|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Urthan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows Plague
Świat: Xerena
Poziom: 26
Skille: 66/48
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Moderatorów uprzejmie proszę o zamknięcie tematu, gdyż temat schodzi powoli na offtopic i stał się miejscem kłótni pomiędzy dwoma użytkownikami forum.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Według mie wybierz pala, nabij 40 dyst (potem sam wleci podczas expa) i exp caly czas napoczątku na dwarfach potem dwarfach soldierach i kończąc na guardach a potem to już od Ciebie zależy, powiecie ze jestem durniem? a ja wam odpowiem , że wiele osub nie skillowało a teraz roxuje servem (przedewszystkim Szwedzi, któży nie pie...ą się z dwarfami/monkami)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() @up
Żebyś sie nie zdiwił z tym dystansem Co do profesji to radze wybrac sorcka. Na początku nie ma problemów z epxieniem, bierzesz wanda i na cyce albo dwarfy, a palkiem to takie pierdo**nie
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @Jastr:
ok, masz racje co do tych summonow. OT mode off.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() zdecydowanie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Tez mysle ze pal na nowym swiecie bedzie lepszy.Wyobraz sobie ze masz pala 80 na tym serwie i jestes aktualnie najlepszy.Wedlug mnie lepiej byc palem 80 niz sorkieem 80.Proste-.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Niedoczekałem się nowego świata... więc aktywowałem pacca i gram już od dwóch dni na Xerenie - zrobiłem 12 palka jak narazie/5 magic i 50/40 skillse... trenie dalej ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Moim zdaniem jeżeli chcesz być w czołówce to sork szybciej expi . Jednym z powodów jest ze pal musi latać po arry a new to nie jak stary że koledzy ci pożyczą na bp arrows tam zaczynasz od zera i musisz latać po arry a sorkiem wychodzisz na maina jesteś załóżmy drugi na mainie idziesz po vortexa kupujesz jakis czar i jak najszybciej na darashie na roty i bijesz te roty do oporu a palem musisz latać po arry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Lubraniec
Imię: Kobieta Chaosu
Gildia: Eternal Legion
Świat: Aldora
Poziom: 53
Skille: 81/57
Poziom mag.: 18
|
![]() no ja też bym sie zgodził , że sorcem lepiej choć jak pewnie zauważyliście ja mam pala i też jest dobry ale narazie retired i postanowiłem się na nowe przenieść i będe grał sorcem ale palek też dobry pozdro ! ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
jakbys na serio gral 4 lata to bys sam wiedzial kims najlepiej grac, ba nawet rok nie grasz bo nawet nie wiesz ze sork ma najlepiej na dragach/tombach a na h lvl na vamp hell i necro wiec tak nazwe cie noobem ale nie za to ze zadajesz takie pytania tylko za to ze klamiesz a to jest najgorsze nawet nie masz odwagi sie przyznac ze jestes poczatkujacy @ topic ja gram po raz 3 sorcem i naprawde wiem jak sie gra, co prawda bardziej mi pasowalo przed updatem bo teraz to kazdy bierze sorca bo mysli ze latwy exp a potem sie okazuje ze 50% h lvli sorcow na servie pada co chwile bo nie potrafi grac sorcem, ja nauczylem sie liczyc exhaust i patrzec na moje hp zeby nie pasc no a sorc ma komfort w walce na dystans runami bo obrazenia dobre no i sd z prawdziwego zdarzenia a nie jakies bąki po 100... pallem na powaznie nie gralem ale nie podoba mi sie chociaz w walce w zwarciu pall ma lepiej bo ma shield z 50 przynajmniej a sork 25 wiec to marna obrona
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 28-05-2006 o 12:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nowy świat jak narazie nie wyszedł... to zacząłem grać na xerenie. Gram tam od 5 dni i zrobiłem już 21 lvl. Palkiem jest super. Gdyby na xerenie nie było tyle zajętych respów - to już bym miał 30 lvl spokojnie. I mi nie chrzań, że sork ma najlepiej na tombach, dragach... Bo właśnie tam expię swoim palkiem na Ankh... i chlipię tylko manaski, nawet mi uhy na dragi nie schodzą. Lecę z kuszą (i nawet przy słabym skillu - 62), walę hity po 115, 120. Średnio wychodzą po jakieś 70-80. Sorcem na tym lvlu niemożliwe, żebym tak dobrze expił. A poza tym grałem już 40 palkiem wcześniej i 60 sorcem... więc wiem - co mówię. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() aa i jeszcze coś... zobacz - już 3 lata mam tutaj konto na forum... no to krócej chyba nie mogę grać... hę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
21 palem na dragach expisz?? hahaha.. i to z distem 61 boze widzisz i nie grzmisz wszystko jasne no bardziej wkrecic nie mogles, 21 pal pada na combo draga a ty se expisz i to jeszcze z manasami ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() heh - ja wiem swoje... wiem że gra sorcem... to tylko runy... wszystko krąży wokół run... no i nie jest wcale tak różowo - jak mówisz...
może wolisz sorca... ale ja wolę palka... i chyba tak w tibi powinno być, inaczej wszyscy graliby tą samą voc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() j tam wole pallka wogle jest lepszy pod wieloma wzgledami i jeszcze knht dobry a reszta to dno moze Cip'y zrobili by pare nowych profesji co?
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
PS: nie wygladasz na naiwniaka, wygladasz na tłumoka PSS: ty bys sie zesral jakbys wiedzial ze pallem najwyzej mozna dostac z GFB (jezlei pod pysk mu sie nie pchasz)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 29-05-2006 o 18:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up po pierwsze fakt że ubiłeś draga na 17 lvlu i 55 dista (zapewne pojedyńczy respown i do tego na otwartej przestrzeni) i użyłeś do tego 3hmm i 3 mfów nie oznacza że możesz expić na dragach w ankh na 21 lvl solo palkiem człowieku komu ty te bajki wciskasz. W ankh nie ma tyle miejsca żeby sobie latać z dragiem a na 21 lvlu masz tyle żyć że... combo draga i białe literki. Tak samo jak ani uha ani mfa na draga nie używasz to chyba że z blokerem na dragi chodzisz
![]() Poza tym to już chyba temat został wyczerpany a założyciel tematu dokonał wyboru więc chyba najwyższy czas zamknąć topik @down no ale z tym potrójnym respem nie jest za wesoło czasami wyskakują po 2 dragi na raz (chociaż to już od znajomości respa i umiejętności lurowania zależy). Ogólnie rzecz biorąc to my mówimy o expieniu a nie o solowaniu więc sam możesz stwierdzić czy expienie na 21 lvlu na dragach dla palla jest opłacalne Ostatnio edytowany przez jastr - 29-05-2006 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Legnica
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 87
|
![]() Expienie na dragach zawsze wiaze sie z poniesieniem jakichs strat , palek traci bolty i manafluidy , a sork hmm i ewentualnie ihy na dsy. Ja expiac na dragach (ank resp 7 dragow ) na 1000~boltow trace zazwyczaj ponad bp manasow i nie zawsze wyleci cos z loota .
@up na ank jest gdzie biegac np. resp 3 dragow masz skalke wokol ktorej mozna uciekac przed dragiem . Ale zgodze sie ze hunt dragow na 17lvl to loteria raz zsolujesz na 2-3mf a na nastepnym zobaczysz napis "You are dead" |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nie powiedzialem ze na 17 lvl mozna expic na dragach tlyko odpowiedzialem na wypowiedz "kolegi" ktory wysmial Leszona ze na 21 lvl nie mialby szans ze smokiem bo by na jedno combo poszedl (lapa+f wave????? ej halo!! pora sie obudzic!! palek wali na dystans!!)
PS: to ze dostane z GFB nie oznacza ze trace manasa ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Na twoimmiejscu gral bym sorcerem ...
+sorca ma na wejscie darmowa rużczek nie musi miec dobrego eq od 8 lev mozna wykopywac scrabki ;] a co do soloania potworow ja swoim 44ed chdzilem na necro/vampy/dragi solo więc... moze robic runy -sorca malo Hp czeba wydawac na MF ma malo cap +pala wali z odległości moze robi runki -pala na sowym servie czeba wydac "majatek"na speary nie ma tarczy na malym poziomie czeba caly czas chodzic do dp po arrwy/bolty _______________ Resovia_/ |
![]() |
![]() |