Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-05-2006, 14:52   #21
mr hakjer
Guest

Domyślny

4 fun
a itemów nie rozdawałem bo nie było czego.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-05-2006, 15:03   #22
-Ernesto-
Guest

Domyślny

4 fun to idź się lepiej przejdź po parku, przynajmniej to Ci wyjdzie bez szkody dla otoczenia.

Niech mi ktoś odpowie czy format usunie całkowicie tego syfa(Tylko dysku "c" czy wszystkich dysków?)

Ostatnio edytowany przez -Ernesto- - 02-05-2006 o 15:05.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2006, 15:23   #23
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Ja jestem zwolennikiem teorii, że tylko odpowiednio duży elektromagnes całkowicie usuwa dane.

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 02-05-2006 o 15:26.
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2006, 15:39   #24
Kosmo_karol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 07 2005

Domyślny

Jak tak czytalem o tych hakerach co moga zrobic to az mi wolsy na dupie deba stanely ... taki koles to moze sobie wszytskie postacie z tibi zagarnac i bedzie sam gral heh troszke nawet zazdroszcze takim ludziom ze tak dobrze sie znaja na komputerach programach internecie itp. ;p co oni na jakies kurusy dodtakowe na informatyce chodzili czy co bo chyba tak sami z siebie sie nie nauczyli a jest mozliwosc ze np. wejde do kumpla do kompa i bede mogl zrobic takie cos ze wyskoczy mu error i tam napisze jakis tekst ze np. chodz na dwór albo ze zaraz cie zabije ? bo kiedys u kuzynka dwano dawno dwano temmuuu... takie cos widzialem ze gralem sobie z nim i takie cos wyskoczylo oczywiscie moj kuzyn wiedzial ze to jego kumpel za sciany
stary 02-05-2006, 16:04   #25
kosmax
Użytkownik Forum

kosmax's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Tajemny zamek-kryjówka Jedi

Stan: Aktywny gracz
Imię: Kosmad
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 20
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
Domyślny

Zdziwiłbyś się, czego można się samemu przy PC nauczyć
Serio....

Ja się szczerze mówiąc wszystkiego sam nauczyłem - nawet pół żadnego kursu, nic, a znam kilka języków programowania na poziomie "mocnym" i o "zabezpieczniach" i "bezpieczeństwie" też conieco wiem

Tylko lamerzy wykorzystują taką wiedzę przeciwko śmiertelnikom (ja już dawno przestałem pisać trojany/keyloggery/inne badziewia - teraz wolę tworzyć niż niszczyć )....gdybyś zobaczył co potrafią niektórzy to byś się zdziwił, że ci jeszcze twojego mózgu nie hacknęli. Oni albo są zbyt dobrzy żebyś to nawet zauważył, albo zajmują się czymś o wiele ciekawszym - zastanawiałeś się kiedyś kto pisze systemy zabezpieczające do gier sieciowych? No właśnie...
stary 02-05-2006, 16:25   #26
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kosmo_karol
Jak tak czytalem o tych hakerach co moga zrobic to az mi wolsy na dupie deba stanely ... taki koles to moze sobie wszytskie postacie z tibi zagarnac i bedzie sam gral heh troszke nawet zazdroszcze takim ludziom ze tak dobrze sie znaja na komputerach programach internecie itp. ;p co oni na jakies kurusy dodtakowe na informatyce chodzili czy co bo chyba tak sami z siebie sie nie nauczyli a jest mozliwosc ze np. wejde do kumpla do kompa i bede mogl zrobic takie cos ze wyskoczy mu error i tam napisze jakis tekst ze np. chodz na dwór albo ze zaraz cie zabije ? bo kiedys u kuzynka dwano dawno dwano temmuuu... takie cos widzialem ze gralem sobie z nim i takie cos wyskoczylo oczywiscie moj kuzyn wiedzial ze to jego kumpel za sciany
Można, polecam Trojany do takiej zabawy.

Co do nauki hackowania: Tysiąc stron z tysiącami stron tekstu. No i pierw wogóle trzeba się nauczyć jak działa sieć. Parę (o ile nie parenaście) lat nas czeka nauki zanim cokolwiek będziemy umieli zrobić. Jak ktoś chcę zobaczyć jak bawić się exploitami to w sieci jest mnóstwo stron z filmikami.
Btw. Radzę wywalić chociaż IE.

