|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Dobra, właśnie robię wstępną listę...
I chciałem dać Baradaxa do Jury... No, Noraha też... Ale coś obydwu nie ma na GG :/ @Cor tibiarz: Fajnie jednak by było gdybyś się zgłosił... Bo to będą krótkie proste fake'i(zaraz dam dokładne informacje), wystarczyło by żebyś troche pościągał z pomocy dla nierobów(-1 pkt. przy grafice) ale i tak prawie wszyscy takie coś zrobią...
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Nom...Coś ich wcieło... Norah zniknął pojawiał się coraz rzadziej i tak samo z Baradaxem :/...A mnie się nie chce w to grać (0 pomysłu)...Może jury
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uczestnicy!
Pierwsza para: 1. Sir Zajacc Smialy 9. Oerta Druga para: 2. Dark Kriss 8. Sir Speed Trzecia para: 3. Nadrill 10. Turok_666 Czwarta para: 4. Specter 11. eerion Piąta para: 5. Misza 7. __Dark_Sven__ Szósta para: 6. Svrl 12. Jwitos Siódma para: 13. Kwaso ??? Informacje dotyczące Fake'a: Fake ma ośmieszać przeciwnika. Załóżmy że np. Avager chce zrobić o mnie fake. Rysuje np. Krowę, czy coś takiego i że załóżmy on gada do krowy(crowal ;] ), a ja nic. Bo jestem starą krową ![]() Wielkość JEDNEGO OBRAZKA ma być NIE WIĘKSZA NIŻ: 640x480 pikseli Mogą być maxymalnie 3 screeny. Czyli można zrobić 3 obrazki 640x480, albo jeden taki, albo 3 małe.... Jak wam pasuje! Format: PNG, BMP. Będą oceniane: Śmieszność(10 pkt.) a)Wielokrotne wulgaryzmy -2pkt. Estetyka(5 pkt.) a)Pomoc dla powodzian(nierobów) -1pkt. b)Biały outfit -1pkt. c)Pustkowość -1pkt. Ogólnie(5pkt.) Napisy małym druczkiem to jest to, dzięki czemu możecie przegrać jeżeli nie będziecie tego robić poprawnie... Gotowe prace proszę zamieścić na imageschacku(pełna instrukcja w moim poradniku. Link na mojej stronie, do której link mam w podpisie ![]() Następnie proszę gotowy link wysłać mi na Gadu-Gadu, bądź na PW. Wszystkie prace które będą umieszczone w temacie, będą dyskwalifikowane. Zapewniam że po ocenie mojej i Avagera, wszystkie prace będą umieszczone w Temacie wraz z ocenami. Termin dostarczania prac to około 3 dni... Ale najlepiej by było, gdybym dostał wszystkie prace już w okresie 24/48 h. Uczestnicy którzy nie złożą prac: -zostaną zdyskwalifikowani -stracą okazję uczestnictwa w kolejnych( o ile będą :> ) turniejach. A ich przeciwnicy automatycznie zakwalifikują się do następnej rundy. O ile złożą pracę, naturalnie ![]() Jeżeli jeszcze się nie zgłosiłeś, na co cholera jasna czekasz??? Jeżeli się zapiszesz(w każdym razie jeszcze można ![]() Przypomnienie: Ostateczny termin: 21IV2006r.(najbliższy piątek) godz.16:00. Jeżeli naprawdę nie macie czasu, zróbcie coś szybko. Jeden mały screen, z pomocą dla powodzian, i jest fake, kto wie... Może to akurat będziesz ty... P.S. Być może kolejną nagrodą w konkursie będzie.... Wypasiony Outfit zrobiony przez Avagera(4 części). Do wykorzystania w fake'ach. Outfit do użytku domowego. Wielokrotne przetwarzanie/upublikowanie grozi dyskwalifikacją w kolejnych turniejach ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 19-04-2006 o 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 19-04-2006 o 09:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Fajne mam szanse(
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie martw się, mogło być gorzej! Piąta para: 5. Misza 7. __Dark_Sven__ Chociaż nie przekreślam szans Miszy... --------------------------- A ciekawe jak to będzie: Chyba zażarta konkurencja będzie... Pożyjemy, zobaczymy! Trzecia para: 3. Nadrill 10. Turok_666 P.S. Losowanie nie było moim wybrykiem. Było uczciwie losowanie ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() dobra zajacc już zrobiłem swojego fake,jestem ciekawy jak ci wyjdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() nie ma mnie na gg, bo mi sie komputer zepsol, teraz moge byc na matki, wiec bede tutaj, a fejka nie bedzie przez dlugo bo komp bedzie za jakies 2-3 tygodnie. juz wyslalem pm do Crowala w sprawie jury, teraz siedze na kompe matki, i se tak bede siedzial przez jakis czas
![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie wiem, może jestem tępy, może po prostu zaspany.
Te Fake ma być robione jak ta bitwa- w paincie byle co? Czy to ma być fake fake (tibijski?) Jeżeli to ma być bitwa - będzie można korzystać z grafik nie-własnych?
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 19-04-2006 o 12:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To co, rozwazysz to jeszcze? :>
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie mają być max 3 obrazki tak a czy jeden mogę podzielić na 2??Mo w 3 trudno sie wyrobic.
P.S jak chcesz możesz dodać do nagród licencje na F.A.T.U.M XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Czytaj ze zrozumieniem... -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A Jeżeli ktoś niema gg. Naprzykład ja.
Mój błąd.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 19-04-2006 o 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Panie kolego dopisz mnie do tego zawodnika bez pary, chyba ze juz ktos sie zglosil na to miejsce. Do piatku cos zmontuje.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Ja bym chętnie wziął udział ale pewnie i tak odrazu odpadne ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szkoda ze nie mam mojego kompa... Na tym nie mam ani tibi, nieczego, tak bym sie zglosil ^^