![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A mi się podoba. Troszke zła(jakdla mnie oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Comment PLX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() zrobiłem sobie kilka avatarów..cały dzień sam w chałzie to trzeba było coś robić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak będą błędy powiedzcie. ps, znalazłem sposób jak były małe i ładne ![]() (znaczy mało ważyły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() a więc tak.... wszystkie rysunki zostały przetworzone na odpowiedni rodzaj pliku i wysłane na nowy serwer...by się nie paprać w tym, czy jakiś rysunek już był czy nie, zamieszcze wszystkie jeszcze raz w tym temacie.(i przy okazji będzie jakiś ruch, a ponadto zobaczycie moje wszystkie prace jednocześnie(o ile znowu czegoś z linkiem nie spie.rze).
Rysunki są podzielone na grupy więc będzie względny porządek i estetyka. No dobra...bez przeciągania tej rozmowy powiem tyle, że nieliczne prace są poprawione, a jak by coś jeszcze nie ten teges(;p)to dopisze. ![]() ^^^ są to głównie avatary. Przynajmiej takie było pierwotne założenie, lecz potem rozwineło się to w bardziej skomplikowane i więkrze scenki. ^^^ a to są pojazdy. Uporządkowane według kolejności powstania. I jak często to bywa pierwszy jest najgorszy, ale 2 chyba mi najlepiej wyszedł. Jeżeli chcecie moge potem dodać ich jakieś statystyki i więcej informacji na ich temat. ^^^najbardziej z tych potworków to podoba mi się cień i smok...reszta, szczególnie robaki, jest taka..niemrawa? Acha, muszę się pochwalić, konstrukcjię tego humanoidalnego robota wymyśliłem sam ![]() ![]() ^^^tutaj macie fotomontarz z moją bronią i pasek do podpisu. Wersjia połączona jest w moim podpisie, którego, na razie nie zamierzam zmieniać. @!@!@--------------------------------------------------------------------------@!@!@ teraz rzeczy o wiele bardziej związane z tibią ^^^a tutaj są moje pierwsze bronie i przedmioty. Tak zwana błękitna zbrojia była pierwsza, potem, leprzym co mi wyszedł był bloody helmet. Przełomem w cieniowaniu była zielona zbroja bazyliszka. Po niej były kolejno zbroja z fioletowej platyny i zbroja druida przyzdobiona jedwabiem. Widać tam też broń, która po dostaniu się do świata tibi zpowodowała by małe zamieszanie. To jest armata, mina i dmuchawka. Najbardziej z tego wszystkiego podoba mi się żądło, ten ostatni tenteges. ^^^od góry broń, pancerze, inne. Te wszystkie przedmioty mają odpowiednią rozdzielczość, by było możliwość wstawienia jej pod orginalne pliki tibi. Jeżeli chodzi o broń nie trzeba wiele tłumaczyć, niżej widzimy pancerz, ten żułty to protoplasta pacifikator armor, którego zamieszcze niżej, dalej na prawo jest czapka farmera a na końcu chełm...nie wyszedł mi. Na samym dole mamy zastępce magick light wanda, który może służyć także za maczuge, potem jest zefrytowy kryształ, z wygrawerowanym na grzbiecie moim symbolem, a ostatnie to..eee..oko na patyku( ![]() ^^^zestaw pacyfikatora. Jak sama nazwa wskazuje został stworzony aby jak najlepiej eksterminować wybrane osoby lub grupe osób. Podstawą całego zestawu była czaszka, która jest tutaj ostatnia. Widać tam także chełm z jedną i dwoma parami rogów. Doszedłem do wniosku że ten z jedną parą jest leprzy, więc właśnie tego umieściłem na moim fake. Widać tam jeszcze jeden chełm, ale to już raczej była zabawa z kolorami. Moze w kolejnym poście dorobie staty tych i innych..chociaż pisanie statów nie daje mi tyle przyjemności mnie tak jak opisywanie ich pochodzenia, ale to chyba logiczne. Mam nadzieje że "modernizacjia" mojej galerji spełniła swoje działanie (przedstawiła prace w sposób jaśniejszy i bardziej trafiający do odbiorców) Gdyby jakiś obraz nie chciał się załadować proszę mnie o tym poinformować. Sprawdzałem czy działają i działały, ale wiecie, rużnie bywa.A tak na uboczu, proszę się nie przejmować moją ortografią. Bardzo się staram nie pisać błędów, ale jakieś drobne problemy mam, tylko nie stwierdzone medycznie więc nie moge nazwać się dysgrafem. Ostatnio edytowany przez limenu - 07-10-2004 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() te rysunki sas bardzo fajne, tylko zeby te inne wziasc i do rozmiarow takich jak sa w tibi to mozna by bylo pogadac z cipsoftem czy kims zeby one weszly w najblizszym update-cie a ty moze bys na tym zarobil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
fajnie tak sobie pomarzyć XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oooo świetna robota! Wez sie do roboty
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej ! Więcej !
I jescze troche bo jest zaj,ebi.ście
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie...zrobiłem także update(czy jak sie to pisze ![]() Ech... na razie nie będe rysować(jakiś tydzień ![]() Ciągle powtarzacie że są zarzebiste etc. ale może dalibyście jakieś rady, np, co powinienem zmienić, poprawić, czemu powinienem więcej poświęcić uwagi, czy robie gdzieś błędy etc. PS. zastrzegam sobie szczegulne prawa autorskie do lodowatego miecza mroku ;P(pewnie zgadiecie co to jest ![]() Ostatnio edytowany przez limenu - 07-10-2004 o 20:35. Powód: "mrok" :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wyobrazam sobie walczyc taka wielka kosa przy uzyciu jednej reki, do tego jeszcze w drugiej trzymajac jakas inna bron...a co do jakosci to niezle, bodoba mi sie odbicie swiatla na ostrzu kosy...
![]() |
![]() |
#31 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ojoj, ja już się domyślam co się kojarzy z tym potforkiem na pierwszej stronie (chodzi o te "spodenki"). Wszystkie prace QL
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!
more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more!more!more!more!more!more!more!more!more! more!more! plxplx a tak pozatym to jest oks
Aktywna Postac: [html]http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zelliot+Von%27Trot[html] Nieaktywne Postacie: Anatomik>23 LvL>4 MG LVL>PACC>F axe,k set,t shield,p ammy crus helm i 15k to są rzeczy które stracilem po haku |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Limenu ty to masz talent ! wszystko w paincie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Limenu jest u mnie w chacie i kazal napisac"Wielokroc pisalem ze wszystkie moje prace sa wykonywane tylko i wylacznie w paincie"
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do posta wyżej..racja, i niech nikt nie mówi że mój przyjaciel kłamie (wyjaśniam zanim zaistnieje taka sytuacjia)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazoordoon mines
![]() |
![]() Mi sie bardzo podobaja wszystki twoje rysunki i nawet ustawilem sobi avatara
![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee... Wole inne sposoby zachwalanie moich rysunków niż..Używanie awatarów. Narysowałem je dla siebie, lelavafu był dla kolegi, ale to za jego proźbą. Potem zacznie się kopiowanie ich, nawet utną słowo "limenu" i tyle będe miał ze swojej pracy. Dla tego proszę ciebie byś zmieniał avatar. Nie czuję się z tym dobrze. Gdybyś mnie o niego porosił, nie wiem. Po prostu miałem je dla siebię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() jo jest to.................hm jak ci to powiedziec................no wiesz ale.....
ZA***ISTE !! |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia