|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A ziomki w podstawówce też pisały niedawno test
![]() Powodzenia wszystkim życze. I maturzystom i gimnazjalistom ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Do części humanistycznej praktycznie się nie przeygotowywuje ( na próbnym 48 :>), rozwiązuje tylko testy matematyczno-przyrodnicze (na próbnym 37:<). Powtórze jeszcze wzory z fizyki i jakoś to będzie. Mam nadzieje
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up. Nic prócz 3 lat nauki w gimnazjum
![]() Ja powiem szczeze, ze jakos super sie nie denerwuje aczkolwiek mam jakies tam obawy. Humanistyczny trzeba rozwiazywac na maxa, wczytac sie w testy a mat -przyrodniczy umiec wzory i MYśLEć a nie zdawac sie na "intuicje". Jezeli sie uczyles/as chociaz troche to napewno to zaowocuje. Każdemu z Was życze powodzenia, zapomnijmy o Tibii i weźmy się za testy, de facto od nich zalezy nasza przyszłosc -lepszy LO, Gorszy LO. ![]() Pozdro ![]() I ludzie którzy pisza, ze nie ma sie z czego uczyc albo ucza sie dopiero w weekend, potem 3 dni przed to są NOOBY bo nie utrwalą tego całego tak szybko, moze być KAżDE zagadnienie z 3 lat. Albo są geniuszami i pamietaja wszystko ![]()
![]() |
#27 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zabawne to bylo rok temu
![]() 2 miechy przed egzaminem "a, jeszcze duzo czasu" Miesiac przed egzaminem "zaczne sie uczyc w nast. tygodniu" 2 tygodnie przed egzaminem "jutro sie zaczne uczyc" Tydzien przed egzaminem "olewka, i tak sie niczego nie naucze" I co? Bez zadnego przygotowania sie do egzaminu (zero wzorow itp) mialem 82/100... 43 pl, 39 mat...Gdybym myslal podczas w/w egzaminu, spokojni e mialbym ~90. Niestety, zbyt szybko jechalem z zadaniami, a potem nie chcialo mi sie sprawdzac ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja tam mialem 3 próbne egzaminy...taka szkoła.
Z pierwszego najgorzej bo w II gim juz pisalem - 58 pkt (33 z humana i 25 z mat) Z drugiego próbnego gdzie wszyscy pisali - 68 pkt (znowu 33 z humana i 35 z maty ![]() I niedawno mialem na poczatku kwietnia trzeci probny... - 73 pkt (36 z humana i 37 z maty) A metoda na nauke?? Cóż ja se rozwiazuje te testy z plyty co byly w gazecie wyborczej i wzory glownie z fizyki powtarzam. Troche chemii oraz maty i tyle. W sumie coraz lepiej idzie i cos okolo 80 pkt to musze miec ![]() Pozdr0 all gimnazjalisci xD
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja sobie wzory tylko przypominam. Mogą sie przydać.
Nie stresuje się zbytnio. Z próbnych było dobrze, coś koło 90, więc mam nadzieje że na prawdziwym nie będzie inaczej. Esh, a po egzaminie to u nas w szkole prawie wakacje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Nigdzie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ultros Calimari
Profesja: Sorcerer
|
![]() Bez przygotowań, bez nauki, z marszu - Humanistyczny - 45, zaś Matematyczny - 43.
Ale pamiętam, jak w klasie w 3gim. miałem taką "słodką idiotkę". jej wyniki - Hum. 20, Mat.7(!). Ale z niej jaja były, jak na gegrze, gdy poproszona została o pokazanie na mapie Kuby, patrzyła na Australię. mimo iż jej podpowiadałem (Góra! Lewo! Lewo!). Nawet Swojego imienia nie potrafiła napisać - Elewina, a miała na imię Ewelina 0_o? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Jak tak przegladam fora internetowe to odnosze wrazenie ze wszyscy ucziowie trzeciej klasy gimnazjum pisza test gimnazjalny na 90+ punktow, ciekawe.
![]() |
#34 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja mam "kumpla" w klasie, który z mat-przyr mial 9 a z humana 2-.- i niestety myśle, że nie zda. Już drugi raz. A to wszystko przez Tibie...
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() LOL, to ja myslalem, ze koles z mojej klasy jest najgorszy
Hum- 9 Mat - 6 Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 21-04-2006 o 19:00. |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Nie przygotowywalem sie wcale, wiec i efekty nieco marne - 46+44 na probnym, 47+44 na 'oficjalnym'.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Slay - 21-04-2006 o 20:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Ja tylko powiem że maturzyści pozdrawiają gimnazjalistów, nie ma sie co bać testy gimnazjalne są banalne w porównaniu z tym co was czeka w liceum. Polecam szczególnie profil mat-imf-fiz tam są niezłe jazdy. W momęcie kiedy wy będizecie zasiadać do matmy ja będe odbierał świadectwo ukończenia szkoły a za tydzień zaczną sie najważniejsze 3 tyg w moim życiu. życze zdrowia, mocnej głowy i twardej d... przyda sie wam potem.