|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Trylogia Wladcy Pierścieni
Dlaczego? Każdy aktor w filmie jest dobrany idealnie, gra aktorska stoi na wysokim poziomie, efekty specjalnie dopracowane i co najważniejsze magia filmu uchwycona w najdrobniejszych szczegółach stwarza niepowtarzalny klimat. Tak w mega skrócie, ale ten film ma poprostu to "coś" dzięki czemu chce się do niego wracać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Vura Soth
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
__________________________________ ~In perpetuum, fratres, ave atque vale~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeeee
Łzy słońca ? Hmm, a możee, tak wiem już ! To będzie Blejdzik jedyneczka ! Dobre efekty, gra aktorów i wiaderko adrenaliny !
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Topic 1. Seria "Indiana Jones", Stevena Spielberga - Doskonała mieszanina akcji i przygody w doborowej obsadzie (Harison Ford rulez). 2. "Nieśmiertelny" - Świetny pomysł na fabułę, super obsada (Lambert i Connery tez rulez), no i te szkockie klimaty (braveheart tez spoko - Gibsona średnio lubie ale za to Sophie Marceau rulez ![]() 3. "Święci z Bostonu" - co tu duzo gadac, kto oglądał ten wie dlaczego, a kto nie - to niech żałuje. Genialny film.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 20-02-2005 o 08:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() "Efekt motyla", po skonczeniu ogladania tego filmu jeszcze z 5 min siedzialem i patrzylem sie glupio na monitor.
Film warty zachodu...
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Mam dużo takich ulubionych filmów ale podam jak najmniej:
Requiem For A Dream Golden Eye-najlepszy James Bond Chłopaki nie płaczą<<< no i te następne w reżyserii Olafa Ojciec Chrzestny-cudo film ![]() blade,mortal combat, i wiele innych Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 20-02-2005 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hm... sporo tego u mnie będzie. Ogranicze się do tych, które mogłabym oglądać nonstop ;)
Forest Gump Pulp Fiction Pojutrze Ostatni Smok seria Czarna Żmija seria Monthego Pythona Kontakt K-Pax Piąty Element Między niebem a ziemią Do tego trzeba dołożyć pełno filmów katastroficznych, psychologicznych, opartych na dzielach Philipa K. Dicka i bajki Disneya ;)
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: WRoCek
![]() |
![]() Kompania Braci i Cienka Czerwona Linia
![]() ![]() ![]() Po prostu je lubie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Predator (tylko pierwsza czesc druga jest do bani) - kazdy wie kosmita z kosmosu robi masakre w dzungli wyrywe czaszki i kregoslupy
![]() a tak btw. w predatorze chyba Arnold Schwarzenegger (nie wiem jak sie to pisze) dostaje najbardziej wycisk ze wszystkich filmow (oczywiscie z tych z nim) ![]() PS. pred ale w masce jest w moim avatarze ![]() ![]() EDIT: a i jakbym mogl zapomniec na drugie miejsca stawiam X-MEN ![]()
jeste Aureliunkunfun tylko zapomnialem passa do aureliunkunfuna a zapomniales haslo nie wysylalo mi na emaila hasla ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureliunkunfun (DruiD) - 20-02-2005 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Najbardziej podobały mi się filmy:
Amelia Życie jest piękne Forest Gump Truman Show K-Pax Piraci z Karaibów Mniej trochę mi się podobały Star Warsy i Matrix, ale tylko pierwszy, ten 2 i 3 to totalny badizew. Wiele osób tutaj mowiło ze Władca Pierścieni, mi się zadna część nie podobała, książka była zdecydowanie lepsza. Jeśli przypomne sobie jakiś film zeedytuje posta. Ostatnio edytowany przez Sharphis de'Moon - 20-02-2005 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: rzeszów
|
![]() Mi najbardziej podobały sie wszystkie częsci Władcy pierścieni i Star Wars
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Final Fantasy 7:Advent Children
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() tak prawde mowiac to ja tu chyba jeszcze nie napisalem swoich typow...
Pierwsze miejsce bezapelacyjnie trafia do... Fight Club. Swietna fabula, swietni aktorzy, swietna muzyka... kto nie ogladal, niech zaluje. Troche nizej plasuja sie (kolejnosc przypadkowa): - Piraci z Karaibów - Johny Depp zagrał naprawdę świetnie, długo się dziwiłem kiedy się dowiedziałem, że Oskara za tą role nie dostał... - Efekt motyla - Requiem dla snu - Cała seria Terminatorów - Cała seria Nieśmiertelnych - Blade (pierwszy) - Wszystkie filmy z Tomem Hanksem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() No to ja was all zaskocze
![]() Seksmisja-Bardzo dobrzy aktorzy pozatym fajny film taka komedia w latach 80 chyba.. RedLight-Fajny program dla dorosłych ![]() The Lord of the ring (1.2.3 część) moim skromnym zdaniem lepsze od harrego pottera nie mąci w głowie dzieciakom a jescze uczy (średniowiecze,wymowe,broń itp) Terminator (tylko 1.2 część) 3 jest do DUUUPY!! Król Lew (1.2) chyba nie musze mówić co to jest za film ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Moim ulubionym filmem a zarazem komedią jest dwuczęściowy francuski film "Goście Goście".
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() @Van:
Final Fantasy: Advent Children... *.* Poluję na ten film od baardzo dawna. Mógłbyś mi powiedzieć, jak udało Ci się go dostać, ew. podać url albo torrenta? Baaardzo mi zależy ^^
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja uwielbiam wszystkie horrory i te które do tej pory oglądałem trzymały poziom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() "Stan Obleżenia"
Świetny film z moimi ulubionymi aktorami. Troszkę przygnebjajaca atmosfera wokół tego filmu przypomina tragedie WTC, której chyba wszyscy mają cały czas w pamięci.
![]() |
#40 |
Master Alucard
|
![]() Zdecydowanie najlepsze:
Lord of the Rings: the two towers- walka o Helmowy Jar Lord of the Rings: powrót Króla-cały fil jest spoko Uwielbiam także anime: Neon genesis evangelion, Akira, Blood the last vampire, Samurai Deeper Kyo, Reszta extra filmów: Shrek 1 i 2- extra po prostu.... The Ring(krą)-extra horror House an hunted hill(nowa wersja)-jeszcze bardziej fajny horror...
![]() |