|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Buuuuu
|
![]() @ GS
Sposob 1 Explo sa 3 razy drozsze od HMM, GS bijemy z HMM uciekajac jednoczesnie, schodzi ~1/2BP HMM i z 1 UH zeby sie uleczyc tego co trucizna zada, skille obojetnie, lvl 35+ Sposob 2 Minimalnym lvl co podales to mozna sie spodziewac zmarnowania nawet BP UH. Jesli jakims trafem podejdzie wiecej niz 1 GS to konieczny sposob pierwszy.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Dzięki wielkie Gremlin
![]() ![]() pozdro. El Cubanito
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Knight vs. Necro ..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Jesli chcesz uciekac to praktycznie tylko PoH, wez znajomego co wie co i jak zeby nie miec 5 GS na ogonie.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() dop. pozniej : z necro of koz ![]() Pozdro. El Cubanito
![]() |
#27 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Ja jak narazie solowałem jednego GS'a używając Dragon Lance i kilku HMM - miałem level 53 skille 81/80 - użyłem około 10-11 UH .. no ale przez jakiś czas siedział na mnie dodatkowo DS więc gdyby nie on to by mniej poszło. Zresztą możecie zobaczyć filmik tutaj.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2004
![]() |
![]() przy okazji tego tematu, z jakimi skillami mozna blokowac hero, a z jakimi solowac o ile sie da ( knight )??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dodając do tego co napisał Grubbasek, który lvl jest potrzebny ? pozdro. El Cubanito
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
DO EXPIENIA ZAWSZE JEDNORECZNA BRON ! w moim przypadku fire axe a w plecaku dragon lance na wszelki wypadek ![]() PS ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |