Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-07-2004, 16:37   #21
majq
Użytkownik Forum

majq's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła

majq ma numer GG 4002226
Domyślny

[ALIGN=center]~* Witam *~ [/ALIGN]
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Odp. Na forum www.tibia.pl jestem od dosyć dawna. Chyba był to kwiecień jak zakładałam moje pierwsze konto. Wcześniej "siedziałam" na www.tibia.gery.pl Tam miałam też konto. Niestety nigdy nie byłam moderatorką. Byłam współtwórcą strony internetowej. Na forum spędzam większość czasu. Najczęsciej podczas grania w Tibię lub rozmawiania z przyjaciółmi na gadu-gadu.
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
Odp. W Tibię gram już od ponad 1,5 roku. Takie lvl które pamiętam to: 24lvl. 36lvl (oddałam koleżance ponieważ mi się znudziła), 52lvl (wspólna postać - już nią nie gram), większość ciekawszych questów wykonałam. Należałam to bardzo dużej liczby gildii. Jednak najlepsza (ostatnia) była Baku Baku Squad. Pozdrawiam wszystkich z Baku Baku!
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
Odp. www.tibia.pl wdg. mnie jest najszybciej rozwijającym się portalem dotyczącym Tibi. Było by to wyzwanie ale i zaszczyt mieć jaki kolwiek wpływ na to co się tutaj dzieje. Moim zdaniem brak też kobiecej ręki w tym wszystkim
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Odp. To się poprostu czuje kiedy temat ma przyszłość a kiedy nie. Kierując się regulaminem nie było by większego problemu. Moderowanie tego forum byłoby czystą przyjemnościa Moim zdaniem głupie tematy zakładają tylko newbie więc trzeba być dla nich wyrozumiałym.
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
Odp. Interesuje się trochę informatyką, muzyką, modą... etc. Od dziecinstwa interesowałam się komputerami gdyż mój tata ma firmę komputerową. Pozwala mi to, ze tak powiem "doklsztalcac" się.
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
Odp. Moim zdaniem, tak. Jestem dosyć cierpliwą osobą. Z moim doświadczeniem mogłabym pomóc chociaż "garstce" ludzi.
EDIT. Wszyscy piszą wiek itd... nie chcę być gorsza ) :
Mam 15 lat, mam na imię Maja, jestem z Piły. Uczę się w szkole prywatnej.... ehh naciskają tam A dalsze informacje raczej nie ważne
[ALIGN=center]~* Z góry dziękuje za przeczytanie tego posta - majq *~[/ALIGN]

Wróciłam ... nie mam zamiaru kończyć
majq jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-07-2004, 16:42   #22
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Acha i jeszcze jedno jak juz uzupelniacie podanie to je edytujcie bedzie nam je latwiej przegladac.

Mile jestem zaskoczony iloscia podan nie spodziewalem sie takiego wielkiego zainteresowania, ledwo nadazam z czytaniem

@Gewof:
* Dr. Omader zassysa dusze gewofa.... i zonk bo gewof takiej nie posiada o.0
omg! pierwszy ktory spelnia wymagania! Nie ma duszy -.-""

zartuje oczywiscie
Nie bierzcie wszystkiego co pisze na serio -.-""
Dr. Omader jest offline  
stary 24-07-2004, 17:18   #23
Draago
Użytkownik Forum

Draago's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
Draago ma numer GG 6967140
Domyślny

*** Witam ***

1 ) Na tym forum siedze od kwietnia 2003 roku, konto mam założone od września. Na Forum siedzę dziennie około 4-5 h dziennie czasami nawet więcej.

Moderatorem jestem na www.tibia.forum.prv.pl
P.S około 3 h przebywan na forum Tibi.gery.pl

2) Wydaje mi sie że moje doświadczenie z Tibia jest nienajgorsze ( nie to abym się chwalił) P
Gram w tibię od początku powstania servera Danubia

Starsi graacze znaja mnie jako Draago, młodsi jako sensej.

Postacie jakie miałem: Sorcerer 35lvl, Sorcerer 38lvl, Paladyn 35lvl i Elite Knight 52lvl wszystkie te postacie zrobiłem sam.

