|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Gdzie dokladnie kolo venore są Wild wariory?? Mieszkam w carlin i tam też są ale mało
![]() ![]() Plz prosze o szybkom odpowiedz i sory za błedy jak by cos ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Jak ja łaziłem moim sorcem tna wild warriory to mialem chyba dwie lalki w życiu ale je wyrzucałem bo liczyłem na war hammera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() LaLkA WuDu =Grrr heh
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() a po co ci lalka. ja jak leje ww to licze na wh a lalka jak mi wypadnie to i tak wylonduje w wodzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() Wiesz poluj lepiej na war hammery ktore wypadaja z ww a nie na jakies glupie lalki ;/
lalki niv nie daja <zabawe -.-> a war hammera sprzedasz |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() w sumie to palnalem niezle przeciez jak polujesz na lalki to tez zawsze albo lalka albo war hammer
![]() ![]() PAPS |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() SĄ W Otulaw Camp To Jest Najblizej Chyba Ze Ktos Zna Miejsce Zaraz Obok Venore Ale Raczej Nie Otulaw Camp Tylko Tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Thx za odpowiedz
![]() ![]() ![]() |
![]() |