|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() edit:
nie bylo wystarczajaco smieszne ..
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xybery
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 101
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Heh ja na 39~40Lvlu mialem skile 90-90 wiec..
Hity zadawane przez mnie byly naprawde ogromne i nadal sa ![]() Co do szybkiego expienia polecam od 8lvla isc na roty doskilowac 70(przy tym wpadnie nam na nich troche lvla.. i przy okazji kaski). Pozniej wykonujemy questy ktore da rade proponowal bym z teamem mala strata i zysk jest mozna tez zainwestowac w domek jesli mamy pacc po uplywie pewnego czasu bedziemy moglii sprzedac domek za o wiele wieksza cene.. Dalej do 30lvla gnebimy roty(dara) , soldki , ghoule w ghostland. Od 30lvla jedziemy na elf fortess tam mozecie expic spokojnie do 70~75 Lvla ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ciekawy pomysl skilowac do skili 80 albo 90 na nowym swiecie... ludzie wbija 100lvl+ a ja bende sobie stal i bil slima/ghula jak idotota, ale nic to! Przeciez:
Cytuj:
Czy to tak trudno pojac ze oprocz guardow OFa i dragow sa inne expowiska dla knighta? Na guardach mozna zarobic mniej expa niz na dworcach czy elfach... a kasa wcale taka slaba nie jest (jak ktos nie wiezy nakrece filmik z dworcow). |
|
![]() |
![]() |