|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ja mialem 3 wlocznie,brass shield , chain armor-questa wykonalem solo
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Ja i tak wiem ze mialem Poison Daggera na rooku. Jesli ktos nie wierzy.. niech uwarza tak dalej ale ja wiem swoje. !
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Jak ja wychodziłem z rooka miałem Legion/viking helmet ,copper shielda, mace, chain armor,studded legsy,leather boots i silver amulet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Ja pierwszy raz wychodząc z Rooka miałem chain armora, leather legsy, cooper shielda, carlin sworda, legion helmet i leather boots + jakieś 500 gp. Ostatnio, jak wychodziłem nowym charem miałem tylko leather bootsy i ponad 1k kasy. Więcej mi nie potrzebne bo mam na tym serverze już 1 gostka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Ja wychodząc z Elysijskiego Rooka miałem 1100 gp, Leater Boots, Line, Wędke i 7 serków w bagu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() na rooku mialem konczac gre 1500 gp cooper shield, mace,
wedke i leather armor(tylko dla tego ze zloto duzo wazylo a chain armor byl ciezki) za to kupilem se meinie odrazu p armor (1000gp)dwarven shield(100gp) i m star(200gp) reszta poszla na czary. rada dla gosci na rooku przed wyjsciem z rooka sprzedajcie takie przedmioty jak cooper shield katana i takie drogie zeczy na rooku (bo na meinie wiekszosc z tych itemow nie bedzie nic warta) Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 12-08-2004 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() Ja na Rooku mialam najlepsze rzeczy takie:
- legion helmet - chain armor - studded legs - leather boots - cooper shielda - carlin sworda Chyba to co wszyscy ktorzy nie graja w tibie od dzisiaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Zacznę od góry
![]() - Legion Helmet (quest) - Chain armor - Katana (quest) - Cooper shield (quest) - Studded legs - Leather boots A w plecaku: 2 Carlin swordy; 250GP; Viking helmet; troche żarcia; i jeszcze troche innych drobiazgów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Jaki Quest!!!
Wg mnie zeby zdobyc katane trzeba pojsc na rooty i miec fartnego loota sama mam jedna ale nie jestem pewna skad wytrzasnol go kolo od ktorego kupilam (120 gp ) :tongue: A co do sprzetu to mam legion helmet Studded Arm Studded Legs Brass Shield Katana Leather legs boots Bag ![]() Ostatnio edytowany przez Butcheres - 14-08-2004 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Lokacja: za górami za lasami...
![]() |
![]() Ja miałem:
Katane, Legion Helmet, Chain Armor, Copper shield, Studdend Legs no i buty wszystko (oprucz butów z questów wykonywanych bez żadnej ekipy) Z roka wyniosłem 1.3k super sposobem: -zrobiłem postać zebrałem eq i kase -zrobiłem drugą postać i przekazałem jej eq ![]() ![]() P.S. Katane da się wyciongnąć z questa ale nie powiem jak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() jak ktos chce sie dowiedziec cos o katana quest to 1598897
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Lokacja: za górami za lasami...
![]() |
![]() Nieopłaca się iść na katana questa bo carlin sword jest prawie taki sam a łatwiej go zdobyć (metoda "na hama"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ja na 1 lvl potrenowalem shielding i cluba, wyszlem z miasta i mialem chain armora, cooper shielda, mace i legion helmeta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Herato: ^.- na hama przez mino hell przy full respie? =P Nie miałbys pola zeby sie ruszyc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Jestem kolejnym pacanem który nie przeczytał regulaminu. prosze, zignorujcie mnie bo wygaduję głupoty.
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 18-08-2004 o 01:47. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ja miałem na 7 lvl
Cooper shield (kupiony za 150 gp) Katana z rotworma Studded legs (kupiony za 100 gp) Legion helmet dostalem za free Leather boots za z trola chain armor (z questa) Muj najlebsyz eq jaki mialem |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
|
![]() Hmm... mój najlepszy sprzęt na rooku to:
-Legion Helmet -Chain Armor -Studded Legs -Leather Boots... -Carlin Sword (kupiony za 50gp =P) -Copper Shield (pożyczone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() klupnelismy we dwojke minoska i wypadl chain armor. solo klepnolem szkieleta i wypadla mace. drugi skel i wypadl brass shield. lalem tak do 8 leva i dostalem sie na maina. poplynolem na folde a tam cooper shieldow i katan jest od zaj******. doszedlem do wniosku, ze nie ma co sie meczyc i latac za czyms co jest rzadko spotykane na rooku a na mainie tego jest w pierony. mace ma takiego samego attacka jak katana, a skille na mainie ida poczatkowo w oszalamiajacym tempie. zrobienie 20 w swordzie zajelo mi mniej czasu niz zrobienie 16 w club na rooku... wystarczylo polac troche w full defence...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów / Carlin
|
![]() lol aj pierrdole.l;/
Ostatnio edytowany przez Fifi Master - 23-06-2008 o 01:52. |
![]() |