|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() ![]() Od dluższego czasu gralem knightem ale sprzedalem trudno bylo mi sie przyzwyczaic do druida malo hp itp... Po hacku sie wkurzylem mialem hunta od najlepszej gildi na Aldorze ,ale zajomocsci robia swoje;] Wczoraj postanowilem grac palkiem zrobilem 21 lvl i nie zaluje ze zaczelem palek to super profesja zreszta druid tez ale ja nie umiem ja grac wbilem 39 lvl i jakos nie mam checi do gry druidem qmple ciagle pisali zeby gral druidem ale przeciez to nie oni beda nim grac tylko ja wiec to powinna byc w calosci twoja decyzja. ;] Pozdro Szkloland ;P ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Val Kir druid
Profesja: Druid
Gildia: Night Beasts
Świat: Chimera
Poziom: 27
Poziom mag.: 30
|
![]() Elo mam taki sam problem jak ty.Mam 27 druida i 17 paladyn koledzy zachecaja mnie do grania palkiem ale nie chce mi sie trenic,wiec pomyślalem sobie druid.Kilka dni pozniej moj kolega obowiedzial mi jak jego druida 31lvl zalatwili przed depo robil sobie runy nikomu nie wadzac podeszlo do niego 2 sorcow walneli go rowno czesnie z SD i padl tracac kilka bp UH i Explo.
|
![]() |
![]() |