|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() 4 fun to idź się lepiej przejdź po parku, przynajmniej to Ci wyjdzie bez szkody dla otoczenia.
Niech mi ktoś odpowie czy format usunie całkowicie tego syfa(Tylko dysku "c" czy wszystkich dysków?) Ostatnio edytowany przez -Ernesto- - 02-05-2006 o 15:05. |
![]() |
![]() |
#23 |
Nieobecny.
|
![]() Ja jestem zwolennikiem teorii, że tylko odpowiednio duży elektromagnes całkowicie usuwa dane.
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 02-05-2006 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Jak tak czytalem o tych hakerach co moga zrobic to az mi wolsy na dupie deba stanely ... taki koles to moze sobie wszytskie postacie z tibi zagarnac i bedzie sam gral
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Tajemny zamek-kryjówka Jedi
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kosmad
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 20
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Zdziwiłbyś się, czego można się samemu przy PC nauczyć
![]() Serio.... Ja się szczerze mówiąc wszystkiego sam nauczyłem - nawet pół żadnego kursu, nic, a znam kilka języków programowania na poziomie "mocnym" i o "zabezpieczniach" i "bezpieczeństwie" też conieco wiem ![]() Tylko lamerzy wykorzystują taką wiedzę przeciwko śmiertelnikom (ja już dawno przestałem pisać trojany/keyloggery/inne badziewia - teraz wolę tworzyć niż niszczyć ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Co do nauki hackowania: Tysiąc stron z tysiącami stron tekstu. No i pierw wogóle trzeba się nauczyć jak działa sieć. Parę (o ile nie parenaście) lat nas czeka nauki zanim cokolwiek będziemy umieli zrobić. Jak ktoś chcę zobaczyć jak bawić się exploitami to w sieci jest mnóstwo stron z filmikami. Btw. Radzę wywalić chociaż IE. EDIT: @Down Oj Matek, nie ośmieszaj go, już sam się wystarczająco ośmieszył. Chcesz żeby się zawstydził czy jak? Ostatnio edytowany przez Thero - 02-05-2006 o 19:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zawsze bawi mnie gadnie ludzi o tym jacy oni obeznani sa - a na kazdym kroku glupoty gadaja ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Nieobecny.
|
![]() Wiesz podobno leżącego się nie kopie, ale tak na prawdę co jest całkiem przyjemne i sprawia nam nielichą sadysfakcję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 58
|
![]() Małe sprostowanie, chodziło mi o te że jak nie robisz żadnych głupot typu wchodzenie na freepacc.pl to przy tym sofcie jestes bezpieczny -.- .Wiem ze wszystko idzie obejsc, ludzie nie trzeba miec fortecy na kompie, wystarczy zdrowy rozsądek ;S
Ostatnio edytowany przez Thor m. - 02-05-2006 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ostatnio gram sobie pallem i po jaskini chodzi se knight... wszystko fajnie ślicznie ale pisze coś do niego on nic to se mysle albo br (;p) albo hacker.Postanowilem nooba zablokowac. Szedł sobi niby naturalnie i zastawilem go skrzynką z jednej i z drugiej strony (taką przez którą da się przejść) i on stoi... zrobilem pare rundek w jaskini a on tam stał chyba z 15minut. POtem gracz przyszedł do kompa uwolnił ludka i dalej hackował to się zdenerwowałem zastawiłem go tak że mógł se wyjść (gdyby był przy kompie) i nawet zrobiłem mu fotke^^. Może panowie z tibia.pl zainteresują się tym zagadnieniem. Jakby co mam tę fotkę mogę ją udostępnić.(pisać na maila).Proszę adminów tibia.pl o możliwe zainteresowanie sie tą sprawą może nawet poddanie jej tibia.com
Z góry dziękuję kulas97. |
![]() |
![]() |
#31 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wieluń / Woj. Łódzkie.
![]() |
![]() Up:
Zwykły cavebot. Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Tajemny zamek-kryjówka Jedi
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kosmad
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 20
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]() Ale ciągle się uczę, nie spoczywam na laurach, nawet jakieś konkursy wojewódzkie wygrywam ![]() Więc o co ci chodzi?
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |