|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() A ja mam coś innego do powiedzienia nie wierze że w egipcjan!!! I głupich faraonów ,choć byli i są na to dowody.Ale wedlug ludzi i mnie piramidy zbudowała wcześniejsza cywylizacja(dokładnej nazwy nie zapamiętałem)Która była przed WIELKIM potopem który zalał chyba Atlantydę twedy i są na to dowdy.Ich technologia przewyszała dzisiejszą!!!!!!Nawet były ich tam podane wynalazki w jednej książce....
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hmm mysle ze twoja wypowiedz moze byc zgodna z prawda.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() @Rogal Hmmm, jeśli mieli technikę przewyrzszającął dzisiejszą to dlaczego nie przetrwali, mogli przecież zbudować latające machiny i przetrwać potop. Poza tym czemu nikt nie chce uwieżyć w to, że prymitywni ludzie potrafią budować wspaniałe budowle? Nie trzeba skąplikowanych maszyn do ustawiania bloków z kamienia, wystarczy 50 - 100 tys. ludzi i 10 -20 lat ich pracy, efekt murowany.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() [sarkazm]
Hej! Ja wiem kto zbudował piramidy! Wikingowie! Bo grałem w cywilizację i tam zbudowałem i one dodają mi darmowy spichlerz w każdym mieście! Ale potem przyszli Siuxowie i mnie rozwalili ![]() [/sarkazm] @ mumie - chudzielce Faktycznie, zapomniałem o tych mumiach, ale z kolei na tych wszystkich discovery channel itp. mówi się głównie o faraonach, jak żyli, knuli intrygi i jak ich zawijano w bandaże. A co taki faraon robi? Noszą go w lektyce, podają mu żarcie, ma kilkaset żon i kilka-tysięcy (jeżeli nie kilkadziesiąt) służących, jak czegoś nie rozumie to woła kapłanów i ci mu doradzają. Słowem - Faraon jest od tego by siedzieć na **** i myśleć, a także odprawiać obrządki religijne oraz od czasu do czasu pojechać na wojnę. Nic dziwnego że rodzina królewska i wyższi urzędnicy (którzy pewnie też mieli swoje sługi) to same "chudzielce".
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() LööööööööööööööööööööööööööööööööL
Tak tak... wikingowie ynudowali piramidz.... Ale ja jestem matka Kalkuta y Teresz ok ?? ![]() |
![]() |
![]() |