|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Attila Knight
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 17
![]() |
![]() Kto szuka ludzi do gildii (Kyra)?????????? Zgłąszajcie sie do mnie mam narazie 16 lv knight .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vale~ Ostatnio edytowany przez Vall el'Gaucho - 29-04-2006 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
|
![]() Siema znam tetra i wszytko o nim mozecie napisac ale ze stosuej PA NIGDY!! KIlku ziomow z NG prubowalo na mnie stosowac PA i tetro zawsze mi pomogal!! ON PA nie stosuje! a co do wojny NEUTRAL...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Vall el'Gaucho Powiedz mi w jaki sposób kilku 80lvl ma walczyć z 3 120+ sorcami. Ja osobisie rozegrałbym to calkowicie inacze, zawsze jest Ren'ko, Mizaeron, ale ci są hunted by NG. Tyle ze to hunted wynika bardziej z przekonac Eona~, a ze Eon nie jest w NG powinni byc unhunted. Oczywiscie Tetro nie pozwoli na to bo wie ze sam ren'ko z mizaeronem sa w stanie skopac mu dupe.
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 99+
![]() |
![]() Z reguly sie nie wypowiadam na forum, no ale...
@Tetro: Czlowieku, zastanow sie nad samym soba. Jestes nikim. Nie potrafisz sie nawet poprawnie wypowiedziec. Co drugie slowo to jakis blad. Sam Xezbeth powiedzial, ze jestes bliski do oblania klasy po raz drugi. Kiedys sie skonczy Tibia i co bedziesz wtedy robil? Bo z zerowym wyksztalceniem to mozesz co najwyzej maslo w Kambodzy krecic. Masz respekt tylko dlatego, iz masz duzy level. I to na dodatek jest respekt u graczy, ktorzy za bardzo nie odstepuja Ci pod wzgledem IQ ;d. Dlatego mowie Ci spojrz kiedys w lustro i zastanow sie kim bedziesz za kilka lat. Btw. To tylko i az gra dla co niektorych. @Reszta wannabe: Dopingujcie sobie Tetra. Tylko, ze za kilka miesiecy to Wy sie obudzicie z reka w nocniku i przyjdziecie do nas placzac. Lecz my wam wtedy powiemy, ze byla okazja to supportowaliscie tetra(w slowach, bo oczywiscie najmadrzejsze polaczki siedza w depo i tylko sie wydzieraja). Musicie takze spojrzec na to, ze Tetro na forum.tibia.com sam napisal, ze zaatakowal Pontheusa tylko dlatego, iz nie kupil jego E-Plate. Pozniej chcial szybko edytowac posta, ale Ded'Azureus byl szybszy i cytowal to co Tetro powiedzial. I wszyscy moga sobie to zobaczyc. Po drugie jesli chcecie miec lidera-tempaka, z ktorym nie da sie o niczym pogadac bo jego slownictwo ogranicza sie do 'i like wars ;p' , 'hunted ;p' i ';ppp;p;p;p' to prosze bardzo... powodzenia i zdrowia zycze(bo sie przyda w kontaktach z nim). Aye, Kapix~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
pozdrawiam P.S. KRećcie filmy!!: D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() napisalem tak na forum bo nie wychodzicie wogule z pz i chce zeby moze ktos do was doszedl to bedzie ciekawie i moze wkoncu z pz wyjedzie bo taka wojna od 3 dni ani razu z pz nie wyszliscie ;p cipki jebane
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Zoczek
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
tetra bz raczej nie wywalili, tak czy siak ten serwer jest juz jego jak furora pod rządami Taifuna
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 99+
![]() |
![]() Cytuj:
@Eben: Szczerze Ci powiem, ze nic nam po tym, ze dopinguje nas 80% Kyry. Dopuki te 80% nie zdecyduje sie nam pomoc to nic nie zdzialamy. Warto dodac, ze kazda pomoc sie przyda czy to 40, czy 60 lvl... kazdy. Jesli sie nie boi ktos o te kilka deadow, kosztem wywalenia Tetra i uczynienia Kyry serverem wolnym od PA, niech dolaczy do Valorites. Aktualnie jest nas troche za malo, zeby pojsc cala gildia na nich wszystkich. Oczywiscie probowalismy juz nie raz pojsc na nich cala gildia, ale Tetro kampowal temple na pohu wraz z Eonem ![]() Ostatnio edytowany przez Kapix - 30-04-2006 o 13:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Vale~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
|
![]() Taaaak lepiej zeby tetro wygral niz zadny wladzy Valayn.
Ostatnio edytowany przez Sir Pietruch - 30-04-2006 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() Cytuj:
@topic Żal mi tylko Juffs`a. Naprawdę spoko był... - Tetro do boju! SUPER KEWL PVP XERETZA STYLE! Szkoda naprawdę, że nie zobaczę tego pokazu niezwykłych umiejętności PvP, tych lat treningu, które Tetro ma okazję ukazać publice! Nie chiałbym być na miejscu kolesi z Valorites! STRZEŻCIE SIĘ! TETRO NIE MA LITOŚCI! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() No niewie,, ale mi nie wydaje sie zeby Valayn by jakos rzadny wladzy.
Ostatnio edytowany przez Łolek - 01-05-2006 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() 09:54 Tetro Aurelius is to the north-east.
09:54 Slaminer: exiva "Tetro~ 09:54 Slaminer: utani hur 09:54 Tetro Aurelius: exiva slaminer 09:54 You lose 14 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:54 You lose 18 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:54 You lose 696 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:54 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis 09:54 Slaminer: exura vita 09:54 Slaminer: exura vita 09:54 You lose 97 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:54 You lose 539 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:54 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis 09:54 You lose 153 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:54 You are poisoned. 09:54 Slaminer: exura vita 09:54 You lose 226 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:54 You are poisoned. 09:54 Slaminer: exura vita 09:54 You lose 31 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:54 You lose 7 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:54 You lose 32 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 Tetro Aurelius: Aaaah... 09:55 You lose 6 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:55 You lose 61 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 38 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 Slaminer: exura vita 09:55 You lose 343 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 6 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:55 Slaminer: exura vita 09:55 You lose 57 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 Tetro Aurelius: Aaaah... 09:55 You lose 6 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:55 You lose 64 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 66 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 340 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:55 You lose 2 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:55 You lose 8 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 78 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:55 You lose 132 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider. 09:55 You lose 52 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 36 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 60 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius. 09:55 You lose 5 hitpoints. Z vampa za PoHem ucieklem do temple na PoH... nadal uwazacie, ze Tetro ma dobre PvP? ;>
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Gz uciekniecia przed 150msem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Anvisado
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next-Generation
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() BUHAUHAUAHUAHUHAUAHUAHUAH/.../
widzialem to bo siedzialem wtedy u tetra w domu przyjechalem do niego z olsztyna ![]() miales 3X deep red i non stop spamowales vite a i nie uciekles z vampa na pohu tylko z 1szego respa gsow <lol2> ![]() ...nub...
Hail Next-Generation Ostatnio edytowany przez Scandal - 01-05-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 1. co w tym dziwnego ze mialem 3x deep red? Umiejetnoscia jest by po deep redzie klejac kolejne Ue przezyc. Co do vit... lepiej z nimi niz z botem jakto robil Tetro na Arcanii za co zreszta dostal to na co zasluzyl(hak i ze 103 na 1 lvl). Po 3. zobacz sobie na wykazie hitow ile razy dostalem z bursta. Biorac pod uwage ze jeden strzal z bursta zajmuje jedna sekunde, a ja z utani hur bohami i time ringiem bieglem... to w okolo 2 minuty przebiegl bym 3 razy z pierwszego spawna gsow i z powrotem. Pomysl. -.-
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Anvisado
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next-Generation
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() aff jak exivowales tetra to juz biegles na time rinu, pierwsze ue dostales kolo 1szego respa gsow na lewo pozatym tetro mial grube lagz bo gadal na gg sluchal muzyki i uzywal msn a pozatym to mielismy za grubo zeby siedziec przed kompem btw to i tak pelno w gaciach miales
![]()
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie musiałbym być niezłym idiotą żeby nie exivovać Tetra. T-ring + utani hur dał mi wystarczającą szybkość aby utrudnić Tetro strzelanie z SD i umożliwiło mi to szybkie dotarcie do pz. Najlepiej powiedzieć jakie to się miało wielki lagi, wyskakiwały wam msny, pewnie tez oglądaliście filma i graliście w tym czasie w MS Sapera. Ale to nie zmienia faktu, że ani Tetro ani Eon solo style w pojedynke mnie nie ubił i raczej prędko nie ubije. PS. Co do tej vitki jeszcze raz. Wiadomo, że pusciłem spam vitki, dostałem ue za ~700 a uham się za jakies 550 wiec co miałem k**wa spamowac, exevo mort con? Zal.pl
![]() |