3) Hmmm Dlaczego chcę zostać moderatore , wydaje mi się że najlepszą odpowiedzią na to jest to że chcę pomagać tym co zaczynaja przygodę z Tibia i tym co potrzebują pomocy, myśle że moja wiedza jest wystarczająca aby pełnić takie odpowiedzialne stanowisko.
4 ) Wydaje mi się że 80% wolnego czasu spędzam na czytaniu postów czasami mądrych a czasami mniej mądrych, ale tak to jest trzeba sie poświęcać dla dobra ludzi xDDD
5 ) Mam niespełna 18 lat uczęszczam do technikum, wydaje mi sie ze moje postępy w szkole są wystarczające, bardzo interesuje sie komputerami ( pewnie tak jak wszyscy xDD)

Wydaje mi sie że odpowiedziałem na kilka podstawowych pytań.

Pozdrawiam wszystkich członków którzy pracują przy portalu Tibia.pl, oraz wszystkich użytkowników tego oto Forum.

DRAAGO
Draago jest offline  
stary 24-07-2004, 17:30   #24
Brzozen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: mmm....

Imię: Alexxander
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 2
Brzozen ma numer GG 4476859
Domyślny

1) Jestem na forum od nie dawna, nigdzie modkiem jeszcze nie bylem ;/
2) Czasto zmieniam servy, najwiekszy lev to 46 knight,
obecnie gram na isarze (od 3 dni) mam tam 10lev sorc.
3) Chce pomagac innym.
4) Mam wiele wolnego czasu i umiem odruznic temat ktory jest do kasacji.
5) Mam 13lat i interesuje mnie najbardziej tibia i komputery, a w szkole to orlem nie jestem ale najgorszy tez nie jestem bo zdalem do gimnazjum
6) Tak, gdybym sie nie widzial we wlasnych oczach
to bym tego nie pisal.
Brzozen jest offline  
stary 24-07-2004, 17:55   #25
miuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Domyślny

1.Moze nie mam zbyt duzego doswiadczenia na forum,wkleilem za 1 zdjecie(zawsze cos ) lecz mysle ze kazdy powinien miec ta jedna szanse..
2.w grze niezle mi idze,otoz:gram od 6 miesiecy,niestety nie mam pacca,mam 24lvl druidem i 32 m lvl oraz mam kilka innych postaci na malych lvl'ach
3.dlaczego..hmm moze z tego powodu ze na forum brakuje kogos takiego jak ja..z poczuciem humoru,dosc madrym(=D) i milym..ale tez z tego powody zeby zwracac uwage forumowiczow i pomagac im..
4.Dosc duza czesc swojego wolnego czasu poscwiecam na granie lecz jestem gotowy poswiecic czesc na obslugiwanie forum..
5.O sobie.. : mam 14 lat,mieszkam w Sremie(kolo Poznania)..ucze sie niezle(sredniej nie podam.. )
6.czy sie nadaje..no chcialbym zostac moderatorem,chcialbym sie przekonac,czy to trudna praca i mysle ze wymagaona wyrozumialego,madrego i uczciwego czlowieka..

gg(jakby co..):9064267
miuriel jest offline  
stary 24-07-2004, 18:16   #26
Michalek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 07 2004

Domyślny

Witam wszystkich!!!!!!!!
Mam nadzieje ze moje odpowiedzi okarza sie na tyle dobre aby premiowaly mnie na moderatora!!!!!
1.)Na forum jestem od nie dawna i niestety nie moderuje zadnych innych ale wszystko idzie ku dobremu ale nie chce zapeszac!!
2)Mam 12 lvl na Securze, 13 na Aldorze i mialem 23 na Novie ale niestety mnie shakowali3) Moderatorem chce zostac dlatego ze chce sprobowac czegos nowego!! Chce sprobowac a jednoczesnie sie w tym sprawdzic!!4) Mysle ze gdybym byl moderatorem to duzo czasu poswiecalbym na czytanie tych madrych i nie madrych tematow!! Mysle ze np. kazdy temat zwiazany z qestami powinien zostac skasowany!! Uwazam tez ze kazdy temat z obelgami czy cos takiego rowbniez powinien zostac wywalony!!!!!!5) Mam 14 lat interesuje mnie sport i komputer!!! Jesli chodzi o szkole to co tu duzo mowic mialem swiadectwo z paskiem(srednia 5,07) 6) Wedlug mnie mysle ze bym sie sprawdzil na tym forum jako moderator. Jesliby sie udalo to obiecuje ze dam z siebie wszystko!!!
Michalek jest offline  
stary 24-07-2004, 18:34   #27
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Oj Dobuś Dobuś +P I co zes narobil? +P Dobra, jak wszyscy to i ja (nudzi mi sie, coz, moze mnie wybierzecie? +P)
Cytuj:
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Forum gery.pl : 31.12.02, 2 bany, 2 razy moderator =]
Forum tibia.pl : A nawet nie wiem kiedy... Ale tu raczej zadnych sukcesow +P (o, wiem! zamieszczenie moich opowiadan na stronie tibii.pl)
Forum tibia.aq : Zalozyciel, administrator~
Forum Mhorrag: j/w
Forum Faldon: j/w
Cytuj:
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
2,5 roku gry, lub cos kolo tego. Gra 43 lvl druidem, a najwyzszy wlasny lvl - cos kolo 23 =P
Cytuj:
Poniewaz momentami przeraza mnie dzial Tworczosci +P
Cytuj:
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Czytal madre tematy bede, i bede je aprobowal. Na glupie nie bede odpowiadal - bede je zamykal i/lub kasowal. Nie sadzicie, ze tak jest lepiej?
Cytuj:
Krasnolud, lat okolo 150, alkoholik od urodzenia, od niedawna abstynetn +P Moze byc? +P
Cytuj:
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
Aleeeeeeeeez, jasne +P Ze nie +P
Cytuj:
1) Prawo moderowania CAŁEGO forum
A moge tylko Tworczosc, plxplxplxplxplx??

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline  
stary 24-07-2004, 18:44   #28
Ajvenik
Użytkownik Forum

Ajvenik's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź

Ajvenik ma numer GG 5787023
Domyślny

Witam....

1) Na forum Tibia.pl jak Ajvenik jestem niedługo, bo jakieś 2 tygodnie, aczkolwiek miałem już kontakt z tym forum od poand roku. Jeszcze pół roku temu prowadziłem swoje własne forum na stronie o mnie, lecz strona upadła...
2)W Tibie gram już od półtora roku - mój best char to 65 Royal Paladin na Lunarze.
3)Moderatorem chciałbym zostać, gdyż serwis Tibia.pl się rozwija i myślę, że mogę pomóc, gdyż mam już jakieś doświadczenie w tego typu sprawach...
4)Wydaję mi się, że nie będę miał problemu ze znalezieniem czasu na moderowanie forum, a ogólnie trochę się już na tym forum znam.
5) Z pochodzenia jestem Serbem, jednak urodziłem się w Polsce... Mam 16 lat, mieszkam w Łodzi i mogę się pochwalić sporymi sukcesami w szkole... (Średnia na koniec gimnazjum to 4.9 : D).
6) Wydaję mi się, że się do tego nadaję, gdyż mam już jakieś doświadczenia w tego typu sprawach i myślę, że mogę w dużym stopniu pomóc. Podsumowywująć chciałbym zostać Moderatorem, by pomóc i zrobić coś pożytecznego...

Pozdrawiam i mam nadzieję, że zainteresuje Was moje podanie 8)
Teraz Czas Na Użytkowników...
Ajvenik jest offline  
stary 24-07-2004, 18:46   #29
Lepa
Guest

Domyślny Kandydat na modka.

1.Na tym forum jestem od dawna lecz na innych rozmawiam bardzo często. Nie jestem modkiem na żadnym innym forum.
2.Mam maga level 14magic level 19 na Mytherze. Zasady Tibii znam dobrze. W grze nie jestem chamem i nie kradne innym przedmiotów. Czasem lubie zabic jakiegos człowieka, lecz nie robie tego często
3.Moderatorem chcę zostać ponieważ chcę się sprawdzić czy w przyszłości będę zdolny do bycia dziennikarzem. 8)
4.Wolnego czasu mam bardzo dużo więc myślę, że będę mógł czytać posty innych osób i duzo czasu spędzac na forum.Heh, i tak spędam tu dużo czasu. Chodź niedawno zaczęłem uczęszczac na to forum to bardzo mi sie ono spodobało ponieważ jest tu dużo fajnych tematów. Jednak najfajniejsze są te śmieszne jak na przykład:
-"Potwory idą do weterynarza",
-"Kandydat na największego nooba" lub
-"W co lubicie się najbardziej bawić".
5. Hmm... Co by tu o sobie napisać: Mam 17 lat, miałem średnią 4,5 i mieszkam w Koszalinie.
6.Myślę, że udało by mi sie podołac trudnej pracy moderatora i sprawdził bym się na jego miejscu.

