Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-07-2004, 09:08   #21
Rogal
Użytkownik Forum

Rogal's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

A ja mam coś innego do powiedzienia nie wierze że w egipcjan!!! I głupich faraonów ,choć byli i są na to dowody.Ale wedlug ludzi i mnie piramidy zbudowała wcześniejsza cywylizacja(dokładnej nazwy nie zapamiętałem)Która była przed WIELKIM potopem który zalał chyba Atlantydę twedy i są na to dowdy.Ich technologia przewyszała dzisiejszą!!!!!!Nawet były ich tam podane wynalazki w jednej książce....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-07-2004, 11:16   #22
Renihali
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2004

Domyślny

Hmm mysle ze twoja wypowiedz moze byc zgodna z prawda.....
Renihali jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2004, 18:51   #23
kotomaniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p

Domyślny

@Rogal Hmmm, jeśli mieli technikę przewyrzszającął dzisiejszą to dlaczego nie przetrwali, mogli przecież zbudować latające machiny i przetrwać potop. Poza tym czemu nikt nie chce uwieżyć w to, że prymitywni ludzie potrafią budować wspaniałe budowle? Nie trzeba skąplikowanych maszyn do ustawiania bloków z kamienia, wystarczy 50 - 100 tys. ludzi i 10 -20 lat ich pracy, efekt murowany.

Cytuj:
Nawet były ich tam podane wynalazki w jednej książce....
A ja przeczytalem w jednej książce, że Sumerowie mieli broń biologiczną a Saddam i Bush pochodzą z kosmosu. To przecież czysta prawda... Każdy autor może sobie wymyślić niewiadomo jaką cywilizację i ich wynalazki, nie należy traktowac tego zbyt poważnie. Naukowcy jakoś nie znaleźli zbyt dużo pozostałości po tej "atlantydzkiej" cywilizacji.
stary 31-07-2004, 22:32   #24
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

[sarkazm]
Hej! Ja wiem kto zbudował piramidy! Wikingowie! Bo grałem w cywilizację i tam zbudowałem i one dodają mi darmowy spichlerz w każdym mieście! Ale potem przyszli Siuxowie i mnie rozwalili
[/sarkazm]

@ mumie - chudzielce

Faktycznie, zapomniałem o tych mumiach, ale z kolei na tych wszystkich discovery channel itp. mówi się głównie o faraonach, jak żyli, knuli intrygi i jak ich zawijano w bandaże. A co taki faraon robi? Noszą go w lektyce, podają mu żarcie, ma kilkaset żon i kilka-tysięcy (jeżeli nie kilkadziesiąt) służących, jak czegoś nie rozumie to woła kapłanów i ci mu doradzają. Słowem - Faraon jest od tego by siedzieć na **** i myśleć, a także odprawiać obrządki religijne oraz od czasu do czasu pojechać na wojnę. Nic dziwnego że rodzina królewska i wyższi urzędnicy (którzy pewnie też mieli swoje sługi) to same "chudzielce".
stary 01-08-2004, 20:53   #25
Renihali
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2004

Domyślny

LööööööööööööööööööööööööööööööööL
Tak tak... wikingowie ynudowali piramidz.... Ale ja jestem matka Kalkuta y Teresz ok ?? )
Renihali jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania