|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() mimo że Kaldricka nie lubie to zgadzam się z nim...jakies<rotfl2>szatańskie gesty...Chessterr...Tiesto też jest Satanistą;>
ps.dla was eurowizja była wielkim wydarzeniem.tam brzydko pachniało nudą&było czuć pop&disco polo.Ci finowie chcieli to zmienić i udało się |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() Chessterr, zupełnie się z tobą nie zgadzam... Jako jedyni pokazali "coś" inne zespoły nic ciekawego. Myśle że ta "wielka" impreza na tym zyska. Zasłużenie wygrali. A co do ich strojów to jest ich image. Podobnie jak Gorillaz nigdy nie pokazywali twarz i raczej nie występowali na scenie (raz wystąpili zakryci)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() @matek
A Abba "Waterloo"?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten temat to w ogole jeden wielki ROTFL!
Chessterr jest jakis niedorobiony, Dobo i Kald wiedza co mowia, a ja uwazam dokladnie tak jak i Dobek moj kochany, ze Eurowizja to jeden wielki chlam, a Finowie jak to Finowie maja wszystko w dupie i gardza takimi konkursami. ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Uważam, że Finowie zasłużyli na tytuł zwycięzcy, i mimo ze na poczatku myslalem, że to bedzie komercyjne posuniecie, i nie wyjdzie zespolowi na dobre, to po obejrzeniu show zmienilem zdanie...pogratulować. Btw. jak Lao Che ma jechac na eurowizję w kraju, w ktorym rodzą sie pomysly jak to, zeby zdjac Kod da'Vinci z ekranow kin, gdyz glosi poglady krzywdzace dla kosciola? Smiech na sali ![]() Btw. Ciekaw jestem reakcji Chesterra, gdyby polska ( co na bank nie nastapi ) wystawila Behemotha, który by zagral "Christians to the lions" ![]()
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 21-05-2006 o 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Jako że wszystko zostało tu już napisane, to teraz zostaje mi tylko zgodzić się z Kajulcem i Leszczyńskim :-)
@Michal No ja pierdvle, jak przeczytalem w gazecie slowa poslow pis&lpr, ze ten film przeinacza rzeczywistosc, falszuje historie, przedstawia zly obraz chrzescijanstwa i obraza uczucia religijne POLAKOW, tez myslalem, ze padne ;D To co sie tu wyprawia to jest smiech na sali, A Lao Che niech sie trzyma od Eurowizji z daleka, to zbyt porzadny zespol ![]() Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 21-05-2006 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @UP
Swoją drogą Kod Da Vinci przedstawia zakłamaną wizję chrześcijaństwa, no ale, żeby od razu czerpać wiedzę z filmów, w których gra Hanks?! Cytuj:
Swoją drogą zostałeś już tak skwitowany przez Mateka i Kaldricka, że już nawet nie próbuj się osłaniać przed ciosami (bądź jak "prawdziwy chrześcijanin"). Btw. Ty, znajdź może sobie dziewczynę, co? @Topic Finowie mają głęboko między odstawianie jakiś wymyślnych kreacji. Zrobili show, i za to wygrali. Wszystkim się spodobało tylko nie takim Chessterrom. Luuuudzie!!! EDIT: @Hoomik Nie ma obaw. Jakbym miał dalej pisać o Hanksie to tak bym poleciał, że cała grupa fanów Toma by się tu zleciała. Ostatnio edytowany przez Thero - 22-05-2006 o 13:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Chessterr .. śmierdzi mi tu moherkiem : P
![]() A Eurowizja .. też sie zgadzam że to chała, może dzięki Lordi troche zmieni się jej wizerunek i nie będzie tam za rok samych kiczowatych utworów i będzie dało sie to pooglądać .. bo nawet fajne wokalistki nie zatrzymały mnie przed zmianą programu =p
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Powinni posłać Kazika, powie widowni, żeby się pier****** i zejdzie ze sceny. Zajmie pierwsze miejsce w cuglach." :p Cytuj:
Poza tym, jakbyś nie zauważył, sama Litwa pokazywała cornę i robiła sobie jaja z innych zwycięzców - są dziećmi szatana?
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 21-05-2006 o 22:07. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @slawekmag
Myślę, że Finów mało obchodzi opinia takich leszczy jak ty. A jak kiedyś eurowizja była dla ciebie wielkim wydarzeniem to współczuję... większej chały chyba nie ma...
![]() |
#31 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję." Cytuj:
Co do Lordiego, to po prostu (no może jeszcze ci Litwini) podeszli tak jak do tego festiwalu należało. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
@Chester: ownisz chlopie ;] Nie sluchaj ich, pisz dalej! Juz myslalem ze to forum jakis kryzys przechodzi, az tu nagle wyskoczyles ty i od razu norma glupoty zostala wyrobiona ;] Keep up the good work ;] @topic: Eurowizja to chu*owizna straszna, Lordi w zasadzie wyroznil sie tylko strojami, ale ja widzialem tylko polfinal (a dokladniej to wystep Lordiego i Tych Troje tylko), wiec moze sie myle. Generalnie wypadli niezle, chociaz znajac ich wczesniejsza tworczosc musze powiedziec, ze mogli zagrac cos lepszego... no, ale nie ma co krytykowac, skoro i tak wygrali ;) A za rok od nas pojade ja, a co. Spiewac nie umiem, ale kto tam spiewac potrafi na Eurowizji :p Przynajmniej zarcie gratisowe bedzie ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Master Alucard
|
![]() Dla mnie sama eurowizja to dno. Zbieraja sie tam najwieksze chłamy muzyczne całej europy (świata?)...
Wsrod tego calego popowego, zwyczajnego gówna Fini zaprezentowali cos nowatorskiego. Ludzie na nowatorstwo lecą, bo maja dosc sluchania ciagle tego samego, tylko w innym ubraniu. Gdyby ktos wystawil jakies dobre zespoly, ktory niekoniecznie od razu wpadaja w ucho (jak syfiasty pop), ale mają PRZEKAZ, to ludzie by nie zrozumieli, ani tego zespolu, ani przekazu. Prawda jest taka, ze Fini pokazali klase i powiedzieli "nie" tej popowej otoczki eurowizji. Pokazali, ze "muzyka", to nie tylko "pop".
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Odrobina odmienności i już sypią się oskarżenia o satanizm Xd Przynajmniej pokazali, że metal jeszcze istnieje i ma się dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A mnie sie jeszcze piosenka Ukrainy podobala (a moze to wina piosenkarki?
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ukrainka miała krzywe nogi i nos jak od Majkela Dżeksona. ![]() @Shinjix No, oni pokazali coś nowatorskiego jak na Eurowizję, bo Hard Rock Hallelujah tak ogółem jest utworem cienkim.
![]() |
#37 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Mieli mnostwo lepszych kawalkow, dziwne ze wybrali akurat ten ....
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: wlkp
Stan: Na emeryturze
Poziom: 124
Skille: 21/27
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Ja bym postawil na Niemcy ; oo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @Kald
Bo wylądowałem na Juwenaliach w WuWuA, na Kulcie, Hey i Fun Lovin' Criminals ;-) |
![]() |
![]() |