|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() co do anglika jestem jeden pkt w plecy z podstawowego z zakmnietych pytan (kurde, a chcialem miec 100%
![]() ![]() a co do sciagania to niestety, ale qmpel siedzial za mna i odpisal caly arkusz podstawowy (to co sie dalo) i moze zjesc walka jak to sie mowi. Ja zorientowalem sie pod koniec testu,kiedy zerkajac do kolegi siedacego na skos z przodu zauwazylem wszystkie odpowiedzi praktycznie rozne, a koles z anglika jest dobry. wiec cos mi nie gralo. pozniej uzgodnilismy w przerwie co i jak no i wyszlo nam ze byly trzy grupy. na pierwszej czesci poziomu rozszerzonego od razu po tym jak dostalismy testy odnalezlismy w kodzie arkusza ta roznice, ktora mowila o tym jaka to grupa. bylo cos w rodzaju XXX-R1A1P-XXX. tam gdzie wytluszczone tam byla grupa. po zrobieniu rekonesansu w klasie i dowiedzeniu sie kto ma moja grupe przystapilismy do pisania. wszystkie odpowiedzi sprawdzalem sobei z qmplem ktory siedzial tak z 3 metry ode mnie. Raz nas babkaze tak powiem rpzyczaila itylko si eusmiechnela do mnie ![]() ![]()
|
![]() |
#22 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A ja mam pytanie dla tych co pisali rozszerzoną z anglika i FCE
Gdybyście mieli porównać te 2 egzaminy to o ile matura jest łątwiejsza od FCE? Bo to jest oczywiste że jest łatwiejsza PS - Giery\tych ma iść na szkolnictwo - bójmy się Boga xD
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak bym miał porównać te dwa egzaminy to bym Ci powiedział, że choleranie sie różnią od siebie. Pod innym kątem trzeba sie na nie uczyć. Porównaj sobie jakieś książki przygotowujące do FCE i do matury. Różnice da sie zauważyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
hmm nie wiem, bo ja FCE dosc dawno zdawalem bo na poczatku pierwszej LO, ale wydaje mis ie e nie da sie tego tak do konca poronac. Troche inne cwiczenia sa. Matura jest latwiejsza, ale zeby dostac sie na studia trzeba dosc dobrze to napisac (tak z 90% z rozszerzonej), tymczasem na FCE zeby dostac A ( za moich czasow ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monaliza
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 96
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No my w szole tez mielismy zdziwko z tymi roznymi arkuszami odpowiedzi. Odrazu burzliwa dyskusja nt pierwszego zadania ze sluchania, co bylo wspomniane o sponsorach, to jedna grupa odpowiadala false a inna true i myslelismy,i ze jakis "bug" czy cos
![]() ![]() ![]() Najgorsze jeszcze przed nami ![]() ![]() @Dandrag: 17, a wlasciwie to ma teraz glupia nazwe LOzOI. W kazdym razie kolo lodogryfu i kortow. Moj kumpel chodzi do LO2. Z tego co wiem to tam u was trzeba sie chyba uczyc ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() polski podstawowy- pytania zamknięte (20 punktów) na logike i myśle że nikt nie miał problemu, 21 punktów żeby zdać więc wystarczy napisać na te 250 słów, praktycznie bez sensu wypracowanie i matura zdana, nawet jak ktoś nie przeczytał żadnej lektóry w liceum
angielski podstawowy to parodia ... no comment rozszerzony to u nas była wielka strzelnica i kumulacja multilotka w jednym ale nie było źle ogólnie, teraz ustne ![]() tej nowej matury naprawde nie da sie niezdać, trzeba mieć naprawde dałna mózgu żeby nie napisać na te 30 % w myśl myśli przewodniej matur 06' - " HWDCKE " Ostatnio edytowany przez Jackal Silentdark - 06-05-2006 o 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monaliza
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 96
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jak to moja kolezanka powiedziala po skonczeniu drugiego arkusza: "Przypomnialam sobie wszystkie wyliczanki z dziecinnstwa"
![]() Tia, nowa matura... Pomocna dla glabow, krzywdzaca dla ambitnych i indywidualnych. Moim zdaniem jak ktos ma swoj punkt widzenia, ale potrafi poprzec to argumentami topowinno byc ok. No ale idziemy z biegiem czasu! Masz byc sredni ![]() ![]() pozdrawiam ~lesiu
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() jak na razie matura prosta (polski podst, ang podst i rozsz)
jazda zacznie się na matematyce, a skończy na fizyce rozszerzonej :/ Najlepszą akcję CKE odwaliło ściągającym, mianowicie bez wcześniejszego uprzedzenia wprowadzili podział na grupy, polegający na przemieszaniu kolejności odpowiedzi. To się ludzie zdziwili jak wyszli z pierwszego arkusza angielskiego. Ps. najlepsze że praktycznie ze wszystkich arkuszy połowa (w tym ja) osób wyszła około 1/3 przed czasem. Ostatnio edytowany przez p.l - 06-05-2006 o 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
u nas było mniej więcej tak: "-haha a mi sie udało ściągnąć wszystkie zamknięte (na podstawowym ang) -ale były 3 rózne grupy ... - ... " w8ting for math ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() jak moszecie tak mufić o ściąganiu.....nie wiecie że to jest be i bardzo niedobre, nie folno ściągać. jestem oburzony napisze do CKE i bedziecie powtarzać egzamin
matur ciąg dalszy dziś mam polski ustny a w czwartek MATEMATYKE brrrr chyba umre [; godz 17:42 już po wynik 19/20 muahaha wymiatam down:między baśnią utopią a mitem wizjie innej realności w prozie i filmie fantasy
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 08-05-2006 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() No ja to miałem chyba najbardziej loozacki temat ze szkoły
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem jedno : GL & HF BoyZ and GirlZ ;] 3mam kciuki mnie to czeka w przyszlym roku takze mniej wiecej rozumiem stres
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Nie wiem czy wszyscy słyszeli:
http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6451 Ja się tam ciesze bo to zawsze 1pkt do przodu ![]()