|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jaki jest twoim zdaniem skład na Mundial 2006? | |||
świetny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 12.07% |
taki sobie |
16 | 27.59% |
nie za dobry |
12 | 20.69% |
do bani |
4 | 6.90% |
Janas idz sie schowaj |
19 | 32.76% |
Głosujących: 58. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Hyh szkoda, naprawdę szkoda Franka ale jakby pojechał to nic raczej by nie wniósł do reprezentacji :/
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() a co ze mila i rasiak strzelili bramki Wyspom Owczym to wyczyn? phiii tym cieciom to i ja bym strzelil
![]() na franka liczyla wiekszosc Polakow, wierza w niego ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Sam Janas mówił, że nie weźmie tych, którzy zasłużyli, ale tych którzy są w najlepszej formie. To że Dudek nie pojechał to jest raczej oczywiscte, długo nie grał po prostu. A do tego gadał by dłużej przez telefon niż grał w piłke
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Na koniec chciałbym dodać, że 4 lata temu to właśnie Engel wziął piłkarzy za zasługi w eleminacjach. I jak się to skończyło? Dwa mecze w podstawowym składzie przegrane i zwycięstwo z USA, gdzie grali sami zmiennicy.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 17-05-2006 o 09:13. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() LOL!!! co wy gadacie o Dudku?? nie widzicie jak on broni?? co z tego ze nie gra jak on nadal broni lepiej od tych bolkow na lawce to ze nie gra nie oznacza ze nie umie bronic a tak jak juz ktos mowil Dudek ma doswiadczenie i jak przegramy z kostaryka i wygramy z ekwadorem to mecz z niemcami sie bedzie liczyl a ci Boruc i Kuszczak beda wtedy srac po gaciach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
"Janas będzie musiał za Milą biegać z respiratorem" ![]() No fakt... szkoda mi Saganowskiego. Dlaczego nie Dudek.Bo trzeba dać szanse młodym, co wy myślicie ,że zawsze będzie Dudek Dudek Dudek? Trzeba przygotować młodych (jak dziwnie to brzmi w moich ustach ![]() Po za tym co sie martwicie. I tak dostaną w tyte tylko tak jak polacy potrafią ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() Nie wiem czemu Raul napisales o Lato i Bonku, w ktoryms miejscu wyraznie zaznaczylem ze chodzi mi o pilkarzy NASZEGO POKOLENIA, z niektorymi sprawami sie z toba moze i zgodze, ale nie zmienia to faktu ze Franek jest lepszy od brozka , i moglby byc w skldzie chociazby w roli jokera a janas wbil mu taka kose w plecy ze szok. ciekawe jak bys sie czul na jego miejscu..
to ze janas zrobil blad jest moim zdaniem , po to jest forum zeby sie wypowiadac i dyskutowac, zdania nie zmienie, i zobaczycie ze jak dostaniemy wpier*** na MS to bedzie glosno w mediach o niepowolaniu Franka i Dudka. Mam nadzieje ze wyjda z grupy , to juz bedzie wielki sukces. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Raul, ciesze sie, ze mamy wspolne zdanie ;P
Moim zdaniem Kuszczaka pownno sie juz dawno powolac bo on moze byc doskonalym zmiennikiem dla Borcuca na mś.. Co do Dudka to za jego nieobecnosc odpowiada nie kto inny tylko Benitez ~.~ Jakby Jurek ciagle gral, byl w rytmie meczowym to na pewno pojechalby do Niemiec i tam dobrze bronil. Bez Dudka jakos tak dziwnie, nie mozna przywyknac do tego, ale obiektywnie patrzac to Borus & Kuszczak spisuja sie lepiej od Dudka. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() sklad moze byc poza pinokio, zdziwilem sie ze nie wzial franka, bez niego polacy mogliby conajwyzej pomarzyc o mundialu ;]
@dudek- nie zdziwilem sie wyborem janasa, ja rowniez bym go nie wzial dudek nie gra ponad rok... a teraz trzymamy kciuki za kuszczaka bo kraza plotki ze ma przejsc do ManU i oby nie skonczyl tak jak dudek w liverpoolu ;] Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 17-05-2006 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Gorawski gra w jakims Moskiewskim klubiku.
A ja sie ciesze ze Janas wzial troche swiezej krwi (Chodzi mi tutaj głównie o Brożka i Kuszczaka). Nie wiem co tam robi Rasiak, no ale nic. Mila popisal sie paroma zagraniami w meczu z W~ Owczymi, i juz pojechal na mundial, bleh ! Dudek to stara wyga, i nie grał przez cały sezon, a Boruc i Kuszczak graja cały czas i świetnie sobie radza (Gdzies mialem filmik z swietna parada Kuszczaka, ktorej nie powstydzil by sie zaden światowej klasy bramkarz) A dla rozluźnienia, polecam : http://video.google.com/videoplay?do...89763&q=rasiak
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() filmik wypas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brawo dla pana Janasa! Nie bał się podjąć ryzykownej decyzji, wziął odpowiedzialność na własne barki. Jak mu się powiedzie to zostanie bohaterem. A jak nie to trudno... Rasiak może jest drewniakiem, ale w powietrzu gra nieźle. Mila to tylko 'turysta', więc nie ma się co przejmować.
![]() |
#38 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() Cieszmy się z wyboru Janasa(żart), Żeczywiście Dudka mógłby chociaż wziąsc jako 3-go bramkarza. W przypadku Mili wysarczyna sparingu z wyspami owczymi wturlac sie do bramki razem z piłką i już sie otrzymuje powołanie-.-
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() Nie zabrdzo obchodzi mnie skład, byleby dobrze zagrali.Najbardziej niemoge doczkać się finału 9 lipca, bo przed meczem zaśpiewa Shakira i Wycelf Jean piosenkę "Hipd Don't Lie"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |