![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Yeah Gratz Bill, jak dokladniej obejrzysz filmik jeszcze raz, zobaczysz , ze napisalem im zebysmy cie wyciagneli dalej od uherow, bo wiedzialem, ze tego sprobujecie. Anyway, jesli nazywasz mnie noobem, to sprobuj zorganizowac podobna akcje w przeciagu 10 minut. Anyway, i tak otrzymalismy to co chcielismy : Gonzalez de'Brava Killed at lvl 123 by Tie Pogromca Zachowujcie sie jak cheaterzy i tak bedziemy was traktowac. Weakness abuse kwalifikuje sie do bana, od wlasnego losu nie uciekniecie. Predzej czy pozniej i tak popadacie. Btw., Bill czekam na ten dzien, chcialbym to kiedys zobaczyc ![]() Dla ciebie nie ma juz miejsca na tym serverze, mozesz zapomniec o grze. Nie interesuje mnie to , ze wszyscy twoi ownerzy beda mnie wyzywac na jakimkolwiek forum, prawda jest taka, ze tylko to wam pozostalo, a ja moge robic cokolwiek mi sie podoba. Moze ci sie to podobac lub nie, ale taka jest prawda. //Tie. Ostatnio edytowany przez Bloker - 08-05-2006 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia
Imię: Chaos
Profesja: Knight
Gildia: a Kcesz w Pysk O>o?
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
muhahaha jak jeszcze gralem na początku serwera to Tie byłes nikim wszyscy cie lali i tak pozostanie Gratz dla Wulfa i Billa Nice Job.Swoja droga chyba pogadam z paroma ludzmi tam zeby zrobili z tobą porzadek chlopie bo wyzej srasz niż oczy masz muhahaha....King Orpe Elis.
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
@bill moze opowiesz historyjke jak poszedles na anni z tbi i ustawiles exura vita? ![]() @topic Filmik beznadziejny. Szkoda nerwow na ludzi komuntujacych filmy jesli nie wiedza o co chodzi - 90% osob w tym temacie. PS.May 07 2006, 13:03:17 CET Killed at Level 123 by Tie Pogromca own3d Bye,
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 08-05-2006 o 15:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
n/c
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na emeryturze
Imię: Felux Zarius
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brotherhood
Świat: Isara
Poziom: 65
Skille: 84/51
Poziom mag.: 17
|
![]() What a noobs.
Nieumiec nawet channela zrobic? ROTFL xd ..juz niewspomne o tym "Combo" (?) Ladnie was pojechal bill Respect~ [; |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() no jak widac CipShit ma wiele rzeczy do zrobienia..szczegolnie ten system exitowy-.- kiedys za dawnych czasy na Novie zorganizowali taka wojne...ze szkoda gadac...bylo z 200osob+ z tego..n00by,newbie,normalni,pr0..doslownie KAZDY..i strapowali wtedy 120 knighta...bili go blisko 40 minut po czym ten dal exita..a jego dwoch kumpli go uhali...zero problemu;] 120 sorc juz chyba uha za cale zycie 120knighta?;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Stary dobry sposób na trap jestem tylko ciekawy kto go uhal ? Wulfgar?
No ale Tie gz ze zorganizowales taka dobra akcje w przeciagu tych 10 min.
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Cytuj:
I cie podnieca zabicie kogoś,kto stoi bez eq i czeka aż go zabijesz? Thief jesteś k*rwa i tyle. Nie możesz ich zabić normalnie to szukasz innych sposobów na zrobienie tego...Wogle szkoda słów na takiego debila... Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bolexus - 08-05-2006 o 17:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Imię: Zomakeit Profesja: Knight Gildia: Legion of Doom Świat: Nova Poziom: 20 Skille: 64/64 Poziom mag.: 4 Tobie gratuluje inteligencji, wysokiego lvlu, inteligentnych komentarzy i calkowitej niewiedzy co do tematu Pandorii. PS.skoro wbil 107 lvl to chyba nie jest noobem? (moze i lvl to nie wszystko ale 100~ to nie 25~) Cytuj:
![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 08-05-2006 o 17:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale się uśmiałem... ;D;D;D;D;D;D Nie mogę........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wulfgar i kilku noob charow po lewej stronie za rzeka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 1, 90% z nas byla na ventrilo wiec nie bylo potrzeby robic kanalu, a po 2 to niby jak nas Bill pojechal? to ze zdolalo mu sie 'uciec' tym razem? Poza tym, ze siedzi w pz i wszystkich wyzywa nie jest w stanie nic zrobic, wiec nie uwazam , zeby on nas pojechal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Jak się robi takiego log outa o_0?
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Filmik genialny, gz Bill, gz dla Szwedów i polaków co z nimi trzymali..
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() uahahah Graz Bill
![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wybral taki sposob na uradowanie skory jaki wybral.
Ty wybrales potocznie frajerski sposob na zdobycie fraga ![]() Okradl typa po to zeby sie inny podlozyl -.- No gratz ^^^. Jakis tibia.pl support member wypowiadal sie ze 100 lvl to nie n00b -.- zapraszam na google.pl i sprawdz sobie chlopie co znaczy n00b ok ? blz !1!1!!11 oneoneoneone ! Jak sprawdzisz wroc do tego tematu i powiedz mi czy 100 lvl niemoze byc n00bem ? bo jak dla mnie moze ;> a 25 lvl moze byc calkiem pr0 1337 czy jak tam wolisz -.-. Ogolnie to chyba zaczne cieszyc sie z nowego ministra edukacji ;] ktory to chce wiecej patriotyzmu do szkol wprowadzic itp itd ;]. Moze w szkole wam do lbow trafia ... Reasumujac to wszystko to jedynie gonzales zachowal sie jak na faceta przystalo ... a reszta to banda dzieciakow z przerostem "play ambicji" nad cala reszte :|. A idzcie ze w pilke pograc :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() Ahahaaha ale ich w hoojka zrobil xD Zarabisty pomysl !!! Wystaraczy ze masz kogos kto cie uhac bedzie i exit. No po prostu wykurdzisty film. Trzeba bylo sie pospieszyc z combem to moze cos by z tego wyszlo :}