Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-04-2006, 10:42   #21
Sigma Six
Użytkownik forum

Sigma Six's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 75
Skille: 83/68
Poziom mag.: 18
Domyślny

O ja,81 lvl,no Death by się ucieszył,szkoda tylko,że od 70 lvl nie expił i nadal na nim siedzi.Co do explo:miał w bp 4 runki,bo wracał z hunta na którym to wbił ów 70 lvl,i nie mzienia to faktu,że we 2 nie byliśmy w stanie na combo zdjąć 52 palka.Co do mojego pvp:ja nie mam pvp,lagi dodatkowo mi "pomagają: trafić cel,to czego się dziwisz,że trafiłem raz Death Rangera z sd?Over and out,nie chce mi sie gadać z kimś,kto qpił konto,bo sam nie potrafi wbijać lvli.
Sigma Six jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-04-2006, 10:54   #22
arimedes
Użytkownik Forum

arimedes's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Poznań City

Imię: Cruci
Profesja: Knight
Poziom: 30
Skille: 60/58
Poziom mag.: 4
Domyślny ...<>...

zeby na jedno combo zdjać palka 52 trzeba by było knighta z exori i aurotha z sd-kiem <nazagrel tez by sie przydal > I nie wiem czy to all wygralo by z "botem?".

A co do tematu nie mam pacca ale zawsze jakims noob charem moge pomoc<postaralbym sie>
A co do filmiku to ja juz go widzialem zaraz po bitwie i gdy oglodalem go z kolegami <m.in> z Elvishem nikonem którego część drakow powinno znać <retired 4ever> to mysleliśmy ze wygracie na początku ladnie wam szlo. A co do porozumiewania sie głosowego to nie jestem pewien czy all byli objęci Ventrillo <z drakow oczywiście>

PS. a shadow 1230 czy jak mu tam to pewnikiem jotanic. ale nie jestem pewien<odpowiedz mi.

Ostatnio edytowany przez arimedes - 26-04-2006 o 10:57.
arimedes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2006, 12:44   #23
NinJa
Użytkownik Forum

NinJa's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Domyślny

Hmmm, jak Was tak oglądam (to co piszecie) wnioskuje że to koniec saphiry, eh.. szkoda, bo to fajny śwait.
Czy naprawdę koniec już walki? Nic juz nie przygotujecie? Moze jednak spróbujcie ten ostatni raz odzyskać niepodległość (jak pięknie by było świętować taki dzień na saphirze ;p) Jeżeli nie to nie, ale:

Mroro albo ktoś inny napisał żebym rebelie zorganizował - SORRY ale nikt nie pójdzie na pewną śmierć... Napewno wiele osób by poszło gdyby poszli też "h-lvl" a nie tylko 40+, może założymy gildie SZARE SZEREGI i bedziemy sie rookować udając Boski Wiatr? Sorry ale w tibi granatów nie ma.

Jeżeli to koniec Saphiry dla Polaków to mówi się trudno, może nasze pokolenie (40-50lvl) kiedyś odzyska ten server i wypie... tych Noł Pajniowców

CYA!

HAIL DRACONIS
HAIL SAPHIRA
DOOOO BOJUUUUUUUUUUUUUUUU xD
NinJa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2006, 13:09   #24
vaviec
Zbanowany

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Imię: Edoc'Sil
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa
przecież ludzie, Polacy mają znaczną przewagę nad No-Pain
A ja na to: "Auroth,Nazgrel,Lootar,Elastor,Gorfin,Vinpaz,Yoshi ,Navivin Tandokerta"...draconians kogo maja z magow?Lonteus,Olorion,Maester Mac i... i to wszystko.

Cytuj:
Uzbierać sporą ekipę, nie tylko Draconias ale też inne odważne gildie, może Ninja, Apokalipsa, Hooligans (wiem że ta ostatnia nie ma zbyt wielu eleganckich leveli ale siła tkwi i liczbie)
Te gildie nie bede przeciwko np (narazie) ,bo sie po prostu boja. W Hool~ sa gracze ktorzy sie dopiero ucza grac...(wiekszosc)

Cytuj:
2. Zebrać jakiś team, niekoniecznie całą armię ale tak z kilku "pro" i wybijać w każdym tygodniu po jednym.
No i co to da? myslisz ze ten tkos tego lvla nie odrobi? (Sam sie dziwie ze draco~ nie atakuja np podczas ss)

Cytuj:
chociaż nie lubię Draconnisów
Tez nie daze kilku z nich sympatia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neo
Mnie interesuje dlaczego ta wojna sie zaczela, oni mieli sojusz przeciez ;d
Draco za duzo kozaczyloZaczelo wypowiadac wojny,sami nie wiedzieli po jakiej stronie byc,Szwedzi sie polaczyli i boom draco spada na dno.