EDIT:
@Down
Oj Matek, nie ośmieszaj go, już sam się wystarczająco ośmieszył. Chcesz żeby się zawstydził czy jak?

Ostatnio edytowany przez Thero - 02-05-2006 o 19:26.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2006, 16:42   #27
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kosmax
Ja się szczerze mówiąc wszystkiego sam nauczyłem - nawet pół żadnego kursu, nic, a znam kilka języków programowania na poziomie "mocnym" i o "zabezpieczniach" i "bezpieczeństwie" też conieco wiem
No, ekspert jestes

Zawsze bawi mnie gadnie ludzi o tym jacy oni obeznani sa - a na kazdym kroku glupoty gadaja

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2006, 19:38   #28
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Wiesz podobno leżącego się nie kopie, ale tak na prawdę co jest całkiem przyjemne i sprawia nam nielichą sadysfakcję

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2006, 22:13   #29
Thor m.
Użytkownik forum

Thor m.'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 58
Domyślny

Małe sprostowanie, chodziło mi o te że jak nie robisz żadnych głupot typu wchodzenie na freepacc.pl to przy tym sofcie jestes bezpieczny -.- .Wiem ze wszystko idzie obejsc, ludzie nie trzeba miec fortecy na kompie, wystarczy zdrowy rozsądek ;S

Ostatnio edytowany przez Thor m. - 02-05-2006 o 22:14.
Thor m. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2006, 23:15   #30
Kulas97
Guest

Evul Wkurzający ludzie!!!

Ostatnio gram sobie pallem i po jaskini chodzi se knight... wszystko fajnie ślicznie ale pisze coś do niego on nic to se mysle albo br (;p) albo hacker.Postanowilem nooba zablokowac. Szedł sobi niby naturalnie i zastawilem go skrzynką z jednej i z drugiej strony (taką przez którą da się przejść) i on stoi... zrobilem pare rundek w jaskini a on tam stał chyba z 15minut. POtem gracz przyszedł do kompa uwolnił ludka i dalej hackował to się zdenerwowałem zastawiłem go tak że mógł se wyjść (gdyby był przy kompie) i nawet zrobiłem mu fotke^^. Może panowie z tibia.pl zainteresują się tym zagadnieniem. Jakby co mam tę fotkę mogę ją udostępnić.(pisać na maila).Proszę adminów tibia.pl o możliwe zainteresowanie sie tą sprawą może nawet poddanie jej tibia.com
Z góry dziękuję kulas97.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2006, 23:33   #31
The Mass
Użytkownik Forum

The Mass's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wieluń / Woj. Łódzkie.

The Mass ma numer GG 7818624
Domyślny

Up:
Zwykły cavebot.
Cytuj:
Proszę adminów tibia.pl o możliwe zainteresowanie sie tą sprawą może nawet poddanie jej tibia.com
Sam nie możesz?

Cytuj:
Wierzący Mass-sk8 z Heil Hitla w podpisie z pierwszym razem za soba w wieku lat piętnastu.

Cytuj:
The newest banned member is The Mass on 25-07-2006.
Powrót.
The Mass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2006, 15:41   #32
kosmax
Użytkownik Forum

kosmax's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Tajemny zamek-kryjówka Jedi

Stan: Aktywny gracz
Imię: Kosmad
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 20
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
No, ekspert jestes

Zawsze bawi mnie gadnie ludzi o tym jacy oni obeznani sa - a na kazdym kroku glupoty gadaja
Lol, nie pisałem, jaki jestem obeznany, tylko, że można się wszystkiego samego nauczyć. Mi jeszcze dużo brakuje....

Ale ciągle się uczę, nie spoczywam na laurach, nawet jakieś konkursy wojewódzkie wygrywam

Więc o co ci chodzi?
stary 05-05-2006, 11:49   #33
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kosmax
Lol, nie pisałem, jaki jestem obeznany, tylko, że można się wszystkiego samego nauczyć. Mi jeszcze dużo brakuje....

Ale ciągle się uczę, nie spoczywam na laurach, nawet jakieś konkursy wojewódzkie wygrywam

Więc o co ci chodzi?
O to, ze nie lubie ludzi przechwalajacych sie swoja wiedza, a nie potrafiacych tego potwierdzic;]

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania