![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Ja też zaczełem grać niedawno od nowa. Zostalem strażnikiem bo nigdy nim nie byłem. Byłem już łowcą smoków. I fajnie sie gralo. A teraz robie palladyna. Jestem na misjii lażenia po kopalniach. Wkurza mnie to że jedna z kopalń jest całkowicie wybita przez pełzacze i nie ma nikogo a w drugiej że marc~ poszedl se ze skrzynkami i go teraz szukaj. No ale cóż pozniej bedzie lepiej mieć miecz z magicznej rudy i imho najfajniejszą zbroję
![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Najlepiej byc magiem tylko nim trzeba miec cierpliwosc do expienia zeby miec duzo many.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Lepiej zostań strażnikiem a pużniej paladynem bo niedoliczyliście że paladynem to wymiatacz.... pużniej masz rune leczenie ta tylko dla paladynów i bierzesz najemnika tego jak idziesz zabijać smoki on jest łowcą smoków ;p a ty bierzesz paladyna i wszystko w górniczej dolinie czyścisz....
pozatym bierzesz dwuręczne ostrze magiczne 2 razy konserwujesz je przy kapliczce w klasztorze i tez niejest zła ;p a pozatym amsz runy i dużego defa ja grałem i tym i tym i dl;a mnie jakoś ciekawiej sie gra paladynem ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodam od siebie jeszcze jedno:
Jak grasz paladynem, to od razu po dostaniu pierwszej ofensywnej runy idź do Kolonii do starego zamku. Wejdź na taran i luruj orki (z tej pierwszej runy ork wojownik idzie na dwa strzały). Ja tak robiłem i z 13 lvl wpadłem na 17 (wybiłem wszystkie orki przy zamku, w 3 rozdziale). A co do tego miecza - paladyn również może wykuwać, lecz musi przeczytać odpowiedni almanach...
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Lepiej być najemnikiem, masz o wiele ciekawsze misje i łatwiej ci wykuć Długie Magiczne Ostrze Na Smoki a nie z trudem rozwalać te szkielety i demony, żeby przeczytać almanach(chociarz i tak tam trzeba iść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
|
![]() Zostań magiem
![]() w 5 rozdziale możesz wejść do górnego miasta i walnąćtaki czar jakby ue i zabić prawie wszystkich palladynków ![]() A smoka ostatniego to sie pokonuje na 3 hity z miecza =P (Jeżeli ktoś grał magiem wie dlaczego na 3 hity ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() W 3 rozdziale 13lvl? Hmm...Ja w 1 miałem 16, chyba za bardzo się wczułem
![]()
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Lepszy jest najemnik - ma duzo ciekawsze misje co prawda trudniejsze.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Nie wnose nic do tematu. nikomu nie pomoge
ale podtrzymam wam rozmowe ;D Gothic to zaajebiista gra wychodzi teraz III a tak w ogóle to nie jestr straszna gra ale był taki klimat ze zawsze sie bałem isc przez las a w nocy to masakra ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() G3 - premiera 3 listopada. Miała być już 3 października ale były błędy w kodzie i nasi dzielni wydawcy postanowili wydać grę w której da się ukończyć wszystkie questy, oraz cieszyć się grą a nie frustrować się nią.
I słówko o polonizacji - stara ekipa będzie także w 3 ![]() Noo, to czekamy do 3 listopada. A po 3-cim Oblivion zostanie zdetronizowany przez G3 !
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Heaven
![]() |
![]() Powiem jedno... najlepiej zostac kopaczem xD
A tak na serio to wszystkie profesje sa ciekawe lecz jakos Straznik/Paladyn przypadl mi... Ta Zbroja...Runy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tematu to osobiście wolę być najemnikiem (sporo mamony za questy i w dodatku są one dużo ciekawsze) aczkolwiek za pierwszym razem, dla wprawy powinno się zagrać paladynem (ZDECYDOWANIE najłatwiej) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie to co durny Oblivion.
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Ta Gothic wymiata. Pamietam jak pierwszy raz wlaczylem pierwsza czesc, taki kozak bylem to sobie pomyslalem ze wejde do lasu...i to w nocy. O dziwo przezylem, biegalem chyba z 15 min po lasach, gonily mnie wilki itp az w koncu zobaczylem swiatlo. Jakims cudem trafilem do obozu na bagnie... i tak musialem zaczynac od nowa bo nie wiedzialem jak wrocic a o zapisaniu nie pomyslalem
![]() Nie ma to jak dobry, stary Gothic, mam nadzieje ze czesc trzecia bedzie conajmniej na takim samym poziomie jak dwie poprzednie ![]() A co do tematu to wybierz najemnika, mi sie nim dobrze gralem. Ale i tak mag wymiata. Na poczatku troche ciezko ale pozniej to juz banal. Najsilniejsze bestie padaly na 2-3 strzaly... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() no cóż strażnik nie ma takich ekstramalnych misji jak najemnik np:baggienne ziele
pomoc lobartowi itp a najemnik ma naprawde fajne misje i poźniej fajnie zostać łowcą smoków ^^ |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() gothic...[O] [M]y [G]od kocham tą gre...
jak 1. rar właczyłem gothica (3 latka temu) to mnie zachwycił ten piekny świat, KLIMAT!!!, interakcja ze swiatem ach.. ta spójnosc to jest po prostu PIĘKNE.. ![]() do lasu prawie że nigdy nie wchodziłem (bałem się) grafika mnie zachwycała (grałem wtedy na słąbym sprzecie do gothica) P3-800 mhz 128 mb ram Savage 3 ;] Wbrew pozorom na tym sprzecie chodził też gothic 2 bariera wygladała pieknie... chetnie powróce do tej gry, ale najpierw chcem 3 miec w swoje łapy. mam nadzieje że 3 bedzie bardziej taka jak 1. bniewiem czemu ale mnei sie 1. barzdiej podoba niż 2. (chyba dlatego że to co pierwszy raz widzimy robi wieksze wrażenie) ---------------------------------------------------------------------- Bagiennie zielie Rzadzi xD Niech innos was prowadzi w Gothicu jak i w tibii ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Najfajniejszy jest mag ognia. Na chmarze orków walisz deszcz ognia, wzywasz skielety które dokańczają sprawę... I możesz sobie dla picu z jakiejść ognistej kuli na koniec walić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() Ohhh.... Jak ja uwielbiam przyzywać w gęsto zaludnionych (tudzież "zaorczonych) miejscach armię ciemności... Po prostu ekstaza. Tylko trochę przeszkadzają nieśmiertelni NPCe ale w G3 podobno ich nie ma...
![]()