oryginalne). Średnia: 5,20 Punkty dodatkowe: Konie (+ 0,5), Klejnocik fajnie posklejany (+ 0,20), Humor (+1), Skrzynia fajnie posklejana (+0,10) Punkty ujemne: "Tajna Komnata" wcale nie jest taka tajna(- 0,5), Liczba dedów się nie zgadza z liczbą rycerzy (-0,5) Ocena: 6/10 (głownie ortografia...)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up up Czytaj caly fake !!!(a puzniej pretensie)
On go poświęcił żeby oudzić tych co byli w stanie hibernacji. A zawsze myślałem ,że pisze Avger(Muj nład sory jeżeli kogoś uraziłem) @down Co do hu... z tą ortografią z dyktand dostaje 2 lub 3 niewiem może jestem dysortografem.I co wspólnego ma ortografia z fajnym fake przecierz każdy chyba zrozymie.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 20-04-2006 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Ech ta ortografia faktycznie psuje dobrego fake'a, umiesz robic ciekawe efekty, i tak dalej w sumie 7/10, ocena bylaby 9/10 ale ortografia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() HaHa! Masz u mnie "+"!
TERAZ JA JESTEM KRÓLIKIEM! ![]() Do wykonania niemam zastrzerzeń ale dlaczego poświęcił kapitana skoro mógł poświęcić jednego ze strażników? ![]() I na jednym z obrazków Sir Speed i Kapitan stoją przy wyjściu a przy dwóch strażnikach którzy zostali są dwa zabite konie, zaś na wcześniejszym tylko jeden, a nikt z nich nie zginą ![]() 10/10 - Raczej niema błędów (bo to ja mam być królikiem ![]() ![]() EDIT@: Uhmm..., zapomniałem ale gdyby wliczyć ortografię to 9/10... :/ Ostatnio edytowany przez Krizz - 20-04-2006 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ up
Zgineli Rycerze a na jednym obrazku niewklejiłem trupa bo zapomniałem ![]() Narzaie przz około dzien lub dwa niebęde robił fake. niechce mi sie. ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakby co:
Mnie ortografia w NAPRAWDE DOBRYM fek'u nie przeszkadza, ale to co niektóry wyprawiają (w tym ty... bez obrazy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czemu nie komentujecie???
Po co robić dalej jak nikt niekomentuje?? @down Niema efektów bo nieumiem używać gimpa ,a dokladniej niemoge otworzyć obrazków do fake...
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 23-04-2006 o 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arghhhhh Czemu u ciebie kriss ma stworzyc armie ciemnosci ....U mnie cham jeden tesh ma xD fake spoko ale taki starodawny XD<brak efektów>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Brak efektów w dobrym fake'u nie przeszkadza, ja np. niegdy nie zrobie efektów bo GIMP mi nie chodzi a w PhotoShopie nie umiem ![]() @topic Juz komentowałem ale teraz przejżałem na oczy: ortografia u ciebie to mały minus, a nie duży. 8,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tu tylko oceny bede wstawial bo w tym fake'u zadnej roli nie mam;/ a by sie chcialo...xD tak wiec:
ortografia hmm0/0 ![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 23-04-2006 o 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() 8/10 więcej mówić nie trzeba czekam na kolejną część.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Tam gdzie zgubiłeś ![]() Fake nie przypadł mi zbyt do gustu... ale 7/10 będzie ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Fejk bardzo mi się podoba, jedyne do czego można się przyczepić to ortografia. Moja ocena to 8/10 [za same konie dałbym 11/10]. Rób więcej i nie przejmuj się, że nie ma komentarzy, bo część forum jest zbyt leniwa żeby coś napisać, a statystki odwiedzin mówią same za siebie [na chwilę obecną 1588 obejrzeń].