Ps. Ile gdzieś tak orientacyjnie osób zostanie wybrane na moderatora???

stary 24-07-2004, 19:06   #30
Bartix
Użytkownik Forum

Bartix's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2003

Domyślny

jupi konkurs to juz trzeci !!!
a tak na powaznie:
1) Na forum jestem, tak jak posze pod avatarem od 26 Sierpnia 2003
2)Gram ponad rok, na 3 swiatach, ostatnio nie mialem czasu na gre ale teraz znowu gram (15 lv pally 61/57)
3)eee bo uwazam ze na tyle dobrze znam tibie ze moge komus cos o niej powiedziec czy w czyms pomoc
4)tak,zwlaszcza ze teraz juz raczej nie bede mial wiekszych przerw w dostepie do kompa i internetu
a co do zamykania i kasowania to mysle ze na tyle dlugo tu jestem ze bede wiedzial
5)Teraz cos o mnie:
15 lat w szkole idzie mi chyba nie najgozej, przy tej ilosci czasu ktura spedzam przy kompie i na dworze srednia ~ 5 to chyba dobrze 8) ,
moje zainteresowania to komputery,internet no i najwazniejsze motory (cross) )
6) Inaczej bym nie pisal

a teraz reszta:
ostatnio jakis czas nie gralem w tibie i nie zagladalem na forum ale teraz dowalili mi gorset wiec bede wiecej czasu siedzial w domu=wiecej czasu przed kompem
co do "zaprzyjaznienia" sie z reszta modkow to mysle ze nie bedzie problemow (1 znam, a poprzednio jakbywalem na ircu to reszta chyba nie miala ze mna broblemow
z otrzymywaniem trojanow i wirusow sobie jakos poradze, bo i tak dostaje ich sporo na normalny mail

a co bym chcial zmienic? eee no wiec mysle ze dzial zdjecia powinien zostac troche zmodyfikowany
czyli zeby ten kto zaklada temat podawal wszystkie wiadomosci (moze powstac wzor)
i zeby nie mozna tego bylo komentowac, tak IMHO bylo by duzo lepiej dla ogladajacych

Cytuj:
NIE DAJEM CI 100% PEWNOŚCI ŻE CIE WYBIERZEMY - WIEC JESLI SIĘ TAK NIE STANIE - PROSZE CIE, ZACHOWAJ SIE DOJRZALE - I NIE OBRAZAJ SIE NA WSZYSTKICH, NEI WYZYWAJ NIKOGO ZA TO...
hmmm re u talkin about Jedi
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised.
Bartix jest offline  
stary 24-07-2004, 19:11   #31
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Ave bracia Ave . No to jedziemy z tym koksem yyy tzn. pytaniami

Cytuj:
Na forum jestem od kwietnia tego roku. Mój poradnik na temat domków (edit: i gildii) został umieszczony w dziale artykuły. Moderowałem parę mniej znanych stron o Tibii, a także stronę radia internetowego, które sam założyłem.
Cytuj:
Więc kiedyś miałem chara na Eterni 50lvl elitle, ale niestety został hacknięty i usunięty. Teraz 26lvl paladyn. Miałem własną gildię i gh lecz niestety przez mojego internet providera już nie mam ;/.
Cytuj:
Ponieważ chcę pomóc temu forum, pomagać Newbie, a także żeby oczyścić to forum z n00bow. Także po to żeby starać się usunąć n00bów w sposób dyplomatyczny.
Cytuj:
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum?
Tak, na pewno tak. I tak dużo czasu siedzę w internecie podczas czytania i odpowiadania na tym forum.
Cytuj:
Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ?
Nie ma nic bardziej denerwującego niż moja pani od biologii więc chyba już nic oprócz niej mnie nie zdenerwuje.
Cytuj:
Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Zdaje mi się, że wiem. Mam powiedzieć co do zamknięcia, a co do wywalenia to tylko na priv .
Cytuj:
5) Parę słów o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
Wiek 15 lat, zainteresowania: sport, programowanie, średnia 4.65 chociaż większość czasu grałem w piłkę, czytałem forum na informatyce (panie mnie zwolniła ponieważ za szybko wszystko robię i przerobiłem cały program dla klasy 2 w klasie 1 ).
Cytuj:
Widzę się. Mam nadzieję, że jak mnie przyjmiecie to nie będę odstawał od reszty modków.
Cytuj:
Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?
Chciałbym pomóc zmienić je na inne (phpBB, znam się na php, programowaniu, html), zainstalować pop-up w, którym będzie link do faq i regulaminu.
Cytuj:
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi?
Tak oddam im swoją duszę ( bo ciała chyba nie chcą ).

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline  
stary 24-07-2004, 19:34   #32
Master magi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2004

Domyślny

1)Jestem na forum od 30 stycznia 2004 roku , sukcesy chyba żadneNie moderuje na żadnym innym forum.
2)W Tibi mam 36 lvl nie najlepszy ale także nie najgorszy.Żadnych szczególnych osiągnieć nie ma.
3)Chcę zostać moderatorem aby tępić n00bostwo na tym forum i pomagać innym uzytkownikom.
4)Na moderowanie forum moge poswiecić 4-5h dziennie (może i wiecej jak by zaszla taka potrzeba).Będe w stanie czytać glupie tematy oraz usuwać te niepotrzebne.
5)Mam 15 lat.Zainteresowania to :Tibia,elektronika,IRC,Anime.W szkole nie idzie mi za dobrze
6)Wg mnie nadaje sie na moderatora, ale wasza decyzja moze byc inna.
Master magi jest offline  
stary 24-07-2004, 19:52   #33
Algebral
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 03 2004

Domyślny

1) Nie bylem moderatorem jeszcze na zadnym forum
2) Rok gram teraz 14lvl secura , ale wczesniej 24 valoria i 2x25 lvl danubia i isara
3)Bo bardzo lubie czytac forum i chce cos dodac do niego z siebie
4) Pewnie ze tak!!
5) 14 lat zaiteresowania muzyka gry komputerowe sport szkoła dosyc dobrze
6) chyba tak
Algebral jest offline  
stary 24-07-2004, 20:02   #34
Haker
Użytkownik Forum

Haker's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London

Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
Haker ma numer GG 84729764
Domyślny

Na forum jestem od października 2003 roku. Tutaj żadnych większych sukcesów nie odniosłem. Nie miałem nigdy upomnienia ani bana. Owszem modkuje na forum www.valoria.prv.pl
Gram tak dlugo jak jestem na forum. Best lvl = 23. Niestety mam od groma postaci, a gdybym gral tylko jedną miałbym minimum 80 lvl. Ale chcę się szkolić we wszystkich profesjach na każdym rodzaju światów
Pewnie dlatego aby pomagać newbiem, potrzebującym oraz po to aby tempić nOObów.
Myślę, że moje doświadczenie oraz obserwacja innych modków pozwolą mi na godne modkowanie. Czasu poświęcę tyle ile będzie trzeba.
Jestem siedemnastolatkiem, interesuję się muzyką, tibią, programowaniem... Szkoła to pojęcie względne.
Myślę iż mógłbym godnie tutaj modkować. Ciekawe czy dacie mi szansę?
stary 24-07-2004, 20:05   #35
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

1)Jestem na forum od okolo roku.Sukces? sukecesm bedzie jak zostane modkiem.

2)Dzieki temu ze odwiedzam forum sporo sie dowiedzialem,i sadze ze wiem dosc duzo.Najwyzszy level to 34 master sorcer z magicznym 48.Aktualnie gram elder druidem.Osiagniecie? zabilem GS z bliska druidem.

3)Dlatego zeby wzmocnic ekipe tibia.pl.Pomuc wam w pracy(w kupie sila) dzieki temu te forum bedzie utrzymane w dobrym stanie.

