Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-04-2006, 19:44   #21
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit
To takze mój ostatni post w tym temacie.

Ja nie słucham opini,tlyko sam sprawdzam i testuje.Po za tym moi koledzy,świetni gracze,chodzą z bronia do walki wręcz sorcam ii Druidami.I cipsoft napweno nei wymyślił różdżek po to zeby działo się tak jak dizeje się teraz.Nie wymyślaj także,że ludize przerzucili się na sorćów nei powodu różdzek bo to guwno prawda,przed uptade mieliby o wiele lepiej.A sorcowie wiele razy fikali mi myśląc,że majaródżki to bohaterzy.Wszyscy mieli podobne lvl do mnie.I wszyscy padli za to,że zabijali mi potwory.I jak chcesz,kiś sie ze swoim kijem na trolach.I koneic tego oftopicu o różżkach,ja etż przestaje pisać tutaj o tym posty.

Down:OSks

LOl 1 cyztaj uwaznie 2 na tym lvl różżki to już wogóle *********
To czemu minimalnym kosztem (3 bp manasów, 3 bp IH na DSy) zrobiłem z różdżki 100k exp na hydrach?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-05-2006, 22:22   #22
Danubia_drut
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gate Of Hell
Świat: Danubia
Poziom: 38
Skille: 13/22;]
Poziom mag.: 42
Domyślny

no cóż... drutom i sorcom głownie chodzi o szybkie expienie (przynajmniej tak powinno być),dlatego gdzie byś nie poszedłzawsze nierz ze sobą~około 2 bp HMM,bag UH,bag GFB (na jakieś większe respy)i w miare możliwości bag SD, no i czywiście przynajmniej bp manasów, jak rozsądnie expisz to nie schodzi nawet 10, ale nie zaszkodzi mieć więcej.Expiąc używasz Różdżki, bo to jest świetne rozwiązanie, a nie tak jak mówił Dragonite, że są do du**, ale również starasz się używać jak najwięcej HMM, żeby exp szybciej leciał.Idziesz tak wbijać lvl (w porywach do trzech ), przy wbijaniu odrasta ci soul points, które zurzyłeś robiąc runy do expienia, co lvl odrabiasz runki które zużyłeś przy jego wbijaniu, a jeśli zostanie Ci soul reszte runek możesz sprzedać dla dodatkowego zysku ... wracając do topic, wydaje mi sie, że exp dla druta od 25 lvl do nawet 45 lvl nie ma nic lepszego jak exp na Guardach, nawet jak kupujesz runki to z lootbaga zwraca sie, a jak dobrze sie sypie loot to nawet możesz sporo zarobić, a jak robisz runki, a nie kupujesz, to z lootbaga jesteś 10k-15k do przodu, nie zaszkodzi wyjść czasem w oczekaniu na kolejny resp guardów puść na wyższe piętro, zlootować coś z soldków/rotów
to by było na tyle
Danubia_drut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2006, 14:29   #23
Cadonis
Użytkownik Forum

Cadonis's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2004

Domyślny

@Dragonit
Na guardy pewnie też tym swoim sorcem chodzisz z warhammerem? Bo wand się nie opłaca... lmao
WH roxx, tylko od ~30 lvla roty to nie jest zbyt szybki exp... ludzie wolą guardy, proste i logiczne.

@topic
Opłaci się. Po nabraniu wprawy (żeby nie marnować MFów na exury) będziesz nawet zarabiać, exp jest dobry - 20k/h pewnie wyciągniesz.

~~~~
Cadonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania