|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Nevermight: Nieźle, mógłbyś napisać która to jest ta twoja ulubiona kopalnia, bo ja tam się za bardzo nie orientuje? ;s
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morfeusz the druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gate Of Hell
Świat: Danubia
Poziom: 38
Skille: 13/22;]
Poziom mag.: 42
|
![]() no cóż... kolejny temat typu 26sorc/28drut na guardach... ;] ostatnio kumpel mnie poprosił żebym pograł troche jego sorcem (albo może dużo bo wbiłem z 25lvla na 40...) więc tak:
-summonowanie to głupota (nie możesz chodzić piętro up/down bo summony zostają i szybko zostaną ubite przez guardy) -lepiej zrobić te 2bp hmm i powiedzmy bag of GFB na extremalne sytuacje i może jeszcze kupić bag UHi pójść i za 5h nabić nawet 3 lvlve (wand + HMM) - jeśli jusz musisz summonować to summonuj 2 DSy i leć na dragi, ale pamiętaj że musisz expić na jednym piętrze ;] i nie dostajesz całego expa, po za tym jest za duża strata HMM jak na tak wolny exp i raczej słaby loot -a tak w ogóle to jeśli Ci finanse pozwalają to załaduj PACC promo zrób 5 bp HMM i leć na scaraby (exp nieziemski a loot po sprzedaniu też [zbierasz perełki i nie musisz toczyć baga ;]]) |
![]() |
![]() |