4)Tyle ile bede mial wolnego czasu tyle postaram sie poswiecic na modernowanie(terazm mam go za duzo na ryby isc nie moge i kapac tez nie przez pogode).Oczywiscie nie znaczy to ze bede 24h na dobe ale tyle ile bede mial tyle bede poswiecal temu forum.Co do tematow,tyle to jeszcze odroznie jezeli temat ma jakies pytanie na temat ktory juz byl to mozna usunac bo jest pocja szukaj a jak takiego nei bylo mozna zamknac jezeli odpowiedz zostala udzielona.

5)Wiek 17 lat.RPG,ksiazki,D&D ogolnie fantastyka.W szkole mi idzie w miare.

6)Myle ze od ostatniego "konkursu" wiele sie nauczylem i ze nadaja sie(i tak to zalezy od komisji),mysle ze dodatkowa ekipa modkow sobie poradzi dobrze i sie przyda.
Villen jest offline  
stary 24-07-2004, 20:06   #36
Kazire
Guest

Domyślny

1.Tym ze tak powiem charem na tibia.pl steruje od 2 dni lecz mam tibie.pl i tibie gre w jednym małym paluszku
2.mój najwyższy lvl to 35 royal pall którym dobiłem levelu w 2 tygodnie
3.Chcem zostac moderatorem poniewasz lubie tibie i gdyktoś mnie o coś pyta o tibi prawie zawsze ospowiadam bezbłędnie.myśle ze sie przydam
4.tak bede wiedział
5.lat 16 zainteresowania :net,tibia,komp,gry rpg.Szkoła na 3-4-5
6. Tak nadaje sie ponieważ znam tibie jak swoją kieszeń

stary 24-07-2004, 20:15   #37
Astczarny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 07 2004
Lokacja: Olsztyn

Astczarny ma numer GG 4679363 Astczarny ma login Tlenu czarnyxxx
Domyślny

1. Jestem stałym czytelnikiem forum (kiedyś "Czarny Fighter" teraz "Astczarny"), wypowiadam się tylko wtedy jeśli potrafię pomóc innym, nigdy nie owijam w bawełnę. Jestem aktywny na forum na tibii com (Trimera oraz Azura), na tibiinews.net prowadzonej przez Excessusa - 2 moje newsy z Azury były tam zamieszczone, tibia.gery.pl mniej, lecz też często zaglądam tam. Na tym forum jestem od początku kariery mojego palka czyli rok prawie. Udzielam się szczególnie w dziale screeny na tym forum.
2. Pierwszą postać założyłem na Trimerze prawie rok temu - 36 lvl Royal Pally, 82/71, 17 mlvl w między czasie grałem na Azurze - jak tylko ona powstała - był to Master Sorcerer - 42 lvl, 47 mlvl lecz po rozbiciu Anno Domini przeszedłem do Wanted i byłem hunted, wróciłem na rookgaard. Jako pierwszy na Azurze zrobiłem Orc Fortres Quest, byłem 2nd sorcem zaraz po Minavandzie. Teraz wróciłem na Trimere i gram starym palkiem.
3. Postarałbym się pomóc Wam od strony technicznej, gdyż znam się na PHP i robię grafikę w Corelu 11 - prowadze stronę najlepszej Polskiej gildii na Trimerze (Borg Collective) - www.borg.collective.prv.pl i przygotowuję całkiem nowy layout do niej - http://members.lycos.co.uk/borgrlz/n...ycja/borg.php3 . Jeśli chodzi o sprawę redagowania innym postów to starałbym sie być jaknajbardziej obiektywny i sprawiedliwy oraz komunikatywny z resztą tibia.pl-team'u, robiłbym to co na moderatora przystało i to co góra by mi kazała (admini) =P
4. Poświęcę na to forum tyle czasu ile będzie wymagała dana sprawa, jęśli będę musiał posiedzieć pół dnia to zrobię to. Myślę, że jestem na tyle kulturalny i mądrze myślący, by w odpowiedni sposób odpowiedzieć każdemu kto będzie potrzebował pomocy, i nie będę ignorował tych co tej pomocy potrzebują - tak jak większość Polaków grających w Tibie, którzy nie pamiętają, że kiedys byli noobami i śmieją się z nowicjuszy, zabijają ich i okradają.
5. Parę słów o mnie... Mam 17 lat, jestem z Olsztyna, interesuję się: WWW, php, flash, corel, Doce Pares, siłownia, słucham Hip Hopu i Reggae. W szkole idzie mi średnio - coś koło 3,9 średnia ocenek.
6. Tak, bo Tibia jest dla mnie przyjemnością, a nie nałogiem, który później potrafi przekształcić się w dążenie do celu po trupach (hackowanie etc...). DEFINITYWNIE TAK.

