|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jak znajdujesz ową GU? | |||
Nie mam nic przeciwko, niech powstanie (ew. może będe zainteresowany wstąpieniem). |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 82.35% |
Taka grupa nie ma racji bytu (proszę o uzasadnienie). |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 17.65% |
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() A co powiecie na powstanie grupy fanów Emmy W.? Znalazło by się paru, tematy także niewyczerpane - można gadać o jej brwaich, stopach czy biuście. Można by także krytykować...
A tak bardziej serio, niezapominajcie, że jednak to jest forum tibijczyków, jeśli ktoś się wysili - znajdzie odpowiednie forum wędkarskie. @down: I podobno ma brwi 'krzaczaste', czy jakoś takoś...
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 17-04-2006 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() [quote=Palladni]A co powiecie na powstanie grupy fanów Emmy W.? Znalazło by się paru, tematy także niewyczerpane - można gadać o jej brwaich, stopach czy biuście. Można by także krytykować...[quote]
Ja uważam, że jak na swój wiek jest strasznie płaska w klacie ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() dajcie sobie spokój już z tymi grupami ...
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ale się nagle ruszyło z zakładaniem takich tematów.
Zapamiętajcie sobie, że tylko nasza akcja z Oxym była fajna. Wy już nie jesteście śmieszni. Wymyślilibyście coś sami co by ruszyło to forum. Totalny brak inwencji twórczej. ;/ Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 18-04-2006 o 00:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Raul:
Błagam, człowieku, przestań z tym tematem "Młodych i Pięknych". Będziesz o tym rozprawiał do końca życia? Btw. jeśli dla Ciebie "akcja", przez która ludzie sie "żrą" i wyzywają jest fajna, to nic, tylko pogratulować poczucia humoru. @Topic: W sumie to nie mam nic przeciwko... parę lat temu sporo łowiłem, ale jakoś dyskusja na temat "Jaka przynęta lepsza na karpia?" nie wydaje mi się zbyt porywająca ;d
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Przyneta? Kuleczki krem kusa o smaku truskawki (mniam ;d ) - na grunt + zaneta na karpia w ktorej opatulony jest sniady chlebek wymoczony w wodzie, rzucony w dal nieprzeniknionej otchlani jeziora ;d Porywa, prawda? xd
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP
Najlebsze są cukierki anyżowe! ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Panowie, prosze nie mieszac w to Emmy.
To jest Temat o Grupie Wedkarzy ![]() BTW Emma :* ehh... BTW2 Kiedys widzialem jak pewien Pan złowil dwa karpie w okolo 10 min ![]() Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 18-04-2006 o 01:58. |
![]() |
![]() |
#30 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() NIe mam nic przeciwko
![]() Pamietam jak bylem mlodszy (8, 9 lat) jeździlem z tatkiem na ryby! ;D, kiedys złowilem chyba z 30 w jeden dzien, znaczy razem zlowilismy, fajnie bylo nawet, tylko czasem wkurzajace bylo to czekanie az splawik sie poruszy ;S. Ogolnie mam nadzieje, ze taka grupa powstanie, kto wie moze kiedys nawet chcialbym sie dolaczyc, pozdrawiam i zycze powodzenia w tworzeniu grupy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() jestem za taka grupą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() kiedys chodzilem kilka razy na ryby ale jestem na NIE... po co tyle tych grup zakladac, nagle kazdy chce je zakladac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() w taki sposob juz zadna nowa grupa nie powstanie...bezsens...
@up Po to zebys mogl sie czegos nowego dowiedziec ,zebys mogl rozwijac dalej swoje zainteresowania, a nie siedziec jedynie na tibia i trenowac skile.Sa tu jeszcze ludzie ktorzy maja inne pasje niz tylko non stoper komp 24 na dobe.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() @up nie odnosilem sie do tej grupy po co ja zakladac bo wiem dobrze aby zdobyc jakies informacje itp napisalem ,,po co TYLE tych grup zakladac'' , nie gram w tibie, nie siedze 24/h non stop przed kompem wiec skad takie wnioski wysnules ? skad mozesz wiedziec ile siedze dziennie przed kompem ?
napisalem tak bo coraz wiecej osob zaklada grupy w ktorej bedzie sie udzielac ~5 osob |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Jestem za i z nieokrzesana checia dolacze do grupy. Sam lowie, mam nawet dosc duzy stawek rybny na dzialce (duzy = jakies 100m na 70m i jakos tam rybki zyja xD) i zezwolenie na lowienie na zwirowni niedaleko mnie (a to juz zajebiscie duzy zbiornik wodny
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() + Jestem za. Ostatni sie trochę opuściłem, ale w wakacje nadrabiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Deep of hell...
![]() ![]() |
![]() Sam nie interesuje się wędkarstwem (zdarzało się kilka razy łowić, ale to jeszcze nie jest moje "hobby"), ale jeśli znalazłoby się przynajmniej kilkanaście osób, które znają się na rzeczy - jestem za powstaniem grupy =P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() No i niech mi ktoś powie, że wędkarzy jest więcej na tym forum niż potteromaniaków, to się powieszę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Top@
Nie mam nic przeciwko z reszta intersuje sie wedkarstwem. Jezeli grupa powstanie to sie do niej moze dolacze. Up@ Dolicz jeszcze mie XD i moze sie powiesisz ![]() od siebie@ Nie rzucajcie chleba do wody bo woda sie skwasi i rybki umra ![]() Najlepiej pare mad do przyciagniecia rybek rzucic ![]() |
![]() |
![]() |