Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-08-2004, 16:09   #21
serero
Użytkownik Forum

serero's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk

Problem Fakty!!

Ą ja dowiedziałem się z pewnych źrodeł że jest quest na thunder hammera.................ale nie podam szczegołow bo quest spoiling.......powiem tylko tyle że jest to zwiazane z ab'dendriel,tym przyjaznym cyklopem w ab i "iron of piece"........jesli ktoś zaintersowany niech pisze na priv

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-08-2004, 16:46   #22
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Problem

OMG, zara sie powiesze. Ten z@sr@ny cyc to BYŁ PONOĆ kiedyś Quest, może powturze bo widać niedokarzdego to dociera, to BYŁ PONOĆ quest, czyli teraz jest on ZAMKNIĘTY i nieda się go wykonać. Krązyło wiele hstori na temat tego questu, a to że trza przynieść bp pices of irion, a to, że 1000 irionków, a to, że gdziś w kazz jest ten jedyny, specjalny irionek. Na temat nagrody też durzo było historyjek. A to, że dostaniesz t-hammera lub mogłeś se wybrać jakiegoś weapona z tych ponirzej (od FS po warlock sworda).

Aha, apropo fotki, czy Consuler, jako zapewne pełnoletnia osoba z jakimś wykstałceniem niepowinien zaczynać zdania od dużej litery ??

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 29-08-2004 o 16:48.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 19:08   #23
Wit
Użytkownik Forum

Wit's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula

Wit ma numer GG 1458842 Wit ma login Tlenu viciaszek
Pergamin Pare skromnych wypowiedzi do...

Do: Wieszok
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Aha, apropo fotki, czy Consuler, jako zapewne pełnoletnia osoba z jakimś wykstałceniem niepowinien zaczynać zdania od dużej litery ??
- Moim skromnym zdaniem nie nalezy patrzec na to z tej strony. To ze ktos nie zaczyna zdania od duzej litery nie zalezy od jego wyksztalcenia. Moim zdaniem(jak jusz mówilem skromnym ) tylko ludzie którzy są pedantami w tej dziedzinie zaczynajom tak kazdą wypowiedz. (np. moja mama ). To jest utrudnianie sobie życia. To tak jakby na klasówce z biologii pani sprawdzala ortografie tudziez poprawność stylistyczną.

Do: Delson
- Twoja wypowiedz przypomina mi gderanie mojej nauczycielki od Anglika. Ona najchętniej by wszystkich wyslala do dyra zeby miec na lekcji sw. spokój. Ludzi nie ocenia sie po tym jak wyglodajom tylko po tym jak się zachowują. A ty na prawde nie dajesz mi pozytywnych skojarzeń tą wypowiedzią.

Do: Tompior, Blizare, Maciq, Bartas mag.
- Mój kumpel na temat waszych postów powiedzialby tak: "po co takiemu mózg jak ma adres?"

Do: Nekromanta
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
@Delson : wiesz, jakbym mial taka inteligencje jak ty, to zamiescilbym ogloszenie w dziale "handel" : dam wszystko co chcecie za odrobinke oleju do glowy, moze byc mooocno zuzyty, ale zeby byl.A z dupy naprawde mi wali - kupą mi wali.Ale wg mnie lepiej zeby walilo tak z tylka, niz tak jak tobie - z mordy.A co do tego buga w grze - w porownaniu do twojej twarzy, ktora wyglada jak przez szybe, to jest maaaaaaaaalutki blad.
- Moim zdaniem jego (delsona nie twoje ) konto zasluguje na leciutki powiew bana, lub na wyslanie go na przymusowe prace na wschodniom syberie. Moze bedzie umial sklecic poprawnie pare zdań.

Ale sie naprodukowalem
Pozdro All Friend
Eragd

Ostatnio edytowany przez Wit - 29-08-2004 o 19:11.
Wit jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 19:16   #24
Gepard
Użytkownik Forum

Gepard's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gepard ma numer GG 4750715
Cool

Na eterni naprawde Krin ma Thunder Hammera i Golden helmet jak nie wiezycie idzcie sobie do carlin domek: East Lane 2 Nawet mam screena ale nie wiem jak sie daje na forum wiec wam nie pokaze (leza one tylko wtedy kiedy krin jest not online)
Gepard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 21:33   #25
caoxsude
Użytkownik forum

caoxsude's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok

caoxsude ma numer GG 4720471
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Lol ale z was głąby(nie wszyscy)To co paladinka powie to święte?? nie wiem może ona się myli może counsoler ale ta gromada idiotów co za nią napisała nie mając zielonego pojęcia kto ma te itemy i na jakim servie.Gdyby paladinka powiedziała że to prawda wy też życze myślenia.
Tak offtopic: paladinka to chyba facet :/
caoxsude jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 22:06   #26
serero
Użytkownik Forum

serero's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk

Problem O boshe ;/

Do Wieszok::

tak jak już każdy pyta to ja też zapytam:

-skąd wiesz że nie ma tego questa juz?
przecież iron of piece dalej jest w grze i ten cyklop również,zaraz bedziesz pewnie pieprzył że to dla ozdoby,jestes jak ta Paladinka,łykasz wszystko co ci wcisnął..........................żal mi ciebie -.-
stary 29-08-2004, 22:21   #27
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

@serero:wiem z paru powodów:

1) 2 mojich kumpli uzbierało te 1000 irionków i się nieźle wqrw!l! jak się okazało, że to nic nieda

2) To ci napisze 90% zaawansowanych forumowiczów jak załorzysz taki temat (Urzyj szukaj, kiedyś było tych tematów od *****)

3) Nawet jeśli to był by quest to na Antice rojiło by się od Warlock swordów albo t-hammerów.

4) Jesli już wystawiasz ujemną reputacje za Quest spoling radze ci sprawdzić czy to na 1oo% jest QS.*
*-jesli to nie ty to sorka

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 29-08-2004 o 22:22.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2004, 07:39   #28
Ashganek Gundam
Użytkownik Forum

Ashganek Gundam's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gliwice

Gildia: Intimate
Świat: Libera
Poziom: 89
Poziom mag.: 7
Ashganek Gundam ma numer GG 2997834
Domyślny

Własne zdanie? To typowi polacy, czyli totalne noob'y :/ W grze jak i w życiu. Chcą zaistnieć i się pokazać i to robią... ale od tej złej strony... Rozmawiałem z konsulami i gm'em już jakiś czas temu i właśnie za odkrywanie bugów dostaje się takie wspaniałe rare'y
Ashganek Gundam jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2004, 08:59   #29
Tuarona
Guest

Domyślny lolololol i jeszcze raz wielkie LOL

Paladinka ma racie.Gram długo w tibie wiec wiem to i owo.Nie bede sie rozpisywał ale powiem tylko jedno Paladinka ma racje.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2004, 14:25   #30
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuarona
Paladinka ma racie.Gram długo w tibie wiec wiem to i owo.Nie bede sie rozpisywał ale powiem tylko jedno Paladinka ma racje.
Any proofs ? Sam widzisz, zostały tu przedstawione wystarczające dowody...
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania