|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Filmik super ale ten MS80 się przeliczy. Albo ten Knight dlaczego nie użył Exori? A co do tego MS80 to na 100% szukał UH bo cos za łatwo poszło
![]()
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() ja sie chce obronić;] bo ja nic o tym pk niewieidzialem tamten 10 lvl i ten 27 lvl oni mieli zorganiznowane tak ze ten 10 lvl mówil kiedy ropnac na góre
a tan 27 lvl mial krzyczec pkpk ja akórat szlem z kuzynem na dezerta i akórat po dezercie ten 10 lvl ocs domnie napisal a ja stanolem a tu nagle mnie ropneli i przesuneli nawet nic otym niewiedzialem;/;/ a tu jeszcze ff rzucili i tylko sie manasowalem ;/ a jak mialo byc z lok.. to hujowo;/ ue niesiadlo;/ bo 90 trafilo;/ miałem farta że mi nic z eq nieposzlo tylko 2bp manasek szkoda ze ropneli a nie gonili mnie bo takto bym sobe poradzil gdyby mni egonili a takto trap zajebiscie pomyślany.A co mion trie zrobil to ja niewiem bo naweet sie nieuhnol nieweim uhów niemial lub niemiael otwartych;/ ale ktos mial pecha jak mu 50k wylecialo;/ cya mniej wiecej wyjaśniłem jak ja padłem |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() No ja tez zadko slownika uzywam
Ostatnio edytowany przez Kittel Cit - 09-05-2006 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006