Cytuj:
Dobra, ostatnia sprawa - zauważyłem ostatnio że jak ktoś szybko i porządnie expi to odrazu pada
Nie odrazu.
Cytuj:
(bo no-pain w większości to lenie i nie expią)
Jak np to lenie to jakbys nazwal draco?;p Draco praktycznie w ogole nie expilo.

Cytuj:
hciałbym aby wśród Polaków panowała zgoda, nie tylko u tych h-lvli i m-lvli (medium ) ale też wśród tych mniejszych.
Niemozliwe.Za duzo idiotow w naszym narodzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olo
polska polent _/
Polacky

Jeszcze polacky beda gora na saphirze ^^.Jak myslicie ?ile byle thw wytrzyma z np?^.-
vaviec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2006, 13:56   #25
arimedes
Użytkownik Forum

arimedes's Avatar

Domyślny jeszcze jeden komentarz

Uzbierać sporą ekipę, nie tylko Draconias ale też inne odważne gildie, może Ninja, Apokalipsa, Hooligans (wiem że ta ostatnia nie ma zbyt wielu eleganckich leveli ale siła tkwi i liczbie)

Jasne a nie było sojuszu <nie chiodzi o polakow tylko>
Drake's , Masterton, i ci od alexa steel Hellfire pyrogen<za bledy sorry>. All sie przyłączyła do drakow bylo ich ok 70 a w np bylo 30 moze 35 i co na hell gate dostali taką zje**e od np ze szkoda gadac. Jesli ktos ogłądał filmik na winampie No Pain total domination to wie o co mi chodzi `
drakom noe trzeba ludzi tylko taktyki.

Ostatnio edytowany przez arimedes - 26-04-2006 o 14:39.
stary 26-04-2006, 14:56   #26
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Widziałem na żywo. Nieźle wam rzyć skopali.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2006, 15:00   #27
Sindbat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2004

Domyślny

Oglądałem też fil ze strony Draco. Padali jeden po drugim....
stary 26-04-2006, 16:36   #28
NinJa
Użytkownik Forum

NinJa's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Domyślny .................................................. .................

Heh, też widziałem ten film ale jak mają nie padać jak ONI wszyscy się rozdzielają (draconias) i każdy idzie w inną stronę. To że mam mniejszy level niż taki Moro czy Dark Royal to nie znaczy że nie wiem jak się gra w tibie. Nie chodzi mi o to że wszyscy podczas starcia mają się trzymać w jednym kwadracie albo robić szyk żółwia ale o to żeby był jakiś kontakt "wzrokowy". Zauważyłem że Draki i ich sojusznicy rozdzielają się, może nie tak drastycznie ale cośw tym jest. Ten topic nie ma nic udowadniać, nie mam zamiaru komuś wytykać jego wad (sam je mam jak każdy) ale chodzi mi o to żeby draCONIAS się nie poddawali i zaczeli trochę kombinować.

Pozdro
NinJa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2006, 20:46   #29
arimedes
Użytkownik Forum

arimedes's Avatar

Domyślny Ale ja..

I tak jestem pod wrażeniem ze oni jeszcze wierzyli w wygrana a dzien albo dwa dni wczesniej od bitwy zrobili powiedzmy massloga na edronie tez nie powinno przejsc bokiem. Ale co to da jeżeli zrobia massloga z 10 min jak np zrobi to 2 razy szybcej i zgraniej.

Ale trzeba wierzyć ze wygrają <a jak wam sie nie uda to pamiętajcie ze w was wierzyłem i nie zapomnijcie o mnie przy rozdawaniu free itens >

Ostatnio edytowany przez arimedes - 26-04-2006 o 20:48.
stary 14-06-2006, 15:21   #30
d3m0drAss
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2006

Domyślny

to bylo oczywiste ze draco przegra wojne nawet jesli by np nie mialo wielkiej przewagi liczebnej i levelowej to i tak maja to swoje pvp...
I chociasz nie lubie draconians to i tak naprawde duze GZ za wasza postawe i walke do samego konca mysle ze ten film nie jest dla was powodem do wstydu
d3m0drAss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania