|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny gracz
Imię: Koriun Knight
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 41/41
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Mi sie nie podoba... Grafika do bani...A co do Gothica to nieprzepadam za ta gra
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() Dobra a wiec w tej czesci poprawilem takie bledy jak :
- Grafika ( texturki z tibi 7.6 ) powinna byc przyjemna dla oka ![]() - W malym sotpniu poprawilem ortografie ![]() - Ogolnie powinno byc fajne ![]() - No i zdjecia bedą różnej wielkosci w zaleznosci od potrzeb fake ( jak ma byc tylko rozmowa bedzie male okienko jak bedzie cos wiekszego ![]() ![]() A wiec 2 czesc nazywa sie " Zadanie od Złego " Wszystkie zadania jakie ma wykonac nasz bohater bedą dodawane osobno chyba ze bedą krutkie... 1. Rozmowa z Złym ![]() 2. Dalsza czesc rozmowy ( narzekaliscie ze za duzo textu) ![]() 3. W poszukiwaniu Nek'a ... ![]() 4. Dalsza czesc walki z tym poteznym wrogiem ![]() ![]() 5. Kolejna bestyjka ale tym razem szybko pada ale zaraz tam cos jest ! ![]() 6. Zwłoki Nek'a? ![]() 7. Trzeba doniesc o tym dla Złego ... ![]() Dobra tym razem zrezygnowalem z tych wszystkich przerobek paintowych ( no moze oprocz szczurkow ![]() Srry ze malo zdjec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() No Fajne da sie znieść.
Ps:zrub zadanie raczki bo ja nie wiem jak zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() Nawet fajne to bylo ale troche duzo napisow i pokreciles bo byly inne slowa wiem bo gram w gotica 3 raz ale w skali punktacju od .....0 do 10..... odemnie dostajesz 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() a odemnie 8/10
TERA MASZ 10/10[/b] Ostatnio edytowany przez Viero - 15-05-2006 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Cytuj:
TO JEST FAKE mógłby nawet zrobić ze stary oboz napadły demony odemnie masz 8/10 z tymi kretoszczurami zwaliles ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
i on ci kaze nauczyc sie czegos w zlodziejskim fachu potem ty mu mowisz ze chesz dolonczyc do obozu i potem zeby on cie poparl u diego a wtedy on wspomni o nauczeniu sie rzeczy potrzebnych dla obozu i wtedy bedziesz potrzebowal 10 pn i uczysz sie np otwierania zamkow i mu mowisz ze sie nauczyles ;] A co do tego ze texty nie pasują do tych originalnych to wiem bo to bylo by za duzo pisania a jusz narzekacie ze jest duzo ![]() A fake w realiach Gothic II zrobie jak skoncze tego i jak bedo dobre oceny pozniej moze zrobi sie GII NK a pozniej jak poznam fabule GIII to moze sie postaram o to ![]() >>edit<< A tak wogule chy ktos chce abym poprawil grafike pierwszej czesci czy odrazu wziosc sie do roboty i robic nastepne czesci?? Ostatnio edytowany przez Niewidzialna reka - 15-05-2006 o 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rób kolejne.
Ale ja nieweim na zrobic lev ![]() Bo siepotwory nie RESPIĄ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() po uj ci takie wielkie szczury??
to wygląda ujowo fabula tez ujowa wczesniej byla lepsza @all was poj€balo z tymi ocenami?? taki zryty fake nie spada ponizej 5?? ja zaczynałem lepiej i dostawałem nizsze ja pier.. znowu era zrytych fakemakerów -.- OPANUJCIE SIĘ FAKE NIE OMŻE MIEĆ ROBIONEJ GRAFIKI NA ODWAL!!!!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() po uj ci takie wielkie szczury??
to wygląda ujowo fabula tez ujowa wczesniej byla lepsza @all was poj€balo z tymi ocenami?? taki zryty fake nie spada ponizej 5?? ja zaczynałem lepiej i dostawałem nizsze ja pier.. znowu era zrytych fakemakerów -.- OPANUJCIE SIĘ FAKE NIE OMŻE MIEĆ ROBIONEJ GRAFIKI NA ODWAL!!!!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() up@
jakis taki wielki i madry to sam zrob kretoszczura to wtedy bedziesz mogl oczerniac mojego fake a teraz przymknij sie i dostosuj sie do atmosfery a tak wogule to ty chyba (przepraszam za wyrazanie) pojebany jestes niby jakim cudem Fabule z czesci I jest lepsza niz ta w czesci II?? Przeciez to to samo tylko ze dalsza czesc przygód Bezimiennego czyli to wszystko co bylo w gothic A do tych ktorym sie fake podoba i są zainteresowani nim ( ![]() daje wam do wybru do jakiego Obozu ma dolonczyc Bezimienny? odpada oboz na bagnie ![]() ja osobiscie preferuje narazie stary oboz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Popieram drakona na całej lini
brak klimatu i WŁASNEJ fabuły A co do kretoszczurów to nie jest takie trudne jeżeli sie nie chce ruszyć dupy do porządnej grafiki to sie nie dziwie że taki zjebany fake (dajcie mi bana,nie obchodzi mnie to) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() fake niczego sobie tylko kilka detali:
1) troche duzo textów [ale wiem jaki jest gothic ![]() ![]() ![]() 2) masz maly problem jak bedziesz chcial zrobic do jakiego obozu bedzie nalezal to sie narobisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() Zrobilem ten fake dlatego ze nigdzie wczesniej nie widzialem fake o Gothic
a lubie te gre . Moja fabula to moze i nie jest no ale mi chodzi o to zeby zrobic fake o gothic. A co do tego slowa "Dostosj sie do atmosfery" chodzilo mi o to ze jak mu sie nie podoba to niech tak tego (przepraszam) o*******a tylko powie zem u sie nie podoba i tyle... Dobra czas na 3 czesc. III Czesc " Zadanie Swistaka " Ta czesc bedzie malo dorobiona bo zadanie od swistaka jest banalnie proste i nie ma co tu duzo robic wiec zrobilem szybko ![]() 1. Rozmowa z Swistakiem ![]() 2. Dalej rozmowa ![]() 3. Rozmowa z Fiskiem ![]() ![]() 4. Brakuje kasy... idziemy na poszukiwania ![]() ![]() 5.Kupno mieczyka ![]() ![]() 6. No i ostatnie najbardziej gowniane ![]() ![]() Odrazu mowie nie czepiac sie o ta czesc bo zrobilem jo tylko dlatego ze tak jest w Gothic'u ![]() reszte czesci zrobie jusz porzodniej ![]() Ostatnio edytowany przez Niewidzialna reka - 15-05-2006 o 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() chyba nie wiesz z kim zadarłeś
![]() nie chce ci robić kichy, więc zignoruje to co muwiłęś i czekam na następną część mam nadzieje że nie będzie na odwal jak dwie ostatnie to że drugi lepszy od pierwszego to nie znaczy że jest już "dobry" osobiście oceny większej niż 4 bym ci nie dał
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() O,nowa część,tym razem dam ocene(jak ja kocham nabijać posty
![]() 1 obrazek: 6/10 2 obrazek: 6/10 3 obrazek: 3/10 4 obrazek: you have found 21 bryłek rudy,BUHAHAAHAHAHHAA 2/10 5 obrazek: 5/10 6 obrazek: obciołeś obraz 3/10 RAZEM: 4/10 niepostarałeś się OffTop: Troche jestem zdziwiony bo myślałem że po tej aferze z linkami cały dział fake upadnie,a tu prosze tak jak wcześniej i odrazu zapowiadam że do 10 czerwca dam nową część przygód Oerty(bedzie ona długaaaa)no chyba że nieskończy sie do tego czasu ta afera z linkami. Ostatnio edytowany przez Oerta - 15-05-2006 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Oerta mowilem ze ta 3 czesc bedzie zlaaa bo to gowniane zadanie z Gothica
wiec chcialem zrobic to szybko ale nastepna czesc bedzie jusz o wiele lepsza ![]() Nastepna czesc bedzie " za dlugo czasu" XD wiec proszen ie zamykac tematu bo ja tu wroce nastepna czesc bedzie za dlugo czasu bo mam zamiar dorobic wszystkie grafiki Ostatnio edytowany przez Niewidzialna reka - 15-05-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() miejmy nadzieje
P.S. mugł byś przestać eksperymentowac z grafikami w paincie bo to wygląda okropnie
![]() |
![]() |