|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Z amazonką możesz się bic nawet jak masz 8 lvl.
Pozatym czasami wypada small ruby. ![]() Valkirie też możesz zabic...,ale najlepiej na 10 lvl. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 20
![]() |
![]() nie no ludzie przesadzacie! z takimi skillami to se ledwo z jednom poradzi. juz nie gadajcie ze ze skillami 5/5 na 2 levelu chodziliscie na amazonki! lol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja chodziłem z 8 lvlem w takim eq jak ty (zamiast Spike Sworda miałem Snakebite Rod - jestem drutem). Raz zdarzyło mi się, że 2 Valkyrie zjechały mnie do yellow HP, ale ogólnie przykrych przygód nie miałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @up
taaa...Tyle że druidzi/sorcowie, zawsze trafiają, do tego mogą być cały czas na full def. O jest knightem, musi być na full atk lub balance, żeby zadawać hity +nie zawsze trafia +może raz trafia z 10, a raz za 1 +onmusi stać tuż obok potwora=musi go gonić itd.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() oczywiscie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
|
![]() Z amozonka wygrasz na 100 procent ja z 9 wygrywalem zvalkiriami ale popraw sobie skile bo te sa cienkie
[CHAR][/CHAR] ARMIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |