|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Ą ja dowiedziałem się z pewnych źrodeł że jest quest na thunder hammera.................ale nie podam szczegołow bo quest spoiling.......powiem tylko tyle że jest to zwiazane z ab'dendriel,tym przyjaznym cyklopem w ab i "iron of piece"........jesli ktoś zaintersowany niech pisze na priv
![]()
|
![]() |
#22 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() OMG, zara sie powiesze. Ten z@sr@ny cyc to BYŁ PONOĆ kiedyś Quest, może powturze bo widać niedokarzdego to dociera, to BYŁ PONOĆ quest, czyli teraz jest on ZAMKNIĘTY i nieda się go wykonać. Krązyło wiele hstori na temat tego questu, a to że trza przynieść bp pices of irion, a to, że 1000 irionków, a to, że gdziś w kazz jest ten jedyny, specjalny irionek. Na temat nagrody też durzo było historyjek. A to, że dostaniesz t-hammera lub mogłeś se wybrać jakiegoś weapona z tych ponirzej (od FS po warlock sworda).
Aha, apropo fotki, czy Consuler, jako zapewne pełnoletnia osoba z jakimś wykstałceniem niepowinien zaczynać zdania od dużej litery ??
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 29-08-2004 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() Do: Wieszok
Cytuj:
![]() ![]() Do: Delson - Twoja wypowiedz przypomina mi gderanie mojej nauczycielki od Anglika. Ona najchętniej by wszystkich wyslala do dyra zeby miec na lekcji sw. spokój. Ludzi nie ocenia sie po tym jak wyglodajom tylko po tym jak się zachowują. A ty na prawde nie dajesz mi pozytywnych skojarzeń tą wypowiedzią. Do: Tompior, Blizare, Maciq, Bartas mag. - Mój kumpel na temat waszych postów powiedzialby tak: "po co takiemu mózg jak ma adres?" Do: Nekromanta Cytuj:
![]() Ale sie naprodukowalem Pozdro All Friend Eragd
Nie chciałbym się wyrażać ani na temat nieba, ani piekła: w obu miejscach mam przyjaciół. Ostatnio edytowany przez Wit - 29-08-2004 o 19:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Na eterni naprawde Krin ma Thunder Hammera i Golden helmet jak nie wiezycie idzcie sobie do carlin domek: East Lane 2 Nawet mam screena ale nie wiem jak sie daje na forum wiec wam nie pokaze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Do Wieszok::
tak jak już każdy pyta to ja też zapytam: -skąd wiesz że nie ma tego questa juz? przecież iron of piece dalej jest w grze i ten cyklop również,zaraz bedziesz pewnie pieprzył że to dla ozdoby,jestes jak ta Paladinka,łykasz wszystko co ci wcisnął..........................żal mi ciebie -.-
![]() |
#27 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @serero:wiem z paru powodów:
1) 2 mojich kumpli uzbierało te 1000 irionków i się nieźle wqrw!l! jak się okazało, że to nic nieda 2) To ci napisze 90% zaawansowanych forumowiczów jak załorzysz taki temat (Urzyj szukaj, kiedyś było tych tematów od *****) 3) Nawet jeśli to był by quest to na Antice rojiło by się od Warlock swordów albo t-hammerów. 4) Jesli już wystawiasz ujemną reputacje za Quest spoling radze ci sprawdzić czy to na 1oo% jest QS.* *-jesli to nie ty to sorka
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 29-08-2004 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Ashganek Gundam
Gildia: Intimate
Świat: Libera
Poziom: 89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Własne zdanie? To typowi polacy, czyli totalne noob'y :/ W grze jak i w życiu. Chcą zaistnieć i się pokazać i to robią... ale od tej złej strony... Rozmawiałem z konsulami i gm'em już jakiś czas temu i właśnie za odkrywanie bugów dostaje się takie wspaniałe rare'y
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Paladinka ma racie.Gram długo w tibie wiec wiem to i owo.Nie bede sie rozpisywał ale powiem tylko jedno Paladinka ma racje.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia