|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 34
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Pewnie chce, aby TS był mniej przepełniony xD |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Spadłam z gwiaździstego nieba
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() "Szerokim echem odbiła śmierć młodej Chinki, która skonała."
Lol To chyba normalne, że skonała, skoro umarła? xD A te porady jak się oduzależnić są beznadziejne.
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() "Tibii stop!"
A s*******aj;p Każdy robi co mu się podoba |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
![]() ![]() |
![]() Policja i prokuratura jest od tego aby człowiek nie robił wszystkiego co mu sie podoba.
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() No tak...wszyscy przestaną grać w Tibię, a on będzie miał wszyskie expowiska =/
A poza tym idę pobić mamę krzesłem, bo coś mi marudzi że powinnam coś zjeść po 36 h spędzonych przy kompie!
bbbbęęe ? Ostatnio edytowany przez Pirko - 06-05-2006 o 19:34. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Przede wszystkim nie ma potrzeby się tak denerwować. Papierosy szkodzą, ale nikt nie zabroni ich sprzedaży.
Tibia jest niezwykłą grą... Mimo kiepskiej grafiki potrafi wciągnąć każdego. Jeśli chcemy z własnej woli się od uzależnić, wystarczy traktować Tibię z rezerwą. Chcemy być najlepsi i spędzamy długie godziny, by dogonić najsilniejszych - dość tego! Gra powinna nam sprawiać przyjemność. Czy siedzenie cały dzień przy tworzeniu run jest przyjemne? Czy skilowanie cały dzień na party wam odpowiada? Gramy w Tibię tak, jakby ktoś nas gonił. Nie musimy skończyć z Tibią, by mieć normalne życie. Przypomnijcie sobie gry single player, w które graliście. Czy grając w nie towarzyszył wam pośpiech? Czy staraliście się przejść grę jak najszybciej, z największą ilością punktów? Wątpię. Aby nie być uzależnionym od Tibii, wystarczy zmienić nasze nastawienie do tej gry. Zacznijmy grać po swojemu, we własnym zakresie. Nie ścigajmy się. Grając własnym tempem gra będzie przyjemniejsza. Nie będziemy grać kilka godzin. Wystarczy 1 godzina dziennie. Traktujmy Tibię z rezerwą. Nie wkładajmy w nią naszego serca. Są na świecie rzeczy, które bardziej potrzebują naszego zaangażowania niż Tibia i inne gry. I są to rzeczy znajdujące się poza komputerem. Wbrew pozorom "można zjeść ciastko i mieć ciastko." |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
A co jeżeli nam siedzenie pod depo i robienie run przez cały dzień nam odpowiada ? Jeżeli lubimy skillowac na party z kolegami ? Hę ? O czyichś gustach się nie dyskutuje, dla ciebie to dyskomfort dla mnie przyjemność. @Tfoa: Heretyk ! Moc się pisze z wielkiej litery ! @Topic: Dziękuje autorowi tematu i autorowi tej stronki. Dzięki nim nieźle się uśmiałem. Czytając te porady poprawił mi się humor. Proponuje wam stosować tego typu zagrywki na ludziach z depresją, na pewno ich wyleczycie ;d Założę się, że zaraz mnie wyzwiecie od nałogowców bo nie mam takiego samego zdania jak wy. A proszę bardzo, akurat to co powiedzie za przeproszeniem gówno mnie obchodzi. Założę się też, że wg. was jestem pod człowiekiem bo na domiar złego słucham Eminema. Nie, no Tibia + Eminem = Satan, 666, apokalipsa i w ogóle hołkaj. Powiem wam jedno: Jeżeli nie możecie nas pokonać, to się do nas przyłączcie. Btw: Nie, nie jestem uzależniony. W Tibie gram sporadycznie, ale co was to obchodzi ? Przecież każdy kto w nią gra jest evul ćpunem internetowym.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 06-05-2006 o 21:17. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() rotfl! autor i jego poradu roxują
![]()
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
"Ile można zarobić na aukcji przedmiotów z Tibii? Nie dużo jak na czas spędzony przed komputerem. " < - taki txt mozna skomentowac w ten sposob: "AHuahUAHhauHAUhauHUAHuahUA" Ps. Zaraz powinien ktos dla ciebie zrobic akcje pt.: "TVN'u Stop!" |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Na zadupiu nieważnie gdzie to jest
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nieraz bylo tak ze cos tam cos tam uzaleznia. Niedlugo bedzie jak staruszki uzalzenily sie od TV Trwam...
Mysle ze media wlazly na Tibie bo szukały sensacji. A że tak owa sie nadażyła to zrobili z tego artukuł. Tego typu reportaże są (chyba) na dnie telewizyjnych reportaży i sa puszczane jeżeeli na świecie nic sie niewydażyło ![]() Uzaleznic sie mozna od byle czego. Chociazby od jeżdzenia tramwajem itp. ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dreylvapus
Profesja: Sorcerer
Świat: aurea
Poziom: 23
Skille: 14/20
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() hehe a co tobie by zrobili wszyscy fani tibi na rl ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego tam nie księgi gości ja się pytam ? Skoro macie odwagę robić taką stronkę i wklejać ją tutaj, to miejcie też odwagę zrobić księgę gości i przyjąć krytykę fanów.
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cóż, nie dziwię się autorowi, niektórzy, którzy dzielnie bronią swoich praw, mocno kaleczą nasz ojczysty język. Ciekawe dlaczego...
Jak nieraz spotkam tibijskich maniaków, to aż mnie ściska aby mu... zrobić kuku. |
![]() |
![]() |
#34 |
Nieobecny.
|
![]() Przestań też czytać książki, oglądać TV, kompa wywal na śmietnik, itd itd.
|
![]() |