No trochę się napisałem, mam nadzieję, że było warto.

Pozdro.
Astczarny jest offline  
stary 24-07-2004, 20:23   #38
maro38
Użytkownik Forum

maro38's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj

Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
Domyślny

1. Na forum jestem od 19 marca 2004, bez upomnień
2. Od października 2003 16 lvl Knight i 15 lvl drut i inne.
3. Mógłbym pomagać np. przy exterminacji złych postów.
4. Siur (to z angielska )
5. 16 lat, II kl. LO, średnia z I klasy 4,62 (tylko ). Zainteresowania: Tibia , manga i anime... Pytania pod nr GG 3546311
6. W sumie...tak 8)

X Japan: Blue Blood
maro38 jest offline  
stary 24-07-2004, 20:25   #39
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

1.Nie mam duzych osiagniec, ~300 postow na tym forum (jesli bylby licznik, byloby juz 350), na tibia.gery.pl okolo 220.Zamiescilem 4 galerie ze zdjeciami (numerek jest 5, ale pytajcie na PW), napisalem dwa arty.Niestety nie bylem nigdzie moderatorem.Na forum od czerwca 2003.
2.Doswiadczenie...Gram od maja 2003, zrobilem od 1 do 50lvlu (w rok niestety, ale rodzice nie pozwalaja mi dlugo grac ), mam dosc sredni stuff, i takiez skille.Best monster do blokowania : dl i banshee.
3.Poniewaz chce pomoc w tworzeniu tego forum.Chce wlozycz czesc siebie w to forum .No i oczywiscie im was (modkow) wiecej, tym lepiej.
4.Mysle, ze dosc czesto odpowiadam madrze A glupie tematy czytam ciagle, nie ma z tym problemu .Bede wiedzial jaki temat nadaje sie do kasacji, a jaki do zamkniecia.Czesto robie uhy (uherkiem), wiec nie ma sprawy co do moderatorowania .Czyli - czesto przegladam to forum, w roznych godzinach.
5.15 lat, jestem z wrocka, interesuje sie Tibia, kompami, hip-hopem (i ogolnie pojeta muzyka).Lubie spedzac czas na dworze lub przy kompie .Teraz ide do III gim, srednia w I kl - 5.0, teraz - 4.3..teraz licze na 5+
6.Mysle, ze tak.
@Omander : tak, mysle, ze sobie z tym poradze.
Co chcialbym zmienic na forum...hmm glownie chcialbym ograniczyc ilosc chamstwa u niektorych uzytkowanikach forum.Moze wiecej dzialow?Moze jakas pomoc, wspomaganie artow, opowiadan, pomaganie newbie?
A co do duszy - nie moge ci jej oddac, bo juz sprzedalem ja diablu .
stary 24-07-2004, 20:31   #40
eldian
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
eldian ma numer GG 7414703 eldian ma login Tlenu Eldian@o2.pl
Domyślny

hmm...zagłaszam kantydure
1) zaczołem z tibą gdzieś we wrześniu 2003 rokudużo tematów gdzie odpowiadałem sposobem modów
sporo kłutni gdzie próbowano mnie zgiać miedzy innymi w Tym
temacie
2) osiagniecia małe 17lev drudem 22mlev(nie byłem UH makerem)(haknięto mi go)i 13lev palem z 6 mlev
3)chce 'postawić strone na nogi"zrobić nie tylko sławną w tibi ale w RPGach typu wiedzmin gra wyobraźni
4)jasne że tak zresztą jak gram non stop czytam forum
5)imie:Kamil11lat,informatyka być najlepszym w tibidużo sportu,książki fantasty,mtg,w szkole średnia 5.0 (same 5)wystarczy?
6)tak
(na #tibia.pl nie wchodze cos się z ircem skopalo

odpowiedzi na oczekiwania:
1) non stop jak moge czytam forum
2)jasne
3)zwykle....
4)wątpie....
5)JA w życiu
6)ehhh.............
7)dopluki mam internet(a cos mi się wydaje że jeszcze 10lat...) będe grał w tibie
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania