![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sugeruję zrobić takie archanioła albo diabła...
Sam nie jestem tego w stanie zrobić - nie znam się na tym po prostu, a nawet gdyby mi się udało, stworzyłbym potwora (phehhehe ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() nie znacie sie GBH ma frotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ghost-sprobuj
![]() ![]() ![]() Kamyk-PLZ zacznij w koncu zamieszczac obrazki tutaj, a nie w formie linka...Po prostu zamiast klikac podczas pisania posta w http:// to kliknij dwa przyciski w prawo(IMG)...A GBH taki sobie...Dziwnie wyglada bo te 2 oczy jakby nachodza na siebie... Poza tym Beholder to Beholder i nie powinno sie go tak mutowac ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() matheous próbowałem ale pisze że jedno z pól jest niewłaściwie wypełnione z rana zrobie coś nowego i sproboje na IMG
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
![]() |
![]() Napiszcie co trzeba zrobić żeby to zdjęcie wstawić bo ja też swojego potwora dzisiaj zrobiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() wielki dobo potwór najwiekszy]
DOBO HP-9000 EXP-7200 WYSTĘPOWANIE - forum TAKTYKI- nie znam dobrych ale dam rade nie stwaj z nim oko w oko bo gośc umie porządnie walnąć ![]() SŁOWA WYDAWANE - uga buga , jeszcze jedn ban do kolekcji STUFF- nie wiadomo co daje dobo , poniewarz jeszcze nikt go nie pokonał wiadomo ze ma scythe i black tunic. Sry ale robiłem to w paincie a inaczej nie umiem , bo nikt z forum niechce mi pomóc bo nie wiem z kąd wziaśc pixel art mam prosbe , mógł by mi ktos podac linkdo pixel art . plx plxplxplxplxpxpxxxpplx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() No to juz jest QRWA PRZESADA!!! Najpierw wszedlem do tematu Karuska, jakis nowy potowrek Shit...Juz nerwy zszargane do reszty(patrz moj post w tamtym temacie
![]() ![]() A tak na serio-rozumiem, ze to sam rysowales i ja to doceniam...Ale Dobo ma avatar smierci z kosa a to...to ja nie wiem co to jest ![]() ![]